Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor

JV / Partnership / Investor WARNING : In this forum section, MOST of investment opportunities are offered by one-man-show plus does not running under company name/institution. YOU SHOULD CONSULT WITH YOUR LAWYER BEFORE PROCEEDING INTO ANY INVESTMENT AS ALL KIND OF OFFERS HERE ARE EXTREMELY RISKY & POSSIBLE SCAM!

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 11-07-2018, 06:58 PM
alyco35 alyco35 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 311
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

cuma memerlukan pelabur yang berminat..bagi sesiapa yang tidak berminat tolong jangan masuk dlm blog ini..kerana ini real bisnes bukan scamers money game mlm atau produk kecantikan....tapi ini adalah investment untuk homestay
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 11-07-2018, 07:03 PM
alyco35 alyco35 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 311
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

peluang untuk perkembangan bisnes sangat sangat luas...perolehan customer juga mudah menerusi sistem online yang ada sekarang...salah satu menerusi fb ads
Reply With Quote
  #33  
Old 23-07-2018, 04:06 PM
abdulricks85 abdulricks85 is offline
Active Plus

abdulricks85's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2010
Location: JDT
Posts: 3,034
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 25
Active Level
My Mood:
Default

Komen negatif tu di agoda...cer citer
__________________
ETH - 0xA8566fA2a55840658B4391700Aa2798887430261
Nak BTC atau BTX??PM aje [email protected]
Jom Beli Sini aliexpress.com
Reply With Quote
  #34  
Old 25-07-2018, 08:15 PM
alyco35 alyco35 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 311
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by abdulricks85 View Post
Komen negatif tu di agoda...cer citer
Komen negatif...homestay jalan je sekarang ni..full house.....haters always being haters and who cares...yg penting customer.saya sekarang ni saya cares...full house BRO.
Reply With Quote
  #35  
Old 25-07-2018, 08:16 PM
alyco35 alyco35 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 311
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

UP untuk yg berminat je...yang tak berminat sila main jauh.jauh...
Reply With Quote
  #36  
Old 25-07-2018, 09:20 PM
otaida00taj otaida00taj is offline
Legendary Member

otaida00taj's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2007
Location: Lạng Sơn, Thanh Hóa, Vietnam
Posts: 10,204
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

di Kota Kinabalu, susah sikit. jauh...
__________________
Ask Prof. O.T™
GreenBlack® Corporation

Kota Bharu - Balik Pulau - Skudai - Nilai
"Hidup ini mesti enjoy kerana hari tua anda akan menjelang"
Bina dan tingkatkan penjenamaan anda di mata dunia
Reply With Quote
  #37  
Old 25-07-2018, 09:27 PM
g-man g-man is offline
Active Member

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2011
Location: Malaysia
Posts: 1,979
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 111
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by alyco35 View Post
kamu tengok sendiri facebook Hajili Jukerin di situ kamu boleh tengok sendiri fn tentang homestay tu...kalau homestya tu tak wujud macamna saya selama ni tempatkan customer xustomer yg telah beribu tu menginap kat homestay tu....kan saya dah cakap sekarang ni management di uruskan under delta energies enterprise..tu pun satu syarikat juga cuma under enterprise...awak ni babal ke apa...camna kita nak daftar kan enterprise under ssm...so memanglah company belum. erdaftar kat ssm tapi kewujudan company enterprise sebagai pengurus dah wujud ok...cuma sekarang ni dalam proses untuk mewujudkan company under sdn bhd so ble lah di daftar kan under ssm selepas ni..so sekarang ni company berjalan under pengurusan delta energies enterprise dalam bidang pengurusan hartanah dan penyewaan
Kalau tgk kata2 tuan..lari irg nk JV dlm bisness ni...bahasa babal?...ape punya bahasa la?...memang masalah kalau JV dgn individu mcm ni,dilabel nye mcm2...huhu
Reply With Quote
  #38  
Old 26-07-2018, 10:16 AM
alyco35 alyco35 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 311
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by g-man View Post
Kalau tgk kata2 tuan..lari irg nk JV dlm bisness ni...bahasa babal?...ape punya bahasa la?...memang masalah kalau JV dgn individu mcm ni,dilabel nye mcm2...huhu
Kita tak paksa org join..cuma kita bagi peluang je buat kerjasama,sorrylah..mungkin kita ni manusia biasa,bila tohmahan itu ini diberikan sedangkan tohmahan itu tidak sama dengan niat sebenar kita so biasalah..kita pun pandai stress..tapi bukan stress teruklah tapi stress sikit sikit je...bagi yg negatif thinking dan sensitif tak bertempat sila meninggal...hanya yg berhati kering saja sesuwai untuk join venture dengan kami.topik saya disini bukan sebagai tempat mengadu kasih..meluah rasa tapi saya cuma mahu mencari join venture yg benar benar berhati kering bukan dalam hati ada taman...ok
Reply With Quote
  #39  
Old 26-07-2018, 10:18 AM
alyco35 alyco35 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 311
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Up...up...viral lagi...viral okey...sampai dapat org yg betul ikhlas melabur dlm real bisnes..bukan melebur dalam bisnes money game.
Reply With Quote
  #40  
Old 19-09-2018, 03:12 PM
alyco35 alyco35 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 311
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

up,,bump,,up ,,bump sesiapa berminat ble call 01131550723,misi mencari pelabur masih berjalan ya...tak jauh pun..ni buka peluang bagi mereka yang ingin melabur di luar negara lah..ala..ala
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump