Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1521  
Old 30-11-2018, 10:30 PM
FlowerGift FlowerGift is offline
Newbie

FlowerGift's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2016
Posts: 49
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

OMG! nak byk point ni baru dpt pergi 130 destinasi ni... aku suka makan angin tiap2 tahun
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #1522  
Old 30-11-2018, 10:41 PM
kipassiling kipassiling is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 730
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 39
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Laici View Post
aku tau lazada semakin teruk, tapi hari 11/11 punya sale aku saja la beli telefon sebab orang rumah teringin..

aku bayar pakai maybank easy plan (ansuran bulanan tanpa faedah)..

alih2 duk tggu2 seller cancel order konon dah habis stock..1 hal panas...aku tengok status lazada refund, tapi bila baru ni check kad kredit ada caj bulanan ansuran tu lak..

aku call lazada, lazada cakap dah refund, suruh call bank..aku call bank, bank cakap tak terima arahan dari lazada suruh cancel bayaran ansuran, sepatutnya lazada kena contact bank..

bila call balik lazada, customer service blur2 cakap dorand dah refund, tapi akan bg bukti dah refund, suruh aku tunjuk kt maybank..

amboi2, kau dah buat taik, suruh aku lak yg selesai...

aku berkeras suruh dorang selesaikan sebab ni antara lazada n maybank,eben maybank nak lazada yg deal bg arahan...so sekarang tengah tergantung, telefon tak dapat, duit terbang..cilakerr

tuan masalah saya sama mcm tuan. 11/11 punya oder. sy cancel dan status refund. dah selesai ke tuan? sy contact lazada chat dan dia kata dia akan panjangkan report saya ke bahagian kewangan. dah 48jam tak dapat feedback lagi. tuan punya status mcm mana skrg ni? sy punya cc pun dah maybank suruh bayar instalment tu. call maynak dia ckp mmg tak dapat refund dari lazada. suruh contact lazada.
Reply With Quote
  #1523  
Old 30-11-2018, 10:57 PM
MazdaForex MazdaForex is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2016
Posts: 14
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by emma_emma View Post
depends on situasi...kalo points u cukup utk free ticket dan byr tax, blh pki utk both. Kalo x cukup, u blh jer byr wang utk baki yg tinggal tu...
ada wang ada penyelesaian, nasib aku selalu pergi petron masuk minyak ada big point ambil
Reply With Quote
  #1524  
Old 30-11-2018, 10:58 PM
MazdaForex MazdaForex is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2016
Posts: 14
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

aku pun suka makan angin, hanya duit x cukup. kalau x ada big point ni blh ringan kan harga ticket aku pun pening kepala
Reply With Quote
  #1525  
Old 03-12-2018, 11:11 PM
Laici Laici is offline
Active Plus

Laici's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 4,232
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 330
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kipassiling View Post
tuan masalah saya sama mcm tuan. 11/11 punya oder. sy cancel dan status refund. dah selesai ke tuan? sy contact lazada chat dan dia kata dia akan panjangkan report saya ke bahagian kewangan. dah 48jam tak dapat feedback lagi. tuan punya status mcm mana skrg ni? sy punya cc pun dah maybank suruh bayar instalment tu. call maynak dia ckp mmg tak dapat refund dari lazada. suruh contact lazada.
belum ada apa2 pun lazada update...hari tu call lazada, dia cakap sama...akan panjangkan ke refund department...so far takde call apa2...

esok aku nak call balik, bagi tempoh masa minta setel by 10hb..sebab cc maybank aku punya payment due date 18hb.. kalau tak setel aku ugut buat report kt KPDNKK...

mana boleh dorang buat camni, dah la barang tak dapat, kita pulak kena bayar..
Reply With Quote
  #1526  
Old 12-12-2018, 09:38 AM
tr4falgar tr4falgar is offline
Super Active

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 5,762
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 152
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

cehh samo je ngan pasaraya..

up price before tinggi2... pastu tulis diskaun tinggi2..

padahal brp % je diskaun ..

ini semua poyooo
Attached Thumbnails
poyo.jpg  
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
  #1527  
Old 12-12-2018, 09:53 AM
Zahar Julietbravo Zahar Julietbravo is offline
Active Plus

Zahar Julietbravo's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2012
Location: Johor-Perlis
Posts: 2,753
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 176
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tr4falgar View Post
cehh samo je ngan pasaraya..

up price before tinggi2... pastu tulis diskaun tinggi2..

padahal brp % je diskaun ..

ini semua poyooo
Tu la cara kapitalis bekerja. Menipu tak sudah. Bubuh harga kaw kaw tinggi lepas tu cakap potongan harga menarik.

Taktik menipu. KPDNKK tak pantau ke binatang ni semua?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump