Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Website, Blog Advertisement / Affiliates

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-02-2019, 08:53 AM
tmwwtw tmwwtw is offline
Active Plus

tmwwtw's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2007
Location: In utero
Posts: 3,819
Thanks (Received): 97
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default paperoger.my - Memudahkan Perhubungan

Assalamualaikum & selamat sejahtera...

Inginkan link unik paperoger.my/nama untuk gantikan nombor WhatsApp anda atau link ringkas untuk WhatsApp group anda? Isikan borang yang disediakan.
Ianya PERCUMA*

* Untuk kegunaan peribadi

Apa itu paperoger.my?

paperoger.my adalah sebuah website yang diwujudkan untuk memudahkan perhubungan komuniti sosial terutama pengguna WhatsApp yang sering menghadapi masalah mengingati nombor telefon dan WhatsApp group dengan menggantikan nombor WhatApp anda kepada link unik yang mudah diingati. Ia juga dapat meringkaskan link WhatsApp group anda supaya senang untuk invite pengguna WhatsApp yang lain.

Apakah contoh link unik tersebut?

Contohnya jika nombor telefon WhatsApp anda 0123456789 dan nama yang anda inginkan adalah Johan, maka link unik anda adalah paperoger.my/johan. Jika link tersebut diklik, akan terus ke nombor WhatsApp anda 0123456789. Manakala jika nama WhatsApp group anda Group Kaki Bola dan invite link WhatsApp group anda https://chat.whatsapp.com/abcdefghijklmopgqrtvvwxyz, maka link unik anda adalah paperoger.my/kakibola. Mudah kan?

Macam mana nak sertai?

Anda hanya perlu isi borang yang disediakan dengan memasukkan nama unik yang anda inginkan dan nombor telefon WhatsApp anda. Bagi WhatsApp group pula, anda hanya perlu masukkan nama group anda dan invite link WhatsApp group anda. Kemudian, saya akan hubungi anda melalui emel atau WhatsApp untuk mengesahkan link tersebut telah dicipta. Nama adalah unik. Siapa cepat dia dapat!

Percuma ke?

Perkhidmatan ini percuma untuk kegunaan peribadi tetapi bayaran minima RM20 akan dikenakan untuk kegunaan perniagaan dan WhatsApp group. Anda akan mendapat satu page links khas yang menempatkan semua link berkenaan perniagaan anda. Contohnya paperoger.my/links/kakijersidotcom. Klik paperoger.my/bayaran untuk membuat bayaran.

Layari website paperoger.my sekarang.

Sekian, terima kasih.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-02-2019, 03:27 PM
tmwwtw tmwwtw is offline
Active Plus

tmwwtw's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2007
Location: In utero
Posts: 3,819
Thanks (Received): 97
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Assalamualaikum & selamat sejahtera...

offer utk semua warga cg.

percuma daftar paperoger.my tak kira sama ada utk kegunaan peribadi, perniagaan atau utk wasap group.

kalau berminat terus wasap paperoger.my/bossku

terima kasih
Reply With Quote
  #3  
Old 13-02-2019, 10:47 AM
tmwwtw tmwwtw is offline
Active Plus

tmwwtw's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2007
Location: In utero
Posts: 3,819
Thanks (Received): 97
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

offer masih dibuka kpd warga cg utk create link paperoger/namakorang utk direct ke no wasap korang.

kalau berminat klik jer paperoger.my/bossku

free jer.

terima kasih.
Reply With Quote
  #4  
Old 15-02-2019, 11:12 AM
tmwwtw tmwwtw is offline
Active Plus

tmwwtw's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2007
Location: In utero
Posts: 3,819
Thanks (Received): 97
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

offer kpd warga cg shj.

percuma sama ada utk kegunaan peribadi, biz atau wasap group.

buat link unik paperoger.my/namakorang

klik paperoger.my/bossku jika berminat.

terima kasih.
Reply With Quote
  #5  
Old 17-02-2019, 03:04 PM
tmwwtw tmwwtw is offline
Active Plus

tmwwtw's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2007
Location: In utero
Posts: 3,819
Thanks (Received): 97
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

masih lagi percuma. tak nak ke?

jika berminat klik paperoger.my/bossku atau pergi ke website paperoger.my & isi borang yg disediakan.

terima kasih.
Reply With Quote
  #6  
Old 20-02-2019, 10:44 AM
tmwwtw tmwwtw is offline
Active Plus

tmwwtw's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2007
Location: In utero
Posts: 3,819
Thanks (Received): 97
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

khas kpd warga cg. percuma.

jika berminat klik paperoger.my/bossku atau pergi ke website paperoger.my & isi borang yg disediakan.

terima kasih.
Reply With Quote
  #7  
Old 23-02-2019, 11:18 AM
tmwwtw tmwwtw is offline
Active Plus

tmwwtw's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2007
Location: In utero
Posts: 3,819
Thanks (Received): 97
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

offer kpd warga cg shj.

percuma sama ada utk kegunaan peribadi, biz atau wasap group.

buat link unik paperoger.my/namakorang

klik paperoger.my/bossku jika berminat atau pergi ke website paperoger.my & isi borang yg disediakan.

terima kasih.
Reply With Quote
  #8  
Old 26-02-2019, 10:56 AM
tmwwtw tmwwtw is offline
Active Plus

tmwwtw's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2007
Location: In utero
Posts: 3,819
Thanks (Received): 97
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

offer kpd warga cg shj.

percuma sama ada utk kegunaan peribadi, biz atau wasap group.

buat link unik paperoger.my/namakorang

klik paperoger.my/bossku jika berminat atau pergi ke website paperoger.my & isi borang yg disediakan.

terima kasih.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump