Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > Non-MLM Local Registered Companies

Non-MLM Local Registered Companies Business Opportunities offered by local Registered ROC & ROB companies. Some of them require you to deposit money, so please be aware as this kind of partnership is illegal unless they have some kind of permit to do so.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 19-02-2019, 12:54 PM
troyz troyz is offline
Active Member

troyz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,278
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 44
Active Level
Default

Salaam dan selamat pagi.. Nak buat sikit pendedahan bagaimana CA kopi premium Italy ni buat income. Sen Sen punya pasif income. Kenapa sen2 ? Memang pun Kami cuma Di bayar seposen untuk satu kapsul.. 🙂

Pada dasarnya terdapat 2 income:

1 - aktif - bila CA introduce mesin kopi ni pada pelanggan baru. Syarikat bayar RM 10.00- RM 80.00 untuk 4 generasi CA => anda->G1->G2->G3->G4 ..

apabila G4 menyewa mesin ini G3 sebagai introducer dibayar RM 50.00- RM 80.00 ikut pakej pilihan G4.

G2 dibayar RM 20.00

G1 dibayar RM 20.00

Anda dibayar RM 10.00

Ianya dibayar sebagai imbuhan pengenalan oleh syarikat kepada anda. Hanya dibayar sekali sahaja.

2- pasif - CA Di bayar komisyen RM 0.10 untuk setiap kapsul , bersamaan RM 1.00 bagi setiap kotak kapsul. Ianya merupakan order minima setiap bulan bagi penyewa pakej mesin kopi ini. Ia Di bayar untuk 3 generasi => anda->G1->G2->G3..

Apabila G3 membeli sekotak kopi ini maka =>

G2 dibayar RM 1.00

G1 dibayar RM 1.00

Anda dibayar RM 1.00

Disinilah anda mencipta pendapatan pasif dengan membina kumpulan CA yang berwibawa Di bawah anda.

HIPOTESIS PENGIRAAN

anda memperkenalkan 10 orang CA di G1 dan mereka juga memperkenalkan 10 orang CA di G2 dan ianya di teruskan di G3.

Anda=> G1(10)=> G2(10x10)=> G3(100x10) => G4(1000) = total CA anda sehingga G3 adalah 10+100+1000 = 1110 orang CA

Pembayaran komisyen kapsul kopi adalah sehingga G3 sahaja. Potensi CA untuk dapatkan pelanggan secara purata adalah 10 orang sebulan (110x10=1100 pelanggan baru setiap bulan ) lakukan secara berterusan selama setahun ( 1100x12= 13200 orang pelanggan terkumpul )

Purata belian kapsul bagi setiap pelanggan adalah 20-60 kapsul sebulan.. kita ambik Kira purata terendah (20x13200= 264,000 kapsul di gunakan oleh network anda pada setiap bulan )

Komisyen anda (RM 0.10x264,000 = RM 26,400.00 ) dan ianya berlaku setiap bulan !!

Andaian hipotesis tidak tepat 100% , boleh lebih atau kurang..

anda mencapai 10% daripada hipotesis sebagai pendapatan sampingan ( RM 26,400.00 x 10% = RM 2,640.00 - boleh dah buat tampung bayar ptptn )

Anda mencapai 30% (RM 26,400.00 x 30% = RM 7,920.00 - dah boleh buat payment perodua aruz )

Anda mencapai 50% (RM 26,400.00 x 50% = RM 13,200.00 - dah boleh bayar duit rumah )

Inilah kiraan secara mudahnya potensi pendapatan seorang CA dalam arissto ni. Untuk Chinese market ramai antara mereka yang dah capai 5 angka pendapatan ni kerana mereka dah 4 tahun dalam pasaran. Manakala pasaran melayu ni baru bermula pada oktober 2018 , kira kira 3 bulan..

Jom sesiapa yang berminat join sama.. modal mula hanya RM 122.60 , itupun RM 100.00 deposit yang dikembalikan bila anda pulangkan mesin. Jadi modal cuma RM 22.60.

Bagi pemilik kad kredit memang cuma perlukan RM 22.60 , takde deposit pun.. Mai..Mai.. => KLIK SINI UNTUK WASSAP SAYA
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 20-02-2019, 10:46 AM
troyz troyz is offline
Active Member

troyz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,278
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 44
Active Level
Default

Assalamualaikum dan selamat pagi ... Jom berarissto sesama.. kopi sedap dapat duit pun dapat.. => KLIK JE SINI

[IMG][/IMG]
Reply With Quote
  #33  
Old 20-02-2019, 01:50 PM
troyz troyz is offline
Active Member

troyz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,278
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 44
Active Level
Default

[IMG][/IMG]

Tengahari ni boskuu... Jom pekena iced cappuccino top with vanilla ice cream !!! Murah mudah cepat je bikin boskuu..

Ni aku guna fresh milk + ice + amico half cup ( espresso ) + vanilla ice cream 😘 . Kos aku ?? Fresh milk dalam 150ml (1.50) + ice (0.20 ? ) + Amico kapsul ( 1.79 ) + ice cream (1.00 ) = 4.50 ... Ni main buh anggaran je bro.. tak sampai pun Tu.. huhuhu.. murahhh??

Mai sembang2 kalu Nak 😁 => KAT SINI
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
buat duit, mesin kopi

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump