Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 07-08-2018, 09:51 AM
juslinda juslinda is offline
Newbie

juslinda's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 21
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default Cuckoo water filter Review

Quote:
Originally Posted by sisi2 View Post
Roti tu kalori tinggi, kalau makan satu kena lari 800 m baru boleh hilangkan dia jadi lemak dalam badan, dan satu benda penting lagi adalah minum air banyak sikit.
Kamu kata minum air banyak boleh keluarkan lemak dalam badan, tak mungkin berlaku. Saya dah banyak minum air tapi badan tak kurus pun, sejak saya dengar salesman kata air alkali ada fungsi dah beli mesin dia.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 07-08-2018, 09:54 AM
joanna85 joanna85 is offline
Newbie

joanna85's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 23
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by juslinda View Post
Kamu kata minum air banyak boleh keluarkan lemak dalam badan, tak mungkin berlaku. Saya dah banyak minum air tapi badan tak kurus pun, sejak saya dengar salesman kata air alkali ada fungsi dah beli mesin dia.
Minum air alkali boleh kelaurkan toxic dalam badam, badan kamu boleh jadi lebih sihat... Tapi apa mesin air kamu beli?
Reply With Quote
  #3  
Old 07-08-2018, 10:00 AM
juslinda juslinda is offline
Newbie

juslinda's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 21
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by joanna85 View Post
Minum air alkali boleh kelaurkan toxic dalam badam, badan kamu boleh jadi lebih sihat... Tapi apa mesin air kamu beli?
Saya beli jenama cuckoo, tapi saya minum air alkali tak perasan apa-apa pun! kalau badan jadi lebih sihat, akan rasa sesuatu situasi yang tak sama seperti badan jadi lebih segar, tapi saya tak rasa apa-apa pertukaran. Dan sudah lama tak datang service, kena call dan menggesa mereka.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-08-2018, 10:02 AM
sisi2 sisi2 is offline
Newbie

sisi2's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 22
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by juslinda View Post
Saya beli jenama cuckoo, tapi saya minum air alkali tak perasan apa-apa pun! kalau badan jadi lebih sihat, akan rasa sesuatu situasi yang tak sama seperti badan jadi lebih segar, tapi saya tak rasa apa-apa pertukaran. Dan sudah lama tak datang service, kena call dan menggesa mereka.
biasa lah tu, kalau beli mesin air jenama cuckoo akan berlaku benda tu. service dia bagi dah kurang, tapi datang service pun kena panggil dia banyak kali baru datang. Service cuckoo dah masuk kategori teruk dalam list saya.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-08-2018, 12:03 PM
joanna85 joanna85 is offline
Newbie

joanna85's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 23
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by juslinda View Post
Saya beli jenama cuckoo, tapi saya minum air alkali tak perasan apa-apa pun! kalau badan jadi lebih sihat, akan rasa sesuatu situasi yang tak sama seperti badan jadi lebih segar, tapi saya tak rasa apa-apa pertukaran. Dan sudah lama tak datang service, kena call dan menggesa mereka.
Service Cuckoo memang teruk sikit, dia sudah terkenal pasal kualiti teruk di tempat tinggal saya. Satu benda lagi, kalau kamu guna cara bayaran ansuran, dia akan mengenakan 100% charge kalau kamu nak tamat kontrak pembayaran tu.
Reply With Quote
  #6  
Old 07-08-2018, 10:29 PM
Salimah Andrea Salimah Andrea is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2018
Posts: 15
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by juslinda View Post
Saya beli jenama cuckoo, tapi saya minum air alkali tak perasan apa-apa pun! kalau badan jadi lebih sihat, akan rasa sesuatu situasi yang tak sama seperti badan jadi lebih segar, tapi saya tak rasa apa-apa pertukaran. Dan sudah lama tak datang service, kena call dan menggesa mereka.
Cuckoo kata 4 bulan datang servis sekali. Tapi bila ade ape2 masalah, call x mau datang sbb xcukup 4 bulan, kalau insist nak datang kena charge lagi! Gerammm betul!
Reply With Quote
  #7  
Old 07-08-2018, 11:09 PM
Abby95 Abby95 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2018
Posts: 15
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Salimah Andrea View Post
Cuckoo kata 4 bulan datang servis sekali. Tapi bila ade ape2 masalah, call x mau datang sbb xcukup 4 bulan, kalau insist nak datang kena charge lagi! Gerammm betul!
Dh byk dgr cerita2 Cuckoo punya servis teruk. Lg nak cancel kena charge.
Reply With Quote
  #8  
Old 08-08-2018, 12:15 AM
Salimah Andrea Salimah Andrea is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2018
Posts: 15
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Abby95 View Post
Dh byk dgr cerita2 Cuckoo punya servis teruk. Lg nak cancel kena charge.

Ape? Kalau meman x puas hati servvis Cuckoo cancel kena charge brp? Kenape agent x beritahu?
Reply With Quote
  #9  
Old 10-08-2018, 12:14 PM
nurulazzin nurulazzin is offline
Regular

nurulazzin's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2013
Posts: 135
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Salimah Andrea View Post
Ape? Kalau meman x puas hati servvis Cuckoo cancel kena charge brp? Kenape agent x beritahu?
Cuckoo nak cancel perlu bayar 100% penalti. beri tau awal sure tak ada org beli penapis air brand ni.
Reply With Quote
  #10  
Old 13-08-2018, 08:38 PM
mattcutt mattcutt is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,931
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

tak pe lah kene penalti ke ape,, saya beli memang sebab perlukan penapis air dgn bajet tak seberapa, jadi rm 60 @ rm 54.60 sebulan saya bayar lagi lah 7 tahun pon, kalau beli air botol2 tu, tak cakap nak angkat,,,
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump