Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 11-01-2018, 11:24 AM
reggae reggae is offline
Active Member

reggae's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2007
Location: Seremban
Posts: 2,025
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
line dah clear, boleh la tuan teruskan niat tu
tunggu lama lama nanti dia diambil org
hahahaa byk la..x boleh pon
dah complete da kuota satu
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 11-01-2018, 11:37 AM
shah_ae shah_ae is offline
Legendary Member

shah_ae's Avatar
 
Trader Rating: (102)
Join Date: Oct 2008
Location: K.L dan kwsn yg sewaktu dgnnye
Posts: 13,085
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 140
Active Level
My Mood:
Default

1st salah diri sendiri la bute dgn cinte...
jantan kaberet ni mmg tggu mangse je yg bleh di ngap dgn ayat2 manis...
Reply With Quote
  #43  
Old 11-01-2018, 11:47 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 43,449
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1088
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by boyz371 View Post
Bahaya betul dapat laki macam ni
Jahat betul laki nie

Kesian kat ko

Moga Allah bagi kekuatan untuk ko tempuhi

Allahuakhbar
__________________


PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI
di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #44  
Old 11-01-2018, 12:00 PM
amuk293 amuk293 is offline
Active Plus

amuk293's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2008
Posts: 4,150
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 40
Active Level
My Mood:
Default

bg aku pompuan tu yg salah..lelaki tu ok je..dia yg x paham lelaki tu cmne?dia kena igt manusia boleh berubah..slow2 laa ubah laki dia tu..itu ko tak dapat lg laki kaki pukul...
__________________
Jom Ke Open House Rumah Saya Di Sini: SHAIN'S HOUSE
Reply With Quote
  #45  
Old 20-01-2018, 05:38 PM
metaltraders metaltraders is offline
Active Member

metaltraders's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,393
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 37
Active Level
Default

oklah tu anak dah dua...ko besarkan je anak tu..dengan ilmu dunia akhirat secukupnya..cukup dah
Reply With Quote
  #46  
Old 01-02-2018, 09:45 PM
a b c d e f a b c d e f is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 6,498
Thanks (Received): 183
Likes (Received): 197
Active Level
Default

kalau masih ada mak bapak mintaklah pendapat mak bapak bila nak kawen.

deria 6th sense mereka adalah anugerah Allah yang wajib kita manfaatkan.

kalau mak bapak tak berkenan, tapi melawan nak go ahead jugak, masuk forum lah nanti nampaknya.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump