Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Computers > PC Softwares, Applications > PC Games

PC Games Talk & share any computer games. Action, simulation, adventure, tactical, role-playing, strategy and many more..

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 05-03-2019, 08:38 AM
jaih jaih is offline
Super Active

jaih's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2006
Location: KB-Kuantan
Posts: 9,327
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 157
Active Level
My Mood:
Default

dah install pubg lite... smooth jaa bleh running ngan spec pc purba aku tu hehe
tp susah dia lain macam... cam pubg mobile nampak step enemy datang
yg nih.. xdak weh.. berapa kali daa kena shoot dari belakang haha..
__________________
~~~~~Tanah Serendah Sekebun Bunga~~~~~
N7100
ROM Standard Pekak

Trading History
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 05-03-2019, 11:12 AM
fuhrer_69 fuhrer_69 is offline
Active Member

fuhrer_69's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,602
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 84
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jaih View Post
dah install pubg lite... smooth jaa bleh running ngan spec pc purba aku tu hehe
tp susah dia lain macam... cam pubg mobile nampak step enemy datang
yg nih.. xdak weh.. berapa kali daa kena shoot dari belakang haha..
footstep enemy memang xnampak bro, tapi gunshot boleh nampak dari area mana.

footstep kene pakai headphone baru boleh tau enemy tu datang dari mana.

vehicle enemy pun boleh nampak dari mini map tu datang dari arah mana.
Reply With Quote
  #43  
Old 05-03-2019, 11:18 AM
Mata_Pena Mata_Pena is offline
Active Plus

Mata_Pena's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,081
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 676
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by HelangPutih View Post
Mahal la grafik skrg ni.
Geng miner la ni py pasal.
Adoi.
geng minor pun banyak da tutup kedai dah ..
cer tanyee nak jual seken murah2 tak
__________________
berforum menyampaikan ilmu, dakta dan dakwah lebih bermanfaat dari membawang saje utk memuaskan hawa nafsu ego amarah syaitan
Reply With Quote
  #44  
Old 08-03-2019, 06:16 PM
nyioq nyioq is offline
Regular

nyioq's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2007
Posts: 626
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fuhrer_69 View Post
Assalammualaikum.

Sekarang game ni dah tak perlu nak beli, dah boleh download free dekat website ni https://lite.pubg.com/en/download/

Klik je kat download button tu, saiz file dalam 4GB. LEpas tu register dan kemudian terus boleh main.

Tak perlu nak bazir duit beli dekat steam harga sampai RM80+ tu.

id aku dalam game tu pada siapa yang sudi nak add fuhrer69.

Minimum PC Specs
OSWindow 7,8,10, 64bit
CPUCore i3 2.4GHz
RAM4GB
GPUIntel HD Graphics 4000
HDD4GB

Recommend PC Specs
OSWindow 7,8,10, 64bit
CPUCore i5 2.8GHz
RAM8GB
GPUNVIDIA Geforce GTX 660 or
AMD Radeon HD 7870
HDD4GB

Happy gaming guys
Kemah boh, terima kasih info.
nanti ambe try install..PC baru saja sihat nie lepas format.
GC masih purba..hehee
__________________
Code:
what goes around come around...
Eksklusif! Teres baru @ Bukit Rahman Putra
Reply With Quote
  #45  
Old 09-04-2019, 04:45 AM
Aakash26 Aakash26 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2019
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Thank you for sharing this post about this Pubg :-)

Also Seeing this Love Calculator
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump