Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Banking, Payment Processors > Bank, ATM, Internet Banking

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #111  
Old 25-10-2018, 11:43 AM
nik1412 nik1412 is offline
Active Plus

nik1412's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2007
Location: Kerteh
Posts: 2,592
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

capacity server penuh dah kot
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #112  
Old 25-10-2018, 11:57 AM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 12,962
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 1712
Active Level
My Mood:
Default

pay day goverment hari ni..biasa lah....selalu begitu CIMB
Reply With Quote
  #113  
Old 25-10-2018, 12:00 PM
achok achok is offline
Legendary Member

achok's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2008
Posts: 14,069
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 176
Active Level
My Mood:
Default

paham2 je la kalau gomen gaji.....
Reply With Quote
  #114  
Old 25-10-2018, 10:02 PM
imrantech imrantech is online now
Active Member

imrantech's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 1,754
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 76
Active Level
Default

tiap bulan ke jadi camni?


https://twitter.com/search?f=tweets&...&src=refgoogle
Reply With Quote
  #115  
Old 26-10-2018, 12:10 PM
puyol puyol is offline
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 17,883
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 577
Active Level
Default

Server CIMB teruk sangat ke bila high capacity? tiap2 bulan macamni.
Reply With Quote
  #116  
Old 26-10-2018, 12:13 PM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 12,962
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 1712
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by puyol View Post
Server CIMB teruk sangat ke bila high capacity? tiap2 bulan macamni.
rasanya dulu dah ok...selepas upgrading baru ni..jadi balik waktu high traffic pay day
Reply With Quote
  #117  
Old 06-11-2018, 06:33 PM
pokyo pokyo is offline
Super Active

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2009
Posts: 5,136
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 95
Active Level
Default

buat hal lagi ke? dari semlm web tak boleh masuk tp app ok
__________________
Cetak Murah; Plastic Bag | Paper Bag | Receipt | Coupon | Ticket | Flyer - wasap.my/60186630416
Reply With Quote
  #118  
Old 06-11-2018, 07:01 PM
myalizee83 myalizee83 is offline
Active Plus

myalizee83's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jun 2008
Posts: 2,606
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

Skrg bnyk kastemer meibeng lari ke cimb sbb skrg meibeng mesin bnyk dah pupus. Semua tempat cimb aje ade. Dulu bersepah maybe meibeng dah nk bengkerap. Kawe pun nk tukar keluar gaji melalui CIMB. Sbb tu sesak sikit member kawe bnyk dah tukar ke CIMB.
Reply With Quote
  #119  
Old 07-11-2018, 06:28 AM
ramos ramos is offline
Super Active

ramos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 6,538
Thanks (Received): 144
Likes (Received): 44
Active Level
My Mood:
Default

bukan ke sejak dulu mmg mcm camtu? apa yg ambe perhati kalo kat bandar besar bnyak ada maybank cimb kureng, tp kalo bandar kecik @ pekan ada cimb tp maybank xde plak huhu..sbb tu ambe buat dua2 senang, balik kg guna cimb kat bandar guna maybank..
Reply With Quote
  #120  
Old 08-11-2018, 06:39 PM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 16,059
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 163
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ramos View Post
bukan ke sejak dulu mmg mcm camtu? apa yg ambe perhati kalo kat bandar besar bnyak ada maybank cimb kureng, tp kalo bandar kecik @ pekan ada cimb tp maybank xde plak huhu..sbb tu ambe buat dua2 senang, balik kg guna cimb kat bandar guna maybank..
Dekat pekan-pekan kecil, ATM Bank Rakyat dan CIMB Bank sama banyak.
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump