Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > Non-MLM Local Registered Companies

Non-MLM Local Registered Companies Business Opportunities offered by local Registered ROC & ROB companies. Some of them require you to deposit money, so please be aware as this kind of partnership is illegal unless they have some kind of permit to do so.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #7661  
Old 07-08-2018, 03:02 PM
GnoLa ® GnoLa ® is offline
CG Top Poster Club

GnoLa ®'s Avatar

 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Location: Melaka > S'ban > Old Trafford
Posts: 27,854
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Berminat utk menjadi rakaniaga kami?? Niaga simkad RM10 je??
Dan berpotensi menjana keuntungan sehingga 4-5-6 angka dlm ms 1-3 tahun??
Modal mula RM90/RM278 aje...

Modul bisnes ONEXOX spt dibawah :-









Sebahagiannya je..... Lebih 80 individu spt gambar bawah sedang
jana income 5-6 angka sebulan sekarang!!!!!



Klu berani buang ego utk meniaga tepi jalan mcm kami, anda dialu2kan...
Area Dealer kami yg ramai dlm thread ni sedia membantu...













Nak tau lebih lanjut, boleh wasap saya...
Klu luar Melaka, nnt sy serahkan kpd AD2 hebat utk beri penerangan...
Kami guide anda, 4 angka dlm masa 1-3 bulan sahaja!!!!!







Reply With Quote
Paid Advertisement
  #7662  
Old 09-08-2018, 11:48 AM
airi airi is offline
Active Plus

airi's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Jan 2009
Location: Stafford,Staffordshire
Posts: 4,528
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default





Dealer diperlukan di seluruh Malaysia! Jika berminat sila SMS/Whatsapp/Call saya untuk respon yang lebih pantas
Ery +6010-6000877 | [email protected]




p/s: gambar untuk compare penggunaan data sahaja. Harga mungkin berbeza.



Nak cari nombor? boleh ke Nombor




Order Online
Boleh order no prepaid di >> sini <<
Boleh MNP di >> sini <<
Boleh order no Black di >> sini <<
Boleh order no prepaid OneMusic di >> sini <<

Nombor VIP untuk dealer2 baru/ user black baru (Free)


boleh juga check di Gudang Nombor

XForce team kami bertempat di Giant Nilai

BLACK DAH DATANG!!
NAK BERTUKAR KE BLACK? SAYA BOLEH TUKARKAN


WASAP

Reply With Quote
  #7663  
Old 10-08-2018, 05:48 AM
airi airi is offline
Active Plus

airi's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Jan 2009
Location: Stafford,Staffordshire
Posts: 4,528
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default





Dealer diperlukan di seluruh Malaysia! Jika berminat sila SMS/Whatsapp/Call saya untuk respon yang lebih pantas
Ery +6010-6000877 | [email protected]




p/s: gambar untuk compare penggunaan data sahaja. Harga mungkin berbeza.



Nak cari nombor? boleh ke Nombor




Order Online
Boleh order no prepaid di >> sini <<
Boleh MNP di >> sini <<
Boleh order no Black di >> sini <<
Boleh order no prepaid OneMusic di >> sini <<

Nombor VIP untuk dealer2 baru/ user black baru (Free)


boleh juga check di Gudang Nombor

XForce team kami bertempat di Giant Nilai

BLACK DAH DATANG!!
NAK BERTUKAR KE BLACK? SAYA BOLEH TUKARKAN


WASAP

Reply With Quote
  #7664  
Old 13-08-2018, 02:12 PM
GnoLa ® GnoLa ® is offline
CG Top Poster Club

GnoLa ®'s Avatar

 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Location: Melaka > S'ban > Old Trafford
Posts: 27,854
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Ramai yg bermodalkan puluh ribu n ratus ribu di program sebelah
dah insof n sedang menuai hasil....
Dah tak sendu lagi dah kata2 mereka....

Korang bila lagi???
sampai bila nk copypaste medang???



Insoflahhhhhhhhhhhhhhhhhh




Reply With Quote
  #7665  
Old 13-08-2018, 03:40 PM
GnoLa ® GnoLa ® is offline
CG Top Poster Club

GnoLa ®'s Avatar

 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Location: Melaka > S'ban > Old Trafford
Posts: 27,854
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by GnoLa ® View Post
Ramai yg bermodalkan puluh ribu n ratus ribu di program sebelah
dah insof n sedang menuai hasil....
Dah tak sendu lagi dah kata2 mereka....

Korang bila lagi???
sampai bila nk copypaste medang???



Insoflahhhhhhhhhhhhhhhhhh




AD Deen ni dulunya adalah :-
Branch TE
PBR TP

Modal utk kedua2 "pangkat" tu ratusan ribu RM!!!
Program kapitalist utk yg kaya makin kaya...
Kesian kpd yg join takde modal besor camtu....
Kene sakaw je tiap2 bulan, dijanjikan cash back n bulan bintang....

Dah setahun++ meninggalkan program kapitalist sekarang
5 Angka tak termasuk untung retails dll...
Beliau restock simkad pun 15K sebulan!!!
Untung runcit x RM0.80 - RM1.30 sekeping!!!






Dok copypaste lagi ke tew???
Or tgh tunggu projek roket "Jadilah yg terawal"....












Reply With Quote
  #7666  
Old 13-08-2018, 04:43 PM
EmpayarOnexox EmpayarOnexox is offline
Junior

EmpayarOnexox's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2018
Posts: 72
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

C71376FD-F9CB-4946-979E-BDECEF63F85B.jpeg



simkad jimat yg high demand...

rugi tak cuba dan lagi rugi kalau meniaga dengan modal RM90 sebagai dealer telco Onexox


Whatsapp http://jomjadibos.wasap.my
Attached Thumbnails
C71376FD-F9CB-4946-979E-BDECEF63F85B.jpeg  
Reply With Quote
  #7667  
Old 13-08-2018, 04:44 PM
EmpayarOnexox EmpayarOnexox is offline
Junior

EmpayarOnexox's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2018
Posts: 72
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default





simkad jimat yg high demand...

rugi tak cuba dan lagi rugi kalau tak meniaga dengan modal RM90 sebagai dealer telco Onexox


Whatsapp http://jomjadibos.wasap.my
Reply With Quote
  #7668  
Old 16-08-2018, 10:44 AM
AMICO66 AMICO66 is offline
Super Active

AMICO66's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: May 2008
Location: SRI MANJUNG
Posts: 9,591
Thanks (Received): 242
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

sapa lagi area manjung, sitiawan nak mencuba? meh jumpa teman.... +60106060038
__________________
PREPAID MURAH ONEXOX,
Kawasan Manjung, Perak sila hubungi teman >> 010.6060038

group fb gambar dari kamera enset >https://www.facebook.com/groups/1095707047230765/
Reply With Quote
  #7669  
Old 16-08-2018, 03:38 PM
bl4ckp3p3r bl4ckp3p3r is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Location: PuChOnG-bRIcKFiELdS-kUChING
Posts: 223
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

apo ni...den pakai digi...
__________________
HIDUP LEBIH TENANG
Reply With Quote
  #7670  
Old 17-08-2018, 07:28 AM
ipinos ipinos is offline
Active Member

ipinos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 1,386
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 11
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default




Mcm biasa try dulu satu, cuma rm39 atau rm59 sebulan. Data, talktime & sms boleh dibawa kehadapan. Takde kontrak, pakai puas hati teruskan pakai.

Kalau minat nak jadi dealer, bagitau je..ini pasif income untuk masa depan. Sambil˛ buat kerja kat opis, sambil˛ pandu grab income pasif ONEXOXBLACK pun masuk... Amacam?

Lebih lanjut boleh singgah blog abam disini: http://onexoxblackinfo.com

Atau

Wasap je abam @ 0167186034
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
buat duit, murah

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump