Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Kuala Lumpur Stock Exchange (KLSE) > Stocks General Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #551  
Old 19-12-2015, 10:42 AM
imdudic imdudic is offline
Regular

imdudic's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2006
Posts: 318
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by only1 View Post
biasanya berapa lama korang pegang saham yg dibeli ek..
Bergantung pada teknik dan signal bro, takdo syarat khas berapa lama hold saham ni.

Mana saham ada dividen, ado kenaikan, masih untung, hold je la selagi untung.

Mana saham yang tiba2 menjunam, company rugi, takkan nak hold lagi. Let go je la.

Macam XOX baru2 ni, boleh hold setakat 2-3 jam je, yang penting untung. Ramai boleh dapat berpuluh2 ribu dalam 2-3 jam tu dengan XOX ni. Yang rugi beratus ribu pun ade gak dalam masa 2-3 jam tu.

Jadi, beli mana2 saham dan follow je money management tu elok2.
__________________
~YNWA~
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #552  
Old 21-12-2015, 10:14 PM
forexian forexian is offline
Super Active

forexian's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2008
Posts: 6,035
Thanks (Received): 53
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

ada sesape yang beli saham supermax baru2 ni ?
Reply With Quote
  #553  
Old 01-02-2016, 11:28 AM
ibnu_rusyd ibnu_rusyd is offline
Regular

ibnu_rusyd's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Posts: 288
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kena tukaq tajuk thread ni tt.. dah 2016 ni.. atau dah ada thread baru ?
__________________
Cari Medical Card Keluarga?
1 Family 1 Medical Card Call/Msg : 0195454875
Reply With Quote
  #554  
Old 04-02-2016, 06:14 AM
berubah berubah is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Posts: 138
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

antara saham yang boleh dipertimbangkan:
cck - all time high
layhong - all time high
teoseng - baru nak rempit

layhong dalam masa 2 tahun 1 bulan dari singgit lebih (2014) dah jadi rm9++(2016)

"Selamat melabur"
Reply With Quote
  #555  
Old 28-12-2018, 09:53 AM
casper_90 casper_90 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2018
Posts: 19
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Can't find these useful info anywhere else but here!
Reply With Quote
  #556  
Old 28-12-2018, 10:01 AM
Teck Liang Teck Liang is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2018
Posts: 23
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

True, can learn so much here
Reply With Quote
  #557  
Old 28-12-2018, 10:11 AM
Lee_85 Lee_85 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2018
Posts: 19
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Lmao this actually helped me make some $$
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump