Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Investor Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 04-10-2008, 04:16 PM
Mentari Mentari is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bluemannn07 View Post
Dalam PPP, kita boleh dapat 100% sebulan dan boleh menjangkau lebih dari 5000% sebulan. Percaya atau tidak , itu adalah realiti sebenar orang kaya makin kaya....tp kalau salah tempat dan salah berurusan, boleh menyebabkan orang kaya jatuh papa....

Sekarang ni ade 1 program sedang menanti ... Sila PM saya no tel saudara jika berminat tetapi mesti ade verified POF USD300k... lain2 saya akan explain masa jumpa nanti.... Pulangan "MCM X PERCAYA"
Boleh tak cerita sedikit tentang prosedur program 300k ni.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 12-10-2008, 10:58 PM
desire desire is offline
Super Active

desire's Avatar

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2006
Location: At the top...
Posts: 9,687
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bluemannn07 View Post
Dalam PPP, kita boleh dapat 100% sebulan dan boleh menjangkau lebih dari 5000% sebulan. Percaya atau tidak , itu adalah realiti sebenar orang kaya makin kaya....tp kalau salah tempat dan salah berurusan, boleh menyebabkan orang kaya jatuh papa....

Sekarang ni ade 1 program sedang menanti ... Sila PM saya no tel saudara jika berminat tetapi mesti ade verified POF USD300k... lain2 saya akan explain masa jumpa nanti.... Pulangan "MCM X PERCAYA"
Banyak tu bang.

Mana dapat info ni ek?
__________________
Instaforex Supporter [Since July 2008]
"Wahai Tuhanku, demi nikmat-nikmat yang Engkau kurniakan kepadaku, (peliharalah daku) supaya aku tidak akan menjadi penyokong kepada golongan yang bersalah".
~(Al-Qasas 28:17)~

YM ID: ezuan_instaforex
Reply With Quote
  #13  
Old 13-10-2008, 12:22 AM
bluemannn07 bluemannn07 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 101
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by desire View Post
Banyak tu bang.

Mana dapat info ni ek?
Info ni didapati dari sumber2 sahih dan pelabur2 yg telah terima pulangan mereka. Kalau dah ade POF baru saya jumpakan kepada mereka yg berkenaan.
Reply With Quote
  #14  
Old 13-10-2008, 12:26 AM
bluemannn07 bluemannn07 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 101
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Mentari View Post
Boleh tak cerita sedikit tentang prosedur program 300k ni.
tolong bg email saudara utk saya terangkan... dlm forum tak berape sesuai utk diterangkn
Reply With Quote
  #15  
Old 13-10-2008, 01:11 AM
miskhi miskhi is offline
Active Member

miskhi's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,437
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
Default

email aku skali [email protected]
Reply With Quote
  #16  
Old 13-10-2008, 03:39 AM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (244)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,887
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

tunggu aku ada 300k la..aku datang thread ni balik
Reply With Quote
  #17  
Old 13-10-2008, 04:38 AM
rem.billion rem.billion is offline
Active Plus

rem.billion's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Sep 2007
Location: where the human live
Posts: 4,107
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

hmmmm...ada permainan baru rupanya....
Reply With Quote
  #18  
Old 12-03-2009, 12:17 PM
karabas karabas is offline
Active Member

karabas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2006
Location: MountKiara,KL
Posts: 1,014
Thanks (Received): 35
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by rem.billion View Post
hmmmm...ada permainan baru rupanya....
permainan yg beretika..ikut law takper..yg tak ikut law tu yg asyik nak kene je tu..
apa pun PPP (Private Placement Program) ni memang exempted dari SEC Act dan CMSA (Msia)..cuma di Msia SC bagi guidelines saja lah..apa pun individu/co. yg buat di Msia kene patuh lah.. aku attch guidelines tu..
Attached Files
File Type: pdf GuidelinesonPrivatePlacements.pdf (25.3 KB, 262 views)
Reply With Quote
  #19  
Old 12-03-2009, 12:35 PM
DanielAriffin DanielAriffin is offline
Super Active


 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2007
Location: Penang and penisular mesia
Posts: 7,034
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bluemannn07 View Post
Dalam PPP, kita boleh dapat 100% sebulan dan boleh menjangkau lebih dari 5000% sebulan. Percaya atau tidak , itu adalah realiti sebenar orang kaya makin kaya....tp kalau salah tempat dan salah berurusan, boleh menyebabkan orang kaya jatuh papa....

Sekarang ni ade 1 program sedang menanti ... Sila PM saya no tel saudara jika berminat tetapi mesti ade verified POF USD300k... lain2 saya akan explain masa jumpa nanti.... Pulangan "MCM X PERCAYA"
Hello geng..
__________________
Become Consultant without leave your current job? now we hire 1000 consultant.. already agent also can apply no problems.. legal contract will provided..
Working with banking? want become onwner consultant? also can.. whatsapp me...
012.403.7378
Reply With Quote
  #20  
Old 12-03-2009, 12:40 PM
old_code old_code is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2006
Posts: 3,814
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by DanielAriffin View Post
Hello geng..
Detail pls...aper yg scam nye...cite la...utk panduan kawan2 dan org awam...
__________________
[COLOR="RoyalBlue"][CENTER][B]Allahyarhamah Nur Ellie Maryana KasihMU ku bawa..Muga ALLAH mengasihaniMU Hingga Ke Syurga..Amin.[/B][/COLOR][/CENTER][COLOR="DarkGreen"][SIZE="5"][B][URL="http://www.forexpeacearmy.com"][CENTER]FPA[/CENTER][/URL][/B][/SIZE][/COLOR][COLOR="Red"][URL="http://www.tvfxm.com/?ref=oldcode1"][B][CENTER]kalo anda berani..klik laa!![/CENTER][/B][/URL][/COLOR]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump