Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 04-06-2018, 04:03 PM
babyblacky babyblacky is offline
Legendary Member

babyblacky's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2011
Location: |AbStracK HinGga ke|.......................★
Posts: 19,709
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 75
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fadl View Post
Aku bukan player macam ko.

dah setahun masih begitu ke perangai awek tu TT?
__________________
사랑하는 내 여자
yesterday i love u less than today
tomorrow i love u more than today
and forever my love will never be less
★『꽃미남 남자』★
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 04-06-2018, 04:11 PM
quackk quackk is offline
Active Member

quackk's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 1,366
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

cari lain bro.. pastu kawin trus...
Reply With Quote
  #43  
Old 04-06-2018, 05:03 PM
fadl fadl is offline
Regular

fadl's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2013
Posts: 502
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 37
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Penbiru View Post
kenapa mcm tu bro...pelik...nak kahwin pun kena marah..
Tak tau la. Saya pun tak paham apa yang saya buat salah. Sebelum tu pon saya pernah luahkan perasaan secara direct kat sorang pompuan. Tapi kene marah dengan pompuan tu dan kene sound dengan pompuan2 lain kat opis. Diorang kata saya punya cara tak sesuai. Smpai sekarang saya jadi takut nak luah perasaan kat perempuan.
Reply With Quote
  #44  
Old 04-06-2018, 09:51 PM
HelangPutih HelangPutih is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 3,063
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 158
Active Level
My Mood:
Default

Jwpnnya jelas bro iaitu, 'next'.
__________________
Aku ikut arah aliran.
Reply With Quote
  #45  
Old 06-06-2018, 01:00 PM
copy left copy left is offline
CG Top Poster Club

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: PERANG BESAR,
Posts: 25,658
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 159
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fadl View Post
Tak tau la. Saya pun tak paham apa yang saya buat salah. Sebelum tu pon saya pernah luahkan perasaan secara direct kat sorang pompuan. Tapi kene marah dengan pompuan tu dan kene sound dengan pompuan2 lain kat opis. Diorang kata saya punya cara tak sesuai. Smpai sekarang saya jadi takut nak luah perasaan kat perempuan.
kalau x kena cara mmg kena marah xpun paling teruk makan penampo....
setiap org x sama bro... kekurangan bro mungkin x pandai mengayat pompuan tapi mungkin bro ada kelebihan lain yg x ternampak oleh gadis2 jelita diluar sana
__________________
Kalau nak tora2 jangan kat sini.
“Mengapa mereka tidak mahu GST? Kerana akhirnya harga barang akan turun.”
Reply With Quote
  #46  
Old 06-06-2018, 01:21 PM
aim02Aug aim02Aug is offline
Active Plus

aim02Aug's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Location: Bangi, Jebat, Jolobu
Posts: 3,885
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 197
Active Level
Default

sama mcm ayat "awak terlalu baik utk saya"

realitinya sy x nk awak
Reply With Quote
  #47  
Old 06-06-2018, 01:51 PM
melmelmel melmelmel is offline
Regular

melmelmel's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 686
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

banyakkan berdoa bro
__________________
-cutebuaianberendoi.blogspot.com
- reseller anna&jane flavor... kota dmansara,segambut,sunway kayangan
Reply With Quote
  #48  
Old 06-06-2018, 01:53 PM
Encik Sponge Encik Sponge is offline
Active Plus

Encik Sponge's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2013
Posts: 3,354
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 132
Active Level
Default

Xdapat lagi ka awek tu...

TT ada no phone dia kan...?

Petang satg ajak p buka posa skali...dia toloak, try setup hari lain... berkawan la dulu

Kalau xley gak mai no phone dia nak adjust...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump