Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 06-12-2018, 12:50 PM
mujhi mujhi is offline
Active Member

mujhi's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,523
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 20
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by soyacincaubear View Post
uish ni lain macam bunyi dia...

Tp kalau kira tm bukan nya tak pandai berniaga, sbb diorang tak kira sgt nak buat duit. Yang penting sistem internet makin improve...

pada zaman maxis dan digi baru nak up...tm sudah ada segalanya...perniagaan monopoli.. dia sorang saja yang ada company lain kena guna juga dia punya. perniagaan monopoli dengan pelanggan berjuta...jadi tak perlu fikir sangat sebab cukup bulan beratur pelanggan bayar bil. selepas diswastakan pekerja masih mindset gov. gov pula letak orang atasan kawan sauadara kroni...

perniagaan infra dan monopoli memang mempunyai kerja yang besar dan banyak maka kroni kroni melobi teknologi masing2.tak apa lah sebab melayu juga yang memberi dan mendapat projek.

hari ni aku naik aku ambil barang kroni aku..esok orang lain naik dia ambil barang kroni dia pula... begitulah seterusnya...

sebab itu teknologi dia guna jadi celaru , sekejap itu sekejap yang ini...last sekali kos yang tinggi untuk tukar semula sedangkan jika plan betul betul cuma upgred saja...
__________________
Green Business

Last edited by mujhi; 06-12-2018 at 12:52 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 06-12-2018, 01:42 PM
aim02Aug aim02Aug is offline
Active Plus

aim02Aug's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Location: Bangi, Jebat, Jolobu
Posts: 4,149
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 239
Active Level
Default

mmg pun - kita dh ugut nk tamatkan perkhidmatan pun TM wat dek jeh...

dh kaya sgt la tu kot...

ada ke bayaran bulan OKU x pernah revise - 2MBPS harga dkt rm100...

kita pulak tehegeh2 nk sokong dia...
Reply With Quote
  #43  
Old 06-12-2018, 02:16 PM
fazrulpauzi fazrulpauzi is offline
Active Member

fazrulpauzi's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2009
Location: UKM Bangi
Posts: 1,692
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dah cancel tm.. sebab tiba2 nampak TM rekod keluar dlm rekod financial saya..
__________________
Print Your CCRIS ,legal action cases, rekod kredit courts&aeon dan macam2 lagi rekod yang berkaitan dengan credit record..
COMPLETE, Tak PERLU KE BANK NEGARA dan PRIVASI

https://www.mycreditinfo.com.my/inde...ignup/aff_1088
Reply With Quote
  #44  
Old 06-12-2018, 02:31 PM
tomie tomie is offline
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 72,946
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 316
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aim02Aug View Post
mmg pun - kita dh ugut nk tamatkan perkhidmatan pun TM wat dek jeh...

dh kaya sgt la tu kot...

ada ke bayaran bulan OKU x pernah revise - 2MBPS harga dkt rm100...

kita pulak tehegeh2 nk sokong dia...
permintaan unifi/maxis fiber tinggi buat masa lani
sbb depa tak hairan..
sbb lagi bagos...
port penuh lani...susah cari kosong
Reply With Quote
  #45  
Old 06-12-2018, 02:36 PM
soyabean84 soyabean84 is offline
Active Plus

soyabean84's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,182
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 55
Active Level
My Mood:
Default

Dia pnya sombong (TM) complaint beribu2 mcm ni pn xde hal, sb bg diorg org akan tetap byr bill...
Reply With Quote
  #46  
Old 06-12-2018, 02:42 PM
aim02Aug aim02Aug is offline
Active Plus

aim02Aug's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Location: Bangi, Jebat, Jolobu
Posts: 4,149
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 239
Active Level
Default

dia pnya chat - mula2 ok je reply - bila kita tanya soalan yg loyal customer question/ pertikai diorg punya bad service & social obligation terus xde reply - kalu dauz dh kena harum jadddah ni...

kita terminate ramai2 - kasi ajar sikit - sombong gila
Reply With Quote
  #47  
Old 06-12-2018, 02:45 PM
tomie tomie is offline
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 72,946
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 316
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aim02Aug View Post
dia pnya chat - mula2 ok je reply - bila kita tanya soalan yg loyal customer question/ pertikai diorg punya bad service & social obligation terus xde reply - kalu dauz dh kena harum jadddah ni...

kita terminate ramai2 - kasi ajar sikit - sombong gila
kalo kita repot...
biaq repot saja apa masalah kita
toksah dok ungkit servis depa bagoih ka tak bagoih
biaq depa amik repot kita dulu...
toksah dok peleceh..
depa tu org...bukan robot ...
ada jgk perasaan...

takat lani..walau ceq tesion byk sgt masalah connection
bila ceq call/live chat
ceq akan usaha cakap baik2 dgn depa...
insyaAllah..depa akan respon yg terbaik..

takat lani byk2 repot dah dibuat...
bleh katakan 9/10 bintang... servis yg depa dah bagi..pantas datang ke rumah ..
Reply With Quote
  #48  
Old 06-12-2018, 04:14 PM
meesuhaimee meesuhaimee is offline
Regular

meesuhaimee's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Posts: 137
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Betul ke TM monopoli pasaran? ke rakyat malaysia memerlukan service provider? bukan ke rakyat malaysia yang biar TM jadi the main provider kat negara ni? Lagi satu, knp rakyat Malaysia rata-rata tak ada pilihan untuk internet?

Senang je.. sebab takdak company lain yang sanggup buat kerja macam TM. Pergi sana-sini letak infra ko ingat senang....
Reply With Quote
  #49  
Old 06-12-2018, 06:02 PM
meesuhaimee meesuhaimee is offline
Regular

meesuhaimee's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Posts: 137
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by aim02Aug View Post
dia pnya chat - mula2 ok je reply - bila kita tanya soalan yg loyal customer question/ pertikai diorg punya bad service & social obligation terus xde reply - kalu dauz dh kena harum jadddah ni...

kita terminate ramai2 - kasi ajar sikit - sombong gila
Saya tak de pon macam ni...

Semua soalan saya mereka jawab... biasanya siap kata 'thank you, have a nice day' lagi...
Reply With Quote
  #50  
Old 07-12-2018, 09:56 AM
ahkeok ahkeok is offline
Junior

ahkeok's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 79
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by meesuhaimee View Post
Betul ke TM monopoli pasaran? ke rakyat malaysia memerlukan service provider? bukan ke rakyat malaysia yang biar TM jadi the main provider kat negara ni? Lagi satu, knp rakyat Malaysia rata-rata tak ada pilihan untuk internet?

Senang je.. sebab takdak company lain yang sanggup buat kerja macam TM. Pergi sana-sini letak infra ko ingat senang....
Kerja kat TM memang stress... selalu customers complain sini sana. I rasa staff TM salary tinggi.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump