Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #771  
Old 13-09-2018, 08:54 AM
kiddd2 kiddd2 is online now
Legendary Member

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 19,584
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 1909
Active Level
My Mood:
Default

rm1k boleh 1biliun??

camne nak join mlm nih??

nak letak rm10, bley sejuta pon jadi laa..

xjadi xpe, rugi rm10 xralit sgt..
__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #772  
Old 13-09-2018, 09:00 AM
satsepit satsepit is offline
Active Plus

satsepit's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Posts: 3,257
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 83
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Mata_Pena View Post
sabar tuan2 puan2.
saya baru dapat berita dari pihak atasan,
kerajaan ph dah amik alih dana ni,
kasi masa sikit utk pengurusan baru utk uruskan semua pengagihan.
pasal mereka perlu semak kembali semua rekod2 pelabur.

katanya lagi 2 jumaat akan dimulakan pembayaran secara berperingkat,
mereka akan release payment utk share yg besar2 dulu.

so sape nak cepat bole la topup lagi dana pelaburan, supaya nama tuan2 puan2 akan masuk dalam list terawal. siapa yg topup akan diberikan bonus tambahan sekali, iaitu tanah 30 ekar di negeri permastautin.

apa2 nak update penambahan pelaburan atau nak join masih sempat lagi.
add wechat saya: danakayaduniaakhirat

sekian terima kasih
katanya 2minggui dari tarikh ni.. 27.7.18

bila nak buat makan2?
duit bilion2
Reply With Quote
  #773  
Old 14-09-2018, 03:26 AM
BOCEH BOCEH is offline
CG Top Poster Club

BOCEH's Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: May 2009
Location: whatsaap : 014 253 6885
Posts: 28,137
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 45
Active Level
Default

kaya aku pas nii
Reply With Quote
  #774  
Old 09-11-2018, 03:35 PM
dol dol is offline
Regular

dol's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2007
Posts: 450
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

2 x jumaat...
Reply With Quote
  #775  
Old 27-11-2018, 12:31 PM
bintara80 bintara80 is offline
Active Member

bintara80's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,199
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 7
Active Level
Default

mesti dah kaya raya join 2011
__________________
EJEN RUMAH/TANAH REN00171 ~ EJEN AIA PUBLIC TAKAFUL
HUBUNGI: 019-283 4359 LEADER AHMAD (EJEN DIPERLUKAN)
KLIK SINI >> http://johanrealty.com << KLIK SINI
Reply With Quote
  #776  
Old 27-11-2018, 12:39 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.kedaifirdaus.com
Posts: 45,317
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1210
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dol View Post
2 x jumaat...
2 x
__________________


PERCUMA RAHSIA Malam PERTAMA SUAMI ISTERI
di www.kedaifirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #777  
Old 27-11-2018, 04:11 PM
Ran Ran is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (8)
Join Date: Oct 2007
Posts: 4,930
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 40
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kiddd2 View Post
rm1k boleh 1biliun??

camne nak join mlm nih??

nak letak rm10, bley sejuta pon jadi laa..

xjadi xpe, rugi rm10 xralit sgt..
dekat opis saya ada tuan..diorg mmg mencari org mcm tuan..dari 10 ringgit diaorg blh kumpul sampai beribu wang..nt diorg blh lepas tnpa di tekan oleh pelabur2 nya bila habuan yg dijanjikan xkunjung2 tiba..dgn alasan 'alah..10 ringgit je pun, halalkn je lah..'
dan diorg pun errkkk..kenyang..
Reply With Quote
  #778  
Old 27-11-2018, 04:21 PM
John Nawi John Nawi is offline
Active Plus

John Nawi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 4,265
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 50
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Ran View Post
dekat opis saya ada tuan..diorg mmg mencari org mcm tuan..dari 10 ringgit diaorg blh kumpul sampai beribu wang..nt diorg blh lepas tnpa di tekan oleh pelabur2 nya bila habuan yg dijanjikan xkunjung2 tiba..dgn alasan 'alah..10 ringgit je pun, halalkn je lah..'
dan diorg pun errkkk..kenyang..
betul.. kat office aku dlu pn ada ,tapi bt cerita sedih, xcident, cermin pecah minta pinjam rm50 dkt org2 office, sampai tah org yg ke brapa nk transfer tak bole, bank reject sbb maximum amount
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump