Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Investor Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #71  
Old 12-01-2017, 06:24 PM
Ahmad07 Ahmad07 is online now
Legendary Member

Ahmad07's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2007
Posts: 10,351
Thanks (Received): 404
Likes (Received): 457
Active Level
My Mood:
Default

ekonomi dah banyak jatuh... dari 2014 lagi... kalo takde ape2 isu besar spt imdb, market dah tak terkejut sangat... issue matawang jatuh, minyak jatuh, imdb dah takde impak sangat, semua dah di serap oleh market... kalo jatuh pun, sikit je jatuhnya...

aku bukan peminat unit trust, tapi kalo nak invest, skang ni boleh dah letak sket kat fund2 yg berpotensi... stanby sket utk average down kalo2 dia jatuh teruk, tapi aku rasa dia dah tak dapat nak jatuh dah... selebihnya biar dalam asb... apabila market sedar yg ekonomi dah recover, harga dah naik tinggi dah...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #72  
Old 03-02-2017, 07:47 AM
adymfi adymfi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 318
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Ahmad07 View Post
ekonomi dah banyak jatuh... dari 2014 lagi... kalo takde ape2 isu besar spt imdb, market dah tak terkejut sangat... issue matawang jatuh, minyak jatuh, imdb dah takde impak sangat, semua dah di serap oleh market... kalo jatuh pun, sikit je jatuhnya...

aku bukan peminat unit trust, tapi kalo nak invest, skang ni boleh dah letak sket kat fund2 yg berpotensi... stanby sket utk average down kalo2 dia jatuh teruk, tapi aku rasa dia dah tak dapat nak jatuh dah... selebihnya biar dalam asb... apabila market sedar yg ekonomi dah recover, harga dah naik tinggi dah...
Boleh tak share fund2 yang berpotensi untuk dilabur?
Reply With Quote
  #73  
Old 02-12-2017, 03:15 PM
TokJayo777200 TokJayo777200 is offline
Regular

TokJayo777200's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Posts: 925
Thanks (Received): 56
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mrvx View Post
saham makin merudum.. jaga2 semua... ekonomi semakin tidak stabil sejak trump card jd ketua...
jgn beli benda yg sukar untuk dicairkan cth rumah/tanah/ fix deposite dsb// simpanlah ditempat yg terjamin atau simpan emas.. kita tak tahu apa yg terjadi pada tahun depan
Sekarang dah Nov 2017.
Dah setahun berlalu.
Ekonomi ok je.
__________________
100 ABOVE!APPROACH LIGHTS!
MINIMUMS!LANDING!
Reply With Quote
  #74  
Old 04-12-2017, 10:24 AM
Diip Diip is offline
Active Member

Diip's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2009
Location: Johor
Posts: 1,335
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 7
Active Level
Default

Any update? nak short ke nak long? he he
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump