Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Kuala Lumpur Stock Exchange (KLSE) > Stocks General Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 26-09-2018, 05:30 PM
tokeikang tokeikang is offline
Active Member

tokeikang's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jul 2007
Location: Kubang Lembek,
Posts: 1,981
Thanks (Received): 180
Likes (Received): 2
Active Level
Default

sekarang baru masuk kelas kenal2 rhbtradesmart...

https://www.rhbtradesmart.com/

thanks
__________________
===&=====
Reply With Quote
Likes Don Malaya liked this post
Paid Advertisement
  #12  
Old 26-09-2018, 05:34 PM
whitebeard whitebeard is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Posts: 315
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tokeikang View Post
Aku baru jer lulus, dapat no akaun CDS 3 hari lepas...
aku buat kat RHB Investment Bank...

yg dia nak hanya
IC serta bank statement...
kira seminggu bekerja gak lah...

terima kasih..

Kawan hampir sebulan baru dapat bukak.. baru dapat tgok chart..buat dekat RHB
investment.
Reply With Quote
  #13  
Old 28-09-2018, 04:26 AM
imp imp is offline
Regular

imp's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 785
Thanks (Received): 95
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Rhb investment paling mesra newbies.. sebab dpt free fundamental infos utk stocks dan juga dpt charting boleh tgk palm oil, indeks dan juga stocks. The best in its class. Kalau guna platform lain, barai sikit lah. Tapi fees rhb plg mahal, .42% stocks dan rm45 return O.V palm oil. Mobile apps rhb pn sempoi. Berbanding yg lain2 dan murah2. Tapi boleh subscribe third party charting. Semua ada pros n cons.

Saya guna maybank utk futures dan mplus untuk stocks. Guna charting tradingview sebab tradingview senang nak tgk dekat tablet 8inch yg saya selalu carry. Kalau trade big volume utk stocks, migrate ke platform yg barebone dan guna third party charting. Sebab boleh save sikit dekat .42% tu, ada brokerage house yg offer .08% dan ada yg bg rendah lagi kalau trade big volume. Roll RM 1Mio or so dlm .06%... overall rhb is a great broker with great built-in function. Complete package for a trader and portfolio manager.
Reply With Quote
  #14  
Old 29-09-2018, 10:49 PM
matsom matsom is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 28
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

hai,camne nak buka akaun cds maybank islamic?sesiapa ada pengalaman boleh share sikit?tq
Reply With Quote
  #15  
Old 03-10-2018, 02:31 AM
arecent arecent is offline
Active Member

arecent's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,990
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by matsom View Post
hai,camne nak buka akaun cds maybank islamic?sesiapa ada pengalaman boleh share sikit?tq
maybank investment bro, bukan maybank islamik
__________________
"Liverpool without European football is like a banquet without wine"
Luiz Suarez official website
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump