Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Brokers

Forex Brokers All platform or broker companies and their Introducing Brokers could be find here. You may discuss & bring your opinion freely.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #14021  
Old 10-08-2018, 06:23 PM
|||||| |||||| is offline
Legendary Member

||||||'s Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Mar 2007
Posts: 12,566
Thanks (Received): 227
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by michael scotfield View Post
Terbaik,trader instaforex jangan lepaskan peluang
wah terbaik la Instaforex utara ada kelas macam ni, peluang baik bagi semua disana
__________________
Dapatkan Analisa & Berita Forex Harian Disini!
Nak Rebet Instaforex 86.67% Instaforex 1.3 Pips Automatik Setiap Hari? Affiliate Code BPEK - www.rebateifx.blogspot.com
BROKER PILIHAN SAYA : INSTAFOREX
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #14022  
Old 10-08-2018, 06:24 PM
|||||| |||||| is offline
Legendary Member

||||||'s Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Mar 2007
Posts: 12,566
Thanks (Received): 227
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by InstaForex_NS View Post
Salam, untuk membuat deposit dengan IB anda juga boleh dapatkan senarai nama IB melalui link berikut: https://secure.instaforex.com/deposits?lang=en Jika ada sebarang soalan lanjut boleh hubungi pejabat sokongan Instaforex berhampiran anda https://www.instaforex.com/offices?p=2 Terima kasih
mudah bagi pelanggan Instaforex untuk mengetahui alamat bagi pejabat2 yg berdekatan dengan mereka
__________________
Dapatkan Analisa & Berita Forex Harian Disini!
Nak Rebet Instaforex 86.67% Instaforex 1.3 Pips Automatik Setiap Hari? Affiliate Code BPEK - www.rebateifx.blogspot.com
BROKER PILIHAN SAYA : INSTAFOREX
Reply With Quote
  #14023  
Old 10-08-2018, 10:22 PM
michael scotfield michael scotfield is offline
Legendary Member

michael scotfield's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2007
Location: Fig fx
Posts: 17,468
Thanks (Received): 299
Likes (Received): 540
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by IFX_Muazam Marican View Post
Dagangan Emas



Syarikat InstaForex menyarankan anda untuk berkenalan dengan salah satu yang paling stabil dan instrumen afektif modal tabungan.
Saat ini hampir semua orang yang tertarik boleh mempunyai akses kepada dunia pasaran emas dan melabur dana-nya logam mulia ini.
Selain itu Emas mungkin tidak hanya sebagai beban tapi juga peratusan deposito.
Anda boleh menggunakan emas dalam transaksi maju, yang memberikan keuntungan nyata.
Ini sangat berkesan untuk melabur di emas dalam masa krisis,
ketika instrumen pelaburan lain tidak dapat memberikan keputusan yang sama.

>>> UNTUK MAKLUMAT LANJUT <<<
Instaforex menawarkan spread sebyk 60 pips shj
Reply With Quote
  #14024  
Old 10-08-2018, 10:22 PM
michael scotfield michael scotfield is offline
Legendary Member

michael scotfield's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2007
Location: Fig fx
Posts: 17,468
Thanks (Received): 299
Likes (Received): 540
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by |||||| View Post
kalau terlupa nak pilih swap free waktu medaftar akaun Instaforex jangan risau sebab nanti dari kabinet pelanggan kita boleh setkan semula
Pastikan sebelum ingin melakukan penukaran swap,tiada posisi yg masih open di mt4 instaforex
Reply With Quote
  #14025  
Old 10-08-2018, 10:26 PM
michael scotfield michael scotfield is offline
Legendary Member

michael scotfield's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2007
Location: Fig fx
Posts: 17,468
Thanks (Received): 299
Likes (Received): 540
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by IFX_Muazam Marican View Post
Jenis-jenis Akaun Dagangan



Setiap jenis akaun ditawarkan oleh InstaForex mewakili perdagangan sejagat
alat yang membantu untuk bekerja di pasaran kewangan antarabangsa.
Tidak kira apa jenis akaun yang dipilih, anda akan mempunyai akses kepada setiap simbol dagangan yang ada,
apabila bekerja dengan InstaForex.
Dalam usaha untuk membantu peniaga-peniaga untuk mewujudkan satu strategi perdagangan yang berjaya dua jenis akaun
telah dibangunkan oleh pakar-pakar Jabatan Peniaga InstaForex.
Jenis akaun dagangan 'berbeza dengan kaedah spread perakaunan dan komisen,
yang dipilih oleh peniaga membuka akaun.


| Akaun Dagangan Insta.Standard |

Jenis akaun ini adalah relevan dengan piawai terma dagangan dalam pasaran Forex dan fungsi tanpa yuran.
Apabila seorang peniaga mendapat akses kepada semua instrumen dagangan dia / dia membayar spread tetap menetapkan perdagangan.
Akaun Insta.Standard bekerja untuk semua jenis peniaga dan membolehkan perdagangan yang akan diselesaikan dengan spread yang klasik dan tiada yuran.
Kelebihan utama akaun jenis ini adalah kesejagatannya,
sekerap peniaga boleh menukar leverage dagangan dan berurusniaga dengan saiz deposit mudah untuk dia / dia.
Ciri-ciri akaun ini membolehkan melakukan dagangan dengan Mikro Forex (deposit minimum $ 1-10),
Mini Forex (deposit minimum $ 100), dan Standard Forex (deposit minima $ 1000).

| Akaun Dagangan Insta.Eurica |

Akaun jenis ini tidak memerlukan sebarang spread untuk membuka perdagangan.
Untuk instrumen mata wang yang paling daripada jenis akaun Insta.Eurica sifar spread digunakan,
kerana ini harga BID sama dengan kos satu ASK.
Ia harus diperhatikan bahawa harga yang ditawarkan berjalan lebih tinggi daripada harga BID ( atas dasar yang satu carta dalam terminal dagangan diplot )
oleh separuh daripada penyebaran standard untuk instrumen perdagangan diberikan yang dinaikkan
kepada nilai penting disebabkan beberapa kepelikan teknikal platform MetaTrader 4.00.
Akaun jenis ini adalah disyorkan untuk pemula kerana ia tidak perlu
mengambil kira penyebaran dalam kes yang belum selesai penggunaan pesanan :
suatu perintah yang belum selesai dilaksanakan tepat apabila harga mencapai nilai jika penyebaran sama kepada 0.
Sebelum meletakkan pesanan GTC dan pintu masuk pasaran, anda tidak perlu mengira pengaruh spread keatas kesan posisi,
ini membuatkan analisa teknikal yang sangat berkesan.
Selain daripada fakta bahawa akaun Insta.Eurica membenarkan newbies untuk memahamkan pasaran menggunakan sistem yang lebih mudah perdagangan menjalankan ,
Jenis akaun ini boleh juga digunakan oleh peniaga-peniaga profesional ,
kerana ciri-ciri dagangannya adalah sama seperti satu akaun Insta.Standard.

| Akaun Dagangan Cent.Standard dan Cent.Eurica |

Jenis akaun Cent.Standard dan Cent.Eurica dibangunkan untuk peniaga bermula
dan berorientasikan kepada pelanggan-pelanggan yang hanya belajar perdagangan,
dan bagi maksud ini mereka memerlukan akses kepada jumlah dagangan yang mungkin minimum.
Micro Forex boleh didapati dengan jumlah lot 0.0001 lot pasaran ( harga lot 0.1 sen AS )
dan membolehkan mengamalkan hampir tanpa sebarang risiko untuk deposit.
Akaun jenis ini akan sesuai juga orang-orang yang mahu menguji strategi perdagangan
dengan risiko minimum menggunakan kelebihan perdagangan 0.0001 lot.
Selain jumlah yang paling kecil dibenarkan perdagangan - 0.0001 lot pasaran - pemilik Cent.Standard
dan akaun Cent.Eurica mempunyai keperluan perdagangan sama seperti Insta.Standard dan Insta.Eurica .
Satu-satunya kekangan di sini adalah saiz deposit yang maksima yang dibenarkan untuk
akaun kumpulan peratus daripada Cent.Standard dan Cent.Eurica berkaitan dengan directivity mereka kepada peniaga-peniaga bermula.
Untuk lebih pedagang yang berpengalaman adalah disyorkan untuk membuka akaun Insta.Standard dan
Jenis Insta.Eurica yang tidak mempunyai apa-apa kekangan saiz untuk deposit maksimum dan menangani saiz.

| Saiz perdagangan minimum |

Had saiz perdagangan minimum bersamaan dengan 1 lot ($ 1 setiap pip)
untuk akaun Standard dan Eurica dengan baki jenis lebih daripada $ 100,000 atau bersamaan dalam mata wang lain.





[1] - Spreads ditunjukkan dalam pips.
[2] - Untuk deposit kurang daripada $ 1,000.
[3] - Margin ertinya peratusan jumlah daripada jumlah deposit yang diperlukan untuk mengekalkan posisi bertentangan untuk satu pasangan sahaja.
[4] - Level, apabila menjangkau, posisi boleh paksa ditutup.
[5] - Level, apabila menjangkau, posisi akan ditutup secara automatik.
[6] - Kadar faedah tahunan terakru pada hari terakhir setiap bulan. Kadar 5% hanya sah untuk akaun yang aktif, untuk akaun tidak aktif kadar tahunan ialah 2%.

* - Untuk deposit lebih daripada $ 10,000.00 perdagangan minimum boleh ditubuhkan dalam jumlah 0.10 lot ($ 0.10 per pip) .
** - Untuk deposit lebih daripada $ 100,000.00 perdagangan minimum boleh ditubuhkan dalam jumlah 1.00 lot ( $ 1.00 per pip) .
*** - Akaun Untuk peratus perdagangan minimum adalah 100 mata mata wang asas dan ia adalah sama dengan harga pip kira-kira 0.1 sen.
**** - Leverage untuk GOLD dan SILVER perdagangan adalah 1:100.
***** - Leverage bagi perdagangan CFD adalah 1:10.
****** - Jika baki berjalan lebih USD 1000 ke atas akaun sen , adalah disyorkan untuk membuka akaun baru di server lain.


Spread dan komisen yang diberikan adalah untuk pasangan mata wang utama.
Ada 4 jenis akaun di instaforex,yg penting boleh pilih free swap
Reply With Quote
  #14026  
Old 10-08-2018, 11:27 PM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 96,815
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 104
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by |||||| View Post
sy rasa pernah nampak ada beberapa ib Instaforex memberi sticker kereta ni kepada pelanggan mereka. Kalau tak silap Sedan pun ada tu
nanti saya cuba tanya ib instaforex sedanfx, jika ada menawarkan lagi sticker kereta berkenaan
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #14027  
Old 10-08-2018, 11:28 PM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 96,815
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 104
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by michael scotfield View Post
Ada 4 jenis akaun di instaforex,yg penting boleh pilih free swap
free swap bermaksdu tiada running interest dalam akaun semada positif atau negatif . ia nya meesra muslim trader
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #14028  
Old 10-08-2018, 11:28 PM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 96,815
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 104
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by michael scotfield View Post
Pastikan sebelum ingin melakukan penukaran swap,tiada posisi yg masih open di mt4 instaforex
jika masih ada open order dan swap ditukarkan, apa yang akan berlaku tuan?
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #14029  
Old 10-08-2018, 11:29 PM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 96,815
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 104
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by michael scotfield View Post
Instaforex menawarkan spread sebyk 60 pips shj
setakat ini, saya paling suka trader gold di instaforex, cuma jika ingin trade 0.01lot, margin diperlukan ada dalam 60usd+++
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #14030  
Old 10-08-2018, 11:30 PM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 96,815
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 104
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by |||||| View Post
mudah bagi pelanggan Instaforex untuk mengetahui alamat bagi pejabat2 yg berdekatan dengan mereka
dapatkan info semua ib instaforex di laman web rasmi instaforex.com
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump