Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > Unrecognize Program Websites > Program Matrix Labu Peram, Merapu

Program Matrix Labu Peram, Merapu Most of the programs are pyramids and they are not doing real business even with products. You're advise to not join any programs. All Read Announcement HERE

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 23-10-2018, 10:44 AM
BMTTM BMTTM is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 5
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Dah mula dah

Lepas ni nak topup FCS kena ada FCC. Minimum belian FCC adalah 1000FCC, bersamaan USD1000 (belum tambah service charge).
Nak withdraw pula, kena verify account dlu (KYC policy). Tapi, proses verification ada yg sampai lebih sebulan tak verify2 lg. Alasan diberikan oleh leader adalah admin tak ramai (apa susah? Hire sj cik minah ke, cik siti ke, cik tipah sbg kerani tambahan bg percepatkan proses. Kata, company dah raised fund dlm $5.5juta).
Ini semua adalah tanda2 bdig dah mula lengah2kan withdrawal investor bg "memanjangkan" usia mereka dlm skim ponzi ni.
Whitepaper FCC nyatakan, FCC sbg platform utk jual-beli hartanah. Boleh bayangkan tak supply&demand dlm urusniaga ni? S&D akan pengaruhi harga FCC.
wallet.bcfcc.io pula tak tunjukkan blockchain bg FCC ni. Blockchain=transparensi. Xda blockchain=xda transparensi dlm FCC. Hati2! 🤔

Nak invest dlm bdig, minima USD10. Kalau pasif (tak menaja), lepas 30hari baru dpt USD20 dlm akaun. Tapi nak withdraw, minimum USD100. kena convert dlu ke Cash Coin (service charge 10%). Boleh kira sdri la brpa lama masa nak ambik utk dpt semula wang pelaburan anda dlm bdig ni.

Pendek kata, klau nak cepat ROI, pastikan menaja dan inilah yg akan bagi nafas kpd bdig utk terus hidup (sama mcm ponzi lain). Selagi ada pelabur/pelaburan baru, selagi tu bdig akan survive. Maknanya, utk dpt untung, anda kenalah "rugikan" downline anda. 😂
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 23-10-2018, 06:54 PM
robottrader robottrader is offline
Regular

robottrader's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2018
Posts: 100
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by BMTTM View Post
Lepas ni nak topup FCS kena ada FCC. Minimum belian FCC adalah 1000FCC, bersamaan USD1000 (belum tambah service charge).
Nak withdraw pula, kena verify account dlu (KYC policy). Tapi, proses verification ada yg sampai lebih sebulan tak verify2 lg. Alasan diberikan oleh leader adalah admin tak ramai (apa susah? Hire sj cik minah ke, cik siti ke, cik tipah sbg kerani tambahan bg percepatkan proses. Kata, company dah raised fund dlm $5.5juta).
Ini semua adalah tanda2 bdig dah mula lengah2kan withdrawal investor bg "memanjangkan" usia mereka dlm skim ponzi ni.
Whitepaper FCC nyatakan, FCC sbg platform utk jual-beli hartanah. Boleh bayangkan tak supply&demand dlm urusniaga ni? S&D akan pengaruhi harga FCC.
wallet.bcfcc.io pula tak tunjukkan blockchain bg FCC ni. Blockchain=transparensi. Xda blockchain=xda transparensi dlm FCC. Hati2! 🤔

Nak invest dlm bdig, minima USD10. Kalau pasif (tak menaja), lepas 30hari baru dpt USD20 dlm akaun. Tapi nak withdraw, minimum USD100. kena convert dlu ke Cash Coin (service charge 10%). Boleh kira sdri la brpa lama masa nak ambik utk dpt semula wang pelaburan anda dlm bdig ni.

Pendek kata, klau nak cepat ROI, pastikan menaja dan inilah yg akan bagi nafas kpd bdig utk terus hidup (sama mcm ponzi lain). Selagi ada pelabur/pelaburan baru, selagi tu bdig akan survive. Maknanya, utk dpt untung, anda kenalah "rugikan" downline anda. 😂
betoi tu, bayangan penipuan sudah mula menjelma. leader2 seperti biasa akan cover sbb masih ada gaji
__________________
otai bagitau saya, kalau nak senang sket untung, kena la join broker yg jujur sket. join fbs saya di link utk 80% rebet atau robot trader http://forexrobot2018.blogspot.com/ dan servis tunjuk ajar dan nasihat pengendalian robot... https://fbs.com/?ppu=1949
Reply With Quote
  #33  
Old 26-10-2018, 08:15 AM
apoeki apoeki is online now
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 3,861
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 69
Active Level
Default

Nk kne beli pin baru blh split..nk mengkayakn kepala atas la jawabnya
__________________
YA ALLAH, TUTUPLAH AIB KU & AMANKANLAH KETAKUTAN KU
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump