Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Kuala Lumpur Stock Exchange (KLSE) > Stocks General Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #291  
Old 28-12-2018, 10:12 AM
Lee_85 Lee_85 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2018
Posts: 19
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

So much useful information here. Will be back to learn more
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #292  
Old 28-12-2018, 10:32 AM
joee joee is offline
CG Top Poster Club

joee's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Oct 2010
Location: Kulim - JB -SB
Posts: 40,328
Thanks (Received): 674
Likes (Received): 211
Active Level
My Mood:
Default

FY pun dh tak aktif ke kt cg ni
__________________
------------------------------------------------
Reply With Quote
  #293  
Old 02-01-2019, 12:13 PM
gmxemail gmxemail is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 336
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 21
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by joee View Post
FY pun dh tak aktif ke kt cg ni
Alahai. Batu jumpa thread ni. Cara penulisan FY sangat jelas.
Reply With Quote
  #294  
Old 16-01-2019, 12:15 AM
zazarickoty zazarickoty is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2019
Posts: 5
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by faizalyusup View Post
Salam sejahtera buat semua ahli CG,

FY mengambil keputusan untuk memulakan thread ini bagi tujuan menumpukan semua persoalan pelaburan saham di Bursa ini dalam satu thread sahaja agar ia mudah dibaca ramai. Notepad++ Malwarebytes FileZilla

Kalau tuan-puan mempunyai apa-apa soalan mengenai pelaburan saham di Bursa Malaysia FY sedia membantu menjawab mana yang FY tahu. InsyaAllah pengetahuan mengenai saham ini akan membantu anda buat duit dan mengelakkan kerugian tatkala melabur di Bursa Malaysia.

Semoga ia bakal membawa manfaat buat semua.

FY
Terus terang saya katakan yang ini adalah satu cerita fiksyen dan kemungkinan ia terjadi sangatlah tipis kecualilah dia merupakan ahli sindiket saham atau pada masa itu pasaran saham berada dalam fasa SUPER BULL RUN sepertimana yang berlaku di tahun 1993 dahulu dimana pasaran saham boleh dikatakan naik hampir setiap hari.
Reply With Quote
  #295  
Old 25-02-2019, 04:56 PM
halfday halfday is offline
Regular

halfday's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 280
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Salam. Saya baru nak berjinak2 dgn saham. Mmg zero knowledge. Kadang tu baca info2 pun kurang paham dgn term2 saham ni. Kat mana lagi agaknya boleh dptkan panduan2 saham utk newbie? Brader fy still aktif tak?
Reply With Quote
  #296  
Old 04-03-2019, 03:43 AM
Teck Liang Teck Liang is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2018
Posts: 23
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

hi, i wantd to ask if i wan to convert icps to mother, how many days needed? and how to convert??
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump