Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex General Discussion

Forex General Discussion General discussion of forex trading. Any common discussion related of forex could be find here except of Forex systems.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 24-03-2012, 05:50 PM
mrlan09 mrlan09 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 10,662
Thanks (Received): 175
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ahib0205 View Post
yang ni saya baru tau
dan lagi folder mt4 juga boleh di paste ke flash drive/pendrive/memori card, taruk dlm poket,..boleh login kat mana2 pc samada cyber cafe atau di mana saja,..asalkan ada internet,...dan anda bersedia utk menjana keuntungan rm10,000 sehari...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 24-03-2012, 06:51 PM
ck3er ck3er is offline
Super Active

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Posts: 5,342
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 14
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mrlan09 View Post
dan lagi folder mt4 juga boleh di paste ke flash drive/pendrive/memori card, taruk dlm poket,..boleh login kat mana2 pc samada cyber cafe atau di mana saja,..asalkan ada internet,...dan anda bersedia utk menjana keuntungan rm10,000 sehari...
maksudnya ni install dlm pendrive ke? pegi je mana2 pc pastu open terminal dari folder pendrive tu ke? keuntungan rm10000 sehari tu cemana lak caranya tuan...
Reply With Quote
  #13  
Old 24-03-2012, 07:10 PM
thenone thenone is offline
Regular

thenone's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 512
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Hasil dari soalan TT memberikan saya 3 ilmu baru hehe.

Soalan bernas walaupun simple.
__________________
"ILMU YANG BERMANFAAT KEKAL HINGGA KIAMAT"
Reply With Quote
  #14  
Old 24-03-2012, 07:26 PM
sunnyfx sunnyfx is offline
Super Active

sunnyfx's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Jan 2008
Location: Cheras - Kuchai Lama
Posts: 7,788
Thanks (Received): 57
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ck3er View Post
maksudnya ni install dlm pendrive ke? pegi je mana2 pc pastu open terminal dari folder pendrive tu ke? keuntungan rm10000 sehari tu cemana lak caranya tuan...
Dia berseloroh je tu.... Soal keuntungan bergantung trading masing-masing.
Reply With Quote
  #15  
Old 24-03-2012, 07:28 PM
sunnyfx sunnyfx is offline
Super Active

sunnyfx's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Jan 2008
Location: Cheras - Kuchai Lama
Posts: 7,788
Thanks (Received): 57
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ck3er View Post
multi terminal pun ada tgk kat web broker tu tapi x ambik tahu pun untuk apa.. skrang ni baru tahu.. terima kasih tuan
Multi Terminal tak dapat monitor graf...buat tengok lebih dari 1 akaun tgh untung atau rugi bolehla.
Reply With Quote
  #16  
Old 24-03-2012, 08:44 PM
mtyeh36 mtyeh36 is offline
Active Plus

mtyeh36's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2010
Posts: 3,921
Thanks (Received): 53
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bru aku thu copy ngn paste je...
biasa aku buat install kt hardisk lain...
__________________
Derma Rumah Anak Yatim Malaysia
Reply With Quote
  #17  
Old 24-03-2012, 11:08 PM
ck3er ck3er is offline
Super Active

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Posts: 5,342
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 14
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sunnyfx View Post
Multi Terminal tak dapat monitor graf...buat tengok lebih dari 1 akaun tgh untung atau rugi bolehla.
mcm tu lak ye.. terime kasih sebab bgtau.
Reply With Quote
  #18  
Old 24-03-2012, 11:10 PM
ck3er ck3er is offline
Super Active

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Posts: 5,342
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 14
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sunnyfx View Post
Dia berseloroh je tu.... Soal keuntungan bergantung trading masing-masing.
kawan memang tanya tu kot2 mrlan sudi turunkan ilmu kat den
Reply With Quote
  #19  
Old 25-03-2012, 09:54 PM
nikprofit nikprofit is offline
Active Member

nikprofit's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,092
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mrlan09 View Post
dan lagi folder mt4 juga boleh di paste ke flash drive/pendrive/memori card, taruk dlm poket,..boleh login kat mana2 pc samada cyber cafe atau di mana saja,..asalkan ada internet,...dan anda bersedia utk menjana keuntungan rm10,000 sehari...
nak tanya gak yang RM10,000.00 sehari tu.
dah bersedia dah ni
__________________



WhatsApp / Telegram / Sms : 0129075071
Reply With Quote
  #20  
Old 25-03-2012, 10:32 PM
bebeggoreng bebeggoreng is offline
Active Member

bebeggoreng's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 1,283
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Mungkin pakai itu expert advisor Copy Trade atau semacamnya tuh bisa.
Quote:
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump