Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #51  
Old 10-02-2019, 03:54 PM
copy left copy left is offline
CG Top Poster Club

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: PERANG BESAR,
Posts: 25,848
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 185
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bayangankelam View Post
boleh bg direct link kt mana nk request utk upgrade tu?

sbb dah cari kt web TM tk jumpa..
login kat web unificare tu....
kan ada tulis status actif tekan 3dot tu nt keluarlah 'change my plan'
__________________
[
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #52  
Old 11-02-2019, 11:07 AM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 19,387
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 114
Active Level
Default

syarikat aku guna pakej lama 10mbps lite..
harga RM199..aritu call TM, kene laa tukarkan ke RM179 dan SVP30 sbb pakej TM dah tukar..aku cek kat portal, x tukar2 lagi..pastu nak tukar pakej, xde plak pilihan RM179..pelik btol..yg ade 30mbps harga RM249 dan 100mbps harga RM329..

apsal laa pakej x tukar secara auto..mmg pelik TM ni..sbb tu byk pelanggan lari..
__________________
Ejen Broadband Dicari - http://neswery.com/4T7
Buat duit dengan shortlink - https://join-adf.ly/19937059
Reply With Quote
  #53  
Old 11-02-2019, 11:16 AM
stuck stuck is offline
Active Plus

stuck's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2007
Location: Tepen-Kuale-Putrajaya
Posts: 3,112
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 62
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by the best seller View Post
aku punyer xde dpt lagi pon turbo ni..bila nk sampai ni
sama la kira kita ni golongan baki 10% yg belum dpt lg la tu agaknya, bila nak upgrade xtau..
__________________
Anda mencari HP ori? AP set pun ada depends model..!!

Berminat boleh call/sms/whatsapp:
012-2758544
Sudi2 la singgah: http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=564986
Reply With Quote
  #54  
Old 11-02-2019, 11:23 AM
Mataxe Mataxe is offline
Regular

Mataxe's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 990
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ramos View Post
tunggu kontrak abis je ni nak terminate..bye2 unifi
ambik 100 dapat 20/30 je.. kalau org ramai pakai lg lembab.. betul la terminate je lah.. tak semua tempat ok...
Reply With Quote
  #55  
Old 11-02-2019, 11:43 AM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 19,387
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 114
Active Level
Default

servis paling teruk bole jatuh ke TM..
ade ke pakej yg sama tapi harga lain2..jauh beza plak tu..aku bayar RM199 tanpa percuma SVP30..org baru bayar RM179 je dan dpt SVP30 lagi..

pastu nak tukar kene pegi TMPoint..mmg hampeh..

__________________
Ejen Broadband Dicari - http://neswery.com/4T7
Buat duit dengan shortlink - https://join-adf.ly/19937059
Reply With Quote
  #56  
Old 11-02-2019, 11:44 AM
DDos DDos is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Posts: 14,048
Thanks (Received): 300
Likes (Received): 381
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

X juga tuan
Aku dalam pakej Blh pilih upgrade/change
Tapi bila call TM katanya kawasan aku Xde coverage

Mmg kepala bana TM ni

Quote:
Originally Posted by copy left View Post
login kat web unificare tu....
kan ada tulis status actif tekan 3dot tu nt keluarlah 'change my plan'
Attached Thumbnails
1B3273F7-9E6B-4132-96BE-397D33A7EAA6.jpeg  
Reply With Quote
  #57  
Old 11-02-2019, 12:57 PM
myrayyan myrayyan is offline
Super Active

myrayyan's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2010
Location: Wilayah
Posts: 7,629
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 17
Active Level
My Mood:
Default

nak komen gak lagi..ha3x..ak salah sorg yg dah diupgrade

1. x berbaloi sbb device x support 5G spt hp&laptop (so kena kuar modal plak tukar benda2 ni jika nak dpt tahap turbo yang diinginkan

2. akan dicas rm50 dlm bil nanti sbb diorg dtg rmh psg alat tu.

3. terpaksa renew kontrak lagi 2thn sbb time tu cash xde plak..rugi n menyesal btl

so pada yg dpt free upgrade ikan terubuk tu..sila check apa yg ak list down ni..klu ok go on

Last edited by myrayyan; 11-02-2019 at 01:00 PM..
Reply With Quote
  #58  
Old 11-02-2019, 01:45 PM
Epal10 Epal10 is offline
Active Member

Epal10's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,054
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 14
Active Level
Default

Rumah lama dpt upgrade 10mb, pastu pindah rumah baru
Diaorg cakap x suport dpt 1mb jer, aku pun ok jelah
Dan smpai skrg sejak bulan11 belum pasang streamyx lagi dan bil terus tertunggak
Dah komplen kt skmm pun xjalan, just pegawai tm tawau jer call aku janji bulan bintang
Aku turun tm point pun sama, janji bulan bintang
So maybe aku terminate jelah pakai yes cikgu+ digi k, tgh cari mifi yg ok
Reply With Quote
  #59  
Old 11-02-2019, 02:18 PM
copy left copy left is offline
CG Top Poster Club

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: PERANG BESAR,
Posts: 25,848
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 185
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by DDos View Post
X juga tuan
Aku dalam pakej Blh pilih upgrade/change
Tapi bila call TM katanya kawasan aku Xde coverage

Mmg kepala bana TM ni
teruk sgt kalau mcm tu..... baik pakai telco lain je lg berbaloi....
__________________
[
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump