Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 17-12-2013, 04:07 PM
fadl fadl is offline
Regular

fadl's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2013
Posts: 502
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 37
Active Level
My Mood:
Default Ini kira isyarat ker?

hari ahad lepas saya ajak sorang awek ni pg lunch. Janji jumpa pukul 12. Saya sampai kat restoran tu dalam pukul 11.55. Lepas tu saya tunggu dan tunggu. Pukul 12.15 saya msg dia. Dia kata dia on the way. Lepas tu saya tunggu lagi. Sampai pukul 1.10 baru ler dia sampai. Saya nak tanya la pada pompuan-pompuan kat CG nih, adakah tindakan melewatkan diri melampau2 ni adalah isyarat yang awek tu tak suka nak keluar dengan kita?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 17-12-2013, 10:31 PM
asdasdasd asdasdasd is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2011
Posts: 12,508
Thanks (Received): 301
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

eloklah kau pas je awek kau kat aku...itu pun leh jadi isu...adoii..
Reply With Quote
  #3  
Old 17-12-2013, 10:37 PM
ijauitam ijauitam is offline
Regular

ijauitam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 297
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fadl View Post
hari ahad lepas saya ajak sorang awek ni pg lunch. Janji jumpa pukul 12. Saya sampai kat restoran tu dalam pukul 11.55. Lepas tu saya tunggu dan tunggu. Pukul 12.15 saya msg dia. Dia kata dia on the way. Lepas tu saya tunggu lagi. Sampai pukul 1.10 baru ler dia sampai. Saya nak tanya la pada pompuan-pompuan kat CG nih, adakah tindakan melewatkan diri melampau2 ni adalah isyarat yang awek tu tak suka nak keluar dengan kita?
Aku bukan pompuan, tp bersangka baik je la, mungkin sbb tmpt tinggal jauh kot..he3
Reply With Quote
  #4  
Old 17-12-2013, 10:38 PM
Dewa19Kangen Dewa19Kangen is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2010
Location: 1 masa nti mukin d sumatra barat indonesia
Posts: 8,902
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by asdasdasd View Post
eloklah kau pas je awek kau kat aku...itu pun leh jadi isu...adoii..
ang xpa la dah jadi pak,orang lain nak berusaha cari,apa daaaa
__________________
[CENTER][COLOR="Blue"][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=517113"]kisah pompuan celaka tarak guna punya[/URL]

[URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=622524"]kisah pompuan celaka tarak guna punya II[/URL][/COLOR][/CENTER]
Reply With Quote
  #5  
Old 17-12-2013, 10:40 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 131,777
Active Level
My Mood:
Default

klo nak on time ko la kena pg jemput die depan rumah
Reply With Quote
  #6  
Old 17-12-2013, 10:42 PM
dr_zool dr_zool is offline
Legendary Member

dr_zool's Avatar
 
Trader Rating: (61)
Join Date: May 2009
Posts: 13,411
Thanks (Received): 59
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalau x suke keluar dy akan bg mcm2 alasan utk x kua dgn ko rather than drpd dy buat2 lewat
__________________
comin' soon......
Reply With Quote
  #7  
Old 17-12-2013, 10:46 PM
vios10 vios10 is offline
Regular

vios10's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 758
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 16
Active Level
Default

maybe die ade mslh dlm perjalanan...or die saje nak menguji tahap kesabaran ko..saje die buat lewat..nk tgk ko baran x..haha..klu prmpn x suka..die xkan kluar ngn laki kot..hehe
Reply With Quote
  #8  
Old 17-12-2013, 10:49 PM
boyz371 boyz371 is offline
CG Top Poster Club

boyz371's Avatar
 
Trader Rating: (53)
Join Date: Aug 2010
Location: Kelantan - Ganu - KL
Posts: 28,323
Thanks (Received): 221
Likes (Received): 45
Active Level
My Mood:
Default

Kalau awal2 dah pk negatif susahla tt
Reply With Quote
  #9  
Old 17-12-2013, 10:51 PM
bukubuku bukubuku is offline
Active Member

bukubuku's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,278
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Hang pikir banyak sgt ni tt, hang ada tnya dia knape dia lmbt? Sprti forumers lain ckap, pompuan kalo tak suka memang takkan kluar dah
__________________
Nakkan seseorang tak semestinya kita dapat. Bila dah dapat, tak semestinya kita punya.Bila kita punya, tak semestinya akan bersama. Bila bersama tak semestinya kekal selamanya. Tapi segalanya tak akan mustahil, andainya jodoh itu kita.
Reply With Quote
  #10  
Old 17-12-2013, 10:52 PM
akeyrasta akeyrasta is offline
Super Active

akeyrasta's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2011
Location: Tanjung Puteri
Posts: 5,937
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Ko ke tt dlm avatar tu.. Perghh hensem mcmni xkan awek tu tak nak.. Dia lewat sbb dia nak merapikan diri jumpa ko tu.. Takut tak yakin nnt.. Bila dia sampai ko tgk dia kemas ke selekeh..?
Klu selekeh mmg dia anggap ko kwn je..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump