Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex General Discussion

Forex General Discussion General discussion of forex trading. Any common discussion related of forex could be find here except of Forex systems.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 19-05-2011, 08:07 AM
astagold.UMOFX astagold.UMOFX is offline
Legendary Member

astagold.UMOFX's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jul 2008
Location: INSIDE BAR
Posts: 13,054
Thanks (Received): 601
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

lain broker lain trading condition dan trading term condition.

kena buat trial n error test acc live kat broker lain2 utk cari yg sesuai dgn stail trading kita yg berbeza2
__________________
LOBSTER >>>IB & REBET UMOFX/FBS/*** ym/skype sihat2u4u<<< LOBSTER
Jom ternak LOBSTER h/p 019-728 2355. genuine brokers help u make money, scam brokers dont! pls be careful. best broker: http://www.fbs.com/?ppu=1949
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 19-05-2011, 08:26 AM
FXminded FXminded is offline
Super Active

FXminded's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Sep 2009
Posts: 5,189
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dijas View Post
xleh la mcm ni.. ak mcm da xyakin da dgn instaforex ni. blh bgtau dmn silapnya smpai gap correction ni ada?so mcmna daily confimation yg instaforex bg ari2 tu? salah ka ak dpt profit byk dari apa yg ak depo? ms kita buy or sell kan dia da agree n confirmkan value, so knp plak da profit, dia tiba nk bt gap correction.
kira dah untung la ni??? pastu kena tolak dlm akaun?? ke mcana.. sori masta.. sya sekadar bertanya sbb tk penah kena gitu..
selalu, mc je ambo
__________________
TREND IS PRANK
Reply With Quote
  #13  
Old 19-05-2011, 08:39 AM
BaLL78 BaLL78 is offline
Active Member

BaLL78's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2010
Posts: 1,495
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

klu tak yakin cari je broker lain.. senang cakap... T&C da cakap camtu nak buat ape pn tak guna.. sori masta... ambo tumpang lalu
Reply With Quote
  #14  
Old 19-05-2011, 08:40 AM
ahib0205 ahib0205 is offline
Legendary Member

ahib0205's Avatar
 
Trader Rating: (83)
Join Date: Nov 2007
Location: Official Supporter
Posts: 19,332
Thanks (Received): 741
Likes (Received): 1
Blog Entries: 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by astagold.UMOFX View Post
lain broker lain trading condition dan trading term condition.

kena buat trial n error test acc live kat broker lain2 utk cari yg sesuai dgn stail trading kita yg berbeza2
apa maksud lain trading condition?

adakah setiap broker pergerakan graf sepatutnya sama sahaja?
Reply With Quote
  #15  
Old 19-05-2011, 08:43 AM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 97,237
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 107
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ahib0205 View Post
apa maksud lain trading condition?

adakah setiap broker pergerakan graf sepatutnya sama sahaja?
Lain broker lain trading conditon ...

maksudnyer .. ada broker bleh scalping, ada yang bleh trade news, ada yang bagus swing .... kira mcm tu ler .....

Maybe dari hal InstaForex .... Ada trader ambil kesempatan atas GAP yang berlaku masa news ..... so sbb tu buat TnC mcm tuh .....
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #16  
Old 19-05-2011, 08:44 AM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 97,237
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 107
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by BaLL78 View Post
klu tak yakin cari je broker lain.. senang cakap... T&C da cakap camtu nak buat ape pn tak guna.. sori masta... ambo tumpang lalu
Nie ayat direct hehehehe ....

apa pon ... benar seperti yang dikatakan ...
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #17  
Old 19-05-2011, 08:44 AM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 97,237
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 107
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by astagold.UMOFX View Post
lain broker lain trading condition dan trading term condition.

kena buat trial n error test acc live kat broker lain2 utk cari yg sesuai dgn stail trading kita yg berbeza2
Betul tu bro ....
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #18  
Old 19-05-2011, 08:45 AM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 97,237
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 107
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by RUGISOKMO View Post
kira dah untung la ni??? pastu kena tolak dlm akaun?? ke mcana.. sori masta.. sya sekadar bertanya sbb tk penah kena gitu..
selalu, mc je ambo
Memula dah untung ... tapi sbb untung melebihi 10% bila gap news berlaku ... so bila berlaku GAP CORRCTION .. jadi Loss ler ... huhuhuhu ...

spt termaktub dalam TnC
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #19  
Old 19-05-2011, 09:04 AM
FXminded FXminded is offline
Super Active

FXminded's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Sep 2009
Posts: 5,189
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azam575 View Post
Memula dah untung ... tapi sbb untung melebihi 10% bila gap news berlaku ... so bila berlaku GAP CORRCTION .. jadi Loss ler ... huhuhuhu ...

spt termaktub dalam TnC

ooohh.. kalu loss sebab gap takdak apa la... ingatkan dah untung pastu dia kensel balik yg untung tuh
__________________
TREND IS PRANK
Reply With Quote
  #20  
Old 19-05-2011, 09:08 AM
fxnewb13 fxnewb13 is offline
Newbie

fxnewb13's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 47
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by RUGISOKMO View Post
ooohh.. kalu loss sebab gap takdak apa la... ingatkan dah untung pastu dia kensel balik yg untung tuh
kena terima bro..cam kalo kita scalp jugak..kalo rugi n close bwh 2 minit..broker nak bg balik ke?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump