Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 28-06-2018, 07:43 AM
oberst oberst is offline
Regular

oberst's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 129
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by momoque View Post
Kabo ramai kerumun kedai dia sbb juai murah..

Takkan tutup kot...x balik modai ka?
Mmg murah, masa kedai tepi jalan & awal2 sewa kedai, sewa 2 kedai atas bawah lg..

Tp byk tahun lps tu tinggal 1 kedai je, harga pun dh naik, budak U pun cm dh kurg sbb sume dh dok dlm kolej..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 28-06-2018, 07:57 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 43,507
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1090
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Nak murah pun pikiaq la sama sewa api ayaq kita bayar

Pastikan nak buka harga kira betul

Sat terlampau murah

Tak untung kita plak sakit
__________________


PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI
di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #43  
Old 28-06-2018, 08:06 AM
ipinos ipinos is offline
Active Member

ipinos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 1,373
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 11
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

Meniaga mkn ni kalau sedap + murah insyaAllah. kita maukan repeat customer. Tapi kalau murah sgt takut pulak pesaing lain marah, takut ada PHD lak nanti..huhu
Reply With Quote
  #44  
Old 28-06-2018, 11:09 AM
gunnersourus gunnersourus is offline
Regular

gunnersourus's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 184
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

kalau meranti bro, jangan leceh sapu je...sbb student mmg ramai makan kat situ..tempat lain pada kawan yang masih lagi sambung belajar kat situ agak kurang la bro..
Reply With Quote
  #45  
Old 28-06-2018, 12:28 PM
SayaBudakBaruBelajar SayaBudakBaruBelajar is offline
Active Member

SayaBudakBaruBelajar's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2011
Location: Ujung Tanah
Posts: 1,926
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Kalau tak silap UTM ade tetapkan harga siling
Reply With Quote
  #46  
Old 10-08-2018, 09:23 AM
rabbit_fire rabbit_fire is offline
Regular

rabbit_fire's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2009
Location: Kajang
Posts: 483
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Cadangan saya kalau nak jual makanan kat UTM ni better jual dari kolej ke kolej.

Dulu masa saya student UTM, ada sorang brader ni jual daging beger, nugget, fries panas-panas letak dalam kotak polisterin. Bisnes dia start dari pkul 9 malam sampai pkul 12 dan round setiap kolej kediaman lelaki.

Dengar cerita duit untung dia tu boleh cover bayar kereta + duit untuk kahwin.

Tak perlu bayar sewa tapak, pekerja, dan lain-lain..
Reply With Quote
  #47  
Old 10-08-2018, 11:10 AM
izaf505 izaf505 is offline
Active Member

izaf505's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2011
Location: Ipoh & Alor Gajah
Posts: 1,581
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 15
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

maff mungkin lari topik.dlu wife aku kabo ade kedai jual burger yg daging aymnye mmg daging yg blm diproses jadi daging burger.aritu pegi cari dh xmandang,tau x ke mana pegi kedai burger tu
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump