Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #121  
Old 11-07-2018, 11:04 AM
khair6070 khair6070 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2018
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

assalam tuan..ade line tak sebelah kedah untuk sewa tanah bagi pemancar telco. klau ade plz reply kat saya tq.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #122  
Old 11-07-2018, 11:07 AM
khair6070 khair6070 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2018
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

sebelah kedah ade ke tuan?
Reply With Quote
  #123  
Old 11-07-2018, 11:38 AM
BroAct BroAct is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,026
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 5
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

kalau nak sewakan tanah kene cari contractor yg buat site acquisition. Depends dekat planner telco gak.

Setiap negeri ada company yg pgg. Contoh Johor ada D'Harmoni dengan Bullish Aim. N9 ada Rangkaian Minang. Pahang ada Touch Matrix. Diorg ni NFP.

Btw aku tgh buat project erect tower. sape2 ada pengalaman pasang tower dengan ground work, sila PM den.
Reply With Quote
  #124  
Old 11-07-2018, 11:50 AM
khair6070 khair6070 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2018
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

saya ade tanah lebih kurang 3KM dari lebuhraya utara selatan di pendang kedah..tanah berbukit mmg sesuai sangat didirikan pemancar utk apa2 TELCO.
Reply With Quote
  #125  
Old 11-07-2018, 11:57 AM
BroAct BroAct is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,026
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 5
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by khair6070 View Post
saya ade tanah lebih kurang 3KM dari lebuhraya utara selatan di pendang kedah..tanah berbukit mmg sesuai sangat didirikan pemancar utk apa2 TELCO.
ada coordinate tanah tu?
Reply With Quote
  #126  
Old 30-09-2018, 07:14 PM
butterland butterland is offline
Legendary Member

butterland's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2008
Location: yeke IPO...
Posts: 11,394
Thanks (Received): 204
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by 1305 View Post
Tuan boleh pm sy nombor tuan.
Nnt sy cuba balas.

Sy pun buat kerja bergantung kpd koordinat dr telco.
Area selangor shj.
Area pahang ada ke? Tanah dkt tepi highway
Reply With Quote
  #127  
Old 02-10-2018, 10:47 PM
tomcat_apachee tomcat_apachee is offline
Active Plus

tomcat_apachee's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2007
Posts: 3,904
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 12
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by butterland View Post
Area pahang ada ke? Tanah dkt tepi highway
tanah tepi highway boleh join share partner kalau minat utk buat pump minyak...segala kos di tanggung
__________________
MJ Harta Realty
Senior Negotiator
WEB: http://nazarul.iagent.my/default.aspx
Reply With Quote
  #128  
Old 02-10-2018, 11:35 PM
myalizee83 myalizee83 is offline
Active Member

myalizee83's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jun 2008
Posts: 2,330
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Arwah atok kawe ade 3 pencawang. X silap kawe mase muda2 dulu myr2k++ utk satu pencawang betul2 tepi highway. Tapi ade kena renew contract lagi setiap brp tahun ntah. Sampai skrg masih on lagi.
Reply With Quote
  #129  
Old 11-10-2018, 04:33 PM
butterland butterland is offline
Legendary Member

butterland's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2008
Location: yeke IPO...
Posts: 11,394
Thanks (Received): 204
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tomcat_apachee View Post
tanah tepi highway boleh join share partner kalau minat utk buat pump minyak...segala kos di tanggung
macam mana ni?
__________________
AKHIRNYA

Quote:
CPS-GOLD
Semua share kita sama ada 2 lot atau 100 lot atau lebih akan di apungkan ke IPO sehingga Dec 2013 yang mana akan di terajui oleh PCEF... Tiada kena mengena untuk tambahan 10lot CPS-PLATINUM... ia akan kekal seadanya tak BURN tak HANGUS tak HILANG
Reply With Quote
  #130  
Old 13-10-2018, 08:43 AM
tomcat_apachee tomcat_apachee is offline
Active Plus

tomcat_apachee's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2007
Posts: 3,904
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 12
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by butterland View Post
macam mana ni?
Jadi share partner utk setup pump minyak..semua kos company minyak tanggung..tuan tanah just sediakan tanah je..tanah yg sesuai mcm tepi jalan utama
__________________
MJ Harta Realty
Senior Negotiator
WEB: http://nazarul.iagent.my/default.aspx
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump