Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #201  
Old 28-10-2018, 01:02 AM
myalizee83 myalizee83 is offline
Active Plus

myalizee83's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jun 2008
Posts: 2,606
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

Lagi satu masalah perangai terok. Ade yang ok tapi lagi bnyk yg x ok. Yang jaga kaunter tue cariklah perangai yg elok sikit. Ramai yang pemalas dari yg rajin. Biasanya org tua malas. Pernah dulu sy sampai pos nusajaya mmg situ biasa lengang x de org. Pastu sampai x pukul 2:50. Lps tu org tua tu ckp sori brg baru aje collect. Dahlah time bnyk pos lps tu dia ckp suruh dtg besok sbb x nak simpan brg kat sini. Otak dia. kalau dia nk kolek besok ker lantaklah yg penting kan dah scan kat situ so kastemer boleh nampak brg kite dah pos. Pastu cepat2 terus gi pos kat bbu kan menyusahkan org tu. Bnyk sgt pengalaman pahit dgn pos malaysia.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #202  
Old 28-10-2018, 01:03 AM
momoque momoque is online now
Super Active

momoque's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 9,498
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 182
Active Level
My Mood:
Default

Selalu kabo x hntr sbb xde org kt umoh

Padahal ade je org..

Xtaula kot slh umoh ke...tp byk kali doh
Reply With Quote
  #203  
Old 29-10-2018, 12:59 PM
graphicriver graphicriver is offline
Active Member

graphicriver's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,102
Thanks (Received): 164
Likes (Received): 69
Active Level
My Mood:
Default

laju gila plak poslaju ara puchong perdana ni, semalam(ahad) order barang dari kedah & johor pagi ni(isnin) sampai terus, laju dalam sejarah. Sebelum ni ni dalam seminggu juga baru barang sampai
__________________

---------------------------------------------------------------------------------------------

Reply With Quote
  #204  
Old 30-10-2018, 02:45 PM
John Nawi John Nawi is offline
Active Plus

John Nawi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 4,113
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 29
Active Level
My Mood:
Default

aku pernah post brg ke terengganu pada hari selasa, kemudian 3 hari lps tu pos brg ke tawau, bertapa la pos laju ni awesome, brang ke tawau sampi dulu, yg trgganu tu seminggu lepas sabah tu sampai dia baru sampai, tu pn suh collect kt pejabat pos , haha, kalau dia mmg mls nk hntr, next time jgn la charge by alamat, baik charge by branch pos laju, adoila
Reply With Quote
  #205  
Old 11-11-2018, 10:11 AM
Arluth Arluth is offline
Super Active

Arluth's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Location: Taiping-BM-Butterworth
Posts: 8,695
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 151
Active Level
My Mood:
Default

Poslaju penang sekarang hired ramai part timer,bnyk brg ok dah deliver..
Utk back up brg lazada..negeri lain xtau la ada tak part timer ni..depa xpakai baju poslaju..kalau orang takut buka pintu payah gak
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump