Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Saving Investments

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #2221  
Old 10-10-2018, 06:01 PM
ahbond ahbond is offline
Active Plus

ahbond's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2005
Posts: 4,338
Thanks (Received): 65
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Alhamdullilah...
__________________
-crypto 2018-
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2222  
Old 12-10-2018, 04:08 PM
Duit Tepi Duit Tepi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Posts: 324
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Dividend dah masukkk dalam account maybank
__________________
Jadilah penguna bijak, Bertukar kepada OG1asean, nikmati penjimatan dari 5% setiap Kali anda bayar bil dan top up,Sila PM utk info lanjut
Reply With Quote
  #2223  
Old 16-10-2018, 12:14 PM
poknik poknik is offline
Legendary Member

poknik's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2007
Posts: 13,942
Thanks (Received): 267
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Duit Tepi View Post
Dividend dah masukkk dalam account maybank
masyuukkkkkkkkkk... terbaik AHB
Reply With Quote
  #2224  
Old 24-10-2018, 12:16 PM
taqim07 taqim07 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 47
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

baru check kt website maybank tadi ada annual mnagement fee 1%..so kalau dividen tu 6% sthun tgl 5% jela kn?
Reply With Quote
  #2225  
Old 24-10-2018, 05:43 PM
Dragonforex Dragonforex is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 3,425
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 341
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by taqim07 View Post
baru check kt website maybank tadi ada annual mnagement fee 1%..so kalau dividen tu 6% sthun tgl 5% jela kn?
dulu ada ke??
__________________
Aku Online: Selasa dan Khamis sahaja.
Terima kasih
Reply With Quote
  #2226  
Old 24-10-2018, 09:14 PM
Duit Tepi Duit Tepi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Posts: 324
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Dah berapa tahun ni terima dividen tak pernah pulak kena charge
__________________
Jadilah penguna bijak, Bertukar kepada OG1asean, nikmati penjimatan dari 5% setiap Kali anda bayar bil dan top up,Sila PM utk info lanjut
Reply With Quote
  #2227  
Old 25-10-2018, 07:05 AM
taqim07 taqim07 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Posts: 47
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

dulu tak silap 0.01% ja..baru ni saja check tgk 1% pulak..kalau 1% rasa baik lagi asb kan
Reply With Quote
  #2228  
Old 25-10-2018, 11:55 AM
poknik poknik is offline
Legendary Member

poknik's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2007
Posts: 13,942
Thanks (Received): 267
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by taqim07 View Post
dulu tak silap 0.01% ja..baru ni saja check tgk 1% pulak..kalau 1% rasa baik lagi asb kan
masih untung AHB sebb kita takyah keluar zakat dah.. kalo ASB kena keluar zakat 2.5%
Reply With Quote
Likes Duit Tepi liked this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump