Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #81  
Old 11-10-2018, 05:17 PM
SMI6 SMI6 is offline
Regular

SMI6's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2016
Posts: 522
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 82
Blog Entries: 1
Active Level
Default

org beli bangunan kene ada duit byk

beli pastu perap bangunan tu nanti hantu datang.

jual 1MDB 40 bilion

ada 960 bilion lagi hutang.

ok la murah sgt

jual 100 bilion

ada lagi 900 billion hutang

Last edited by SMI6; 11-10-2018 at 05:19 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #82  
Old 11-10-2018, 05:22 PM
piko1 piko1 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2010
Posts: 2,942
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 179
Active Level
My Mood:
Default

Jangan pandang rendah/sebelah mata org Malaysia.... Ramai yg billion A
Reply With Quote
  #83  
Old 11-10-2018, 05:28 PM
SMI6 SMI6 is offline
Regular

SMI6's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2016
Posts: 522
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 82
Blog Entries: 1
Active Level
Default

bilionare dia tak beli bangunan dia beli company

beli bangunan kene tax sbb dia gi sewa kan kat org lain

revenue dari sewa tu LHDN suka http://lampiran1.hasil.gov.my/pdf/pdfam/KU04_2011.pdf.

Last edited by SMI6; 11-10-2018 at 05:36 PM..
Reply With Quote
  #84  
Old 11-10-2018, 08:32 PM
mai128 mai128 is offline
Active Member

mai128's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,929
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 18
Active Level
Default

errr err mn I ada ckp mcm tu.. media putar belit statement I ni.. hahaha
__________________
RPI2u modal rm150 2 kaki balik modal
www.rpi2u.com/man5726
Untuk lelaki boleh tahan lama www.bio-asli.com/daftar.asp?id=manazni
Reply With Quote
  #85  
Old 11-10-2018, 08:49 PM
mai128 mai128 is offline
Active Member

mai128's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,929
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 18
Active Level
Default

mmg bangsat tony pua ni.. **** lu cina..
__________________
RPI2u modal rm150 2 kaki balik modal
www.rpi2u.com/man5726
Untuk lelaki boleh tahan lama www.bio-asli.com/daftar.asp?id=manazni
Reply With Quote
  #86  
Old 11-10-2018, 09:49 PM
arla arla is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2017
Posts: 197
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 15
Active Level
Default

Bukankah tugas setiausaha politik menteri membantu menteri dalam hal ehwal politik menteri sahaja ke..
Statement berkaitan dasar atau hal ehwal kementerian patutnya menteri atau timbalan menteri yg keluarkan,
Reply With Quote
  #87  
Old 11-10-2018, 09:51 PM
Penbiru Penbiru is offline
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 15,347
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 522
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by arla View Post
Bukankah tugas setiausaha politik menteri membantu menteri dalam hal ehwal politik menteri sahaja ke..
Statement berkaitan dasar atau hal ehwal kementerian patutnya menteri atau timbalan menteri yg keluarkan,
dia pun nak acting menteri juga
Reply With Quote
  #88  
Old 11-10-2018, 09:52 PM
luhur_lestari luhur_lestari is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,672
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 31
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by arla View Post
Bukankah tugas setiausaha politik menteri membantu menteri dalam hal ehwal politik menteri sahaja ke..
Statement berkaitan dasar atau hal ehwal kementerian patutnya menteri atau timbalan menteri yg keluarkan,
itu utk org lain tuan..utk golongan depa xpe..berjemaah namanya..
Reply With Quote
  #89  
Old 11-10-2018, 09:56 PM
SMI6 SMI6 is offline
Regular

SMI6's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2016
Posts: 522
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 82
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by luhur_lestari View Post
itu utk org lain tuan..utk golongan depa xpe..berjemaah namanya..
itu dibenarkan tuan kalau ikut akta larangan merapu 1511 alfonso de albukaki

kalau masuk court AG ad blh tolong gugurkan kes

malaysia boleh.
Reply With Quote
Likes luhur_lestari liked this post
  #90  
Old 11-10-2018, 09:59 PM
luhur_lestari luhur_lestari is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,672
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 31
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by d_conan View Post
dasyat kn.. tujuan pnb tu sendiri ditubuhkan utk meningkatkn pegangan saham bumiputra dalam syarikat korporat..

tapi hari ni, seorg yg bukan bumi boleh bercakap utk menentukan hala tuju pnb tu sendiri.. mana zeti? kenapa setiausaha kepada mof yg cakap?

ok, xpe.. next..
hihi..sbb skerat dua bumiputra dah kena pegang teloq n sedang dbuai mimpi indah d atas tahta kkuasaan dunia..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump