Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV Shows, Music

Movies, TV Shows, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 16-03-2019, 09:45 AM
balang balang is online now
Super Active

balang's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2009
Location: Jay Bee
Posts: 7,326
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 55
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tomi View Post
jangan terkejut kalau capt marvel pun kalah dengan thanos nanti
Thanos ni kalau ikutkan thor pun boleh habiskan, tengkk IW 1, masa thor hentam dengan kapak baru dia, thanos cakap sepatutnya target kepala bukan badan.

Mungkin teknik dan strategi yang diperlukan untuk lawan semua kuasa stone tu, terutamanya soul stone yang sampai sekarang masih misteri kegunaannya.

Baru habis tengkk cerita CM ni, memang kena tengok untuk faham sequel sebelum2 ni sebelum endgame.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #62  
Old 16-03-2019, 09:58 AM
Hayy Hayy is offline
Super Active

Hayy's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2010
Posts: 5,925
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 33
Active Level
My Mood:
Default

Jangan risau.
Dr Strange dh btl kan keadaan.
Hahaha
Reply With Quote
  #63  
Old 16-03-2019, 07:12 PM
fenkers fenkers is offline
Active Plus

fenkers's Avatar
 
Trader Rating: (140)
Join Date: Dec 2005
Location: Cyber World
Posts: 4,956
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by balang View Post
Thanos ni kalau ikutkan thor pun boleh habiskan, tengkk IW 1, masa thor hentam dengan kapak baru dia, thanos cakap sepatutnya target kepala bukan badan.

Mungkin teknik dan strategi yang diperlukan untuk lawan semua kuasa stone tu, terutamanya soul stone yang sampai sekarang masih misteri kegunaannya.

Baru habis tengkk cerita CM ni, memang kena tengok untuk faham sequel sebelum2 ni sebelum endgame.

aku pn baru tengok tadi.. memang best, x tau la yg komen sampai tertido tu mcmane.. sapa2 yg layan avenger wajib tgk.. :-)
Reply With Quote
  #64  
Old 16-03-2019, 07:32 PM
razor77 razor77 is offline
Active Plus

razor77's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2011
Posts: 2,728
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 15
Active Level
Default

tunggu kat apps cartoon hd atau showbox jela
Reply With Quote
  #65  
Old 16-03-2019, 08:23 PM
fenkers fenkers is offline
Active Plus

fenkers's Avatar
 
Trader Rating: (140)
Join Date: Dec 2005
Location: Cyber World
Posts: 4,956
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by razor77 View Post
tunggu kat apps cartoon hd atau showbox jela
kalau nk gmbr HD.. 2 bln lg baru ada..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump