Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex General Discussion

Forex General Discussion General discussion of forex trading. Any common discussion related of forex could be find here except of Forex systems.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



View Poll Results: apa korang nak buat?
korang jual teknik korang secara berkumpulan atau perseorangan 6 8.45%
korang suruh masuk affliate berkumpulan atau perseorangan 11 15.49%
saper yg betul2 nak belajar korang ajar free 28 39.44%
korang open kat forum tanpa apa2 bayaran 3 4.23%
korang simpan utk diri korang jer 17 23.94%
lain2 (sila nyatakan) 6 8.45%
Voters: 71. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #51  
Old 25-09-2012, 03:03 PM
sedinho sedinho is offline
Super Active

sedinho's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2006
Posts: 5,424
Thanks (Received): 252
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by yussys View Post
doakan aku suksess jer kat dunia forex ni...
akan aku wat journal untuk sama2 belajar untuk teknik yang aku dapat tu, dalam 10 orang aku dapat bantu 2 org berjaya pun dah ok, takkan jatuh miskin punya sekiranya aku kongsikan ilmu tu...
yup sama je cam sedekah,
takkan miskin klo kita sedekah,
tambah kaya insyaAllah dengan izinNya.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #52  
Old 25-09-2012, 03:14 PM
Huula Huula is offline
Regular

Huula's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 564
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Apa yang aku belajar selama ni, untuk trade forex dan jadi trader yang bagus, kita kena ada tahap kesabaran yang tingi...

SABAR adalah jalan terbaik setakat ni...
__________________
Sedang - Sedang Saja!
Reply With Quote
  #53  
Old 25-09-2012, 03:36 PM
imatheonlyone imatheonlyone is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (20)
Join Date: Mar 2009
Posts: 10,926
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 112
Active Level
Default

hehe ade ke yg baik ati nak ajar secara percuma
Reply With Quote
  #54  
Old 25-09-2012, 05:29 PM
asdasdasd asdasdasd is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2011
Posts: 12,506
Thanks (Received): 301
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by imatheonlyone View Post
hehe ade ke yg baik ati nak ajar secara percuma
hahaha...benda boleh belajar secara percuma sendri2. yg kena cas tu diorg malas nk belajar sendiri, nk kena suap semuanya. tu yg kena fee tu..
Reply With Quote
  #55  
Old 26-09-2012, 06:40 PM
yussys yussys is offline
Super Active

yussys's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Mar 2011
Location: sibol - larkin
Posts: 7,056
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sedinho View Post
yup sama je cam sedekah,
takkan miskin klo kita sedekah,
tambah kaya insyaAllah dengan izinNya.
doakan supaya cepat sikit bro..
Reply With Quote
  #56  
Old 01-10-2012, 07:06 PM
hisey hisey is offline
Active Plus

hisey's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2009
Location: pasir mas, salor ------alor setar, kedah
Posts: 2,594
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

klu ambo ada sistem yg terbaik...
tanpa ragu2 ambo akan kongsi
tapi kongsi bila dah berjaya

loni duk test 1 teknik..

guna strategi tester
OP manual...
SL 100pip
TP 10-100pip

"kebas jari2 duk main klik2"

GU
12/1/2012 hingga 29/9/2012
100usd to 5.7juta usd





EU
12/1/2012 hingga 29/9/2012
100usd to 379ribu usd





UJ
1/9/2012 hingga 29/9/2012
100usd to 500usd



EJ
1/9/2012 hingga 29/9/2012
100usd to 600usd



ckit2 lama2 jadi bukit
p/s doakan ambo berjaya yer sai2
__________________
Jurnal 1sen ambo <<<
Reply With Quote
  #57  
Old 02-10-2012, 11:00 AM
sedinho sedinho is offline
Super Active

sedinho's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2006
Posts: 5,424
Thanks (Received): 252
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dasat abe hisey.buleh jadi 5juta
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump