Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 08-05-2018, 11:43 AM
Zura Rahim Zura Rahim is offline
Not yet started

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2018
Posts: 0
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Mr. Redz View Post
cuba cik zura bagitahu jumlah loan yg dibuat dan bayaran bulanan berapa agar kami di CG ni dapat bg idea atau meringankan pemikiran cik zura...

bab report polis tu mmg xboleh buat apa melainkan cik zura jumpa ahli keluarga dia bincang serta menuntut secara berhemah, dalam masa sama cik zura stnby aggrement bila dia setuju terus sign..
Maknanya kena buat kat pesuruh Jaya sumpah ke
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 08-05-2018, 11:45 AM
Zura Rahim Zura Rahim is offline
Not yet started

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2018
Posts: 0
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by [email protected] View Post
kat mana kenal dan dah berapa lama kenal? kalau ada detail kwkasih gi report mana tau dia memang ada rekod menipu cara camtu sblm ni.
Kenal dh 2 thn
Reply With Quote
  #23  
Old 08-05-2018, 11:46 AM
Zura Rahim Zura Rahim is offline
Not yet started

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2018
Posts: 0
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by siamanggagapp View Post
Mmg lesap dh le. Based on paper anda yg brhutang jd anda byr
Ye mmg Saya kena tanggung kalau dia dh menghilangkan diri
Reply With Quote
  #24  
Old 08-05-2018, 11:48 AM
Lobey Lobey is offline
Active Plus

Lobey's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2008
Location: GoheadGostan State
Posts: 3,795
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 24
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Zura Rahim View Post
Disebabkan cinta saya sanggup apply loan untuk Bantu kekasih selesaikan hutang along. Dia janji nak bayar. Rupanya janji palsu. Last last hutang loan bank saya yg menanggung. Hendak tanya pendapat semua kalau saya buat polis report boleh ke kes ini dilayan?
spt apa yg saya jangka. awk sudah melabur utk nya. so lupakan lah saja hutang hutang tu. buka buku baru dan hidup baru tanpa dia. kalau si dia berjanji utk berubah jgn sesekali percaya. dia tk semudah kata kata utk berubah.
Reply With Quote
Likes Zura Rahim liked this post
  #25  
Old 08-05-2018, 11:48 AM
Zura Rahim Zura Rahim is offline
Not yet started

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2018
Posts: 0
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Archangel17 View Post
Bab duit, adik-beradik pon boleh gaduh ni kan pula cik zura senang2 percaya orang luar, maybe cik zura boleh check ngan lawyer, sbb ada unsur penipuan.. ada buat contract dgn kekasih x?
Xde contract cuma Ada bukti transaction ke Akaun dia je
Reply With Quote
  #26  
Old 08-05-2018, 11:50 AM
Encik Sponge Encik Sponge is offline
Active Plus

Encik Sponge's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2013
Posts: 3,352
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 132
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Zura Rahim View Post
15k selama 5thn
15k hutang along tt maintain je la bayar...jangan smp jadi hutang bermasalah sudah...

Jangan kerana 15k tergadai masa depan... 5 tahun sekejap ja kot...
Reply With Quote
  #27  
Old 08-05-2018, 11:51 AM
Zura Rahim Zura Rahim is offline
Not yet started

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2018
Posts: 0
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Lobey View Post
spt apa yg saya jangka. awk sudah melabur utk nya. so lupakan lah saja hutang hutang tu. buka buku baru dan hidup baru tanpa dia. kalau si dia berjanji utk berubah jgn sesekali percaya. dia tk semudah kata kata utk berubah.
Hrp Saya kuat utk tempuh dugaan Ni. Dgn adk beradik Saya kedekut tp dgn dia hilang kedekut tu
Reply With Quote
  #28  
Old 08-05-2018, 11:53 AM
Lobey Lobey is offline
Active Plus

Lobey's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2008
Location: GoheadGostan State
Posts: 3,795
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 24
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Zura Rahim View Post
15k selama 5thn
5 tahun jer lepas tu settle lah. jangan le lagi awk duk bela biawak hidup. jadikan pengajaran dlm idup awk. lain kali jgn terus percaya 100% pd lelaki. (walaupun dia suami awk..haha)

Last edited by Lobey; 08-05-2018 at 11:57 AM..
Reply With Quote
  #29  
Old 08-05-2018, 11:55 AM
Zura Rahim Zura Rahim is offline
Not yet started

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2018
Posts: 0
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Encik Sponge View Post
15k hutang along tt maintain je la bayar...jangan smp jadi hutang bermasalah sudah...

Jangan kerana 15k tergadai masa depan... 5 tahun sekejap ja kot...
Hutang along tu dia yg buat. Saya buat loan bank utk tlg byr hutang along dia. Dh settle dia lenyap.
Reply With Quote
  #30  
Old 08-05-2018, 11:55 AM
Zura Rahim Zura Rahim is offline
Not yet started

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2018
Posts: 0
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Lobey View Post
5 tahun jer lepas tu settle lah. jangan le lagi awk duk bela biawak hidup. jadikan pengajaran dlm idup awk.
Dlm proses lupa kan biawak hidup Ni. inshallah
Reply With Quote
Likes Lobey, Encik Sponge liked this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump