Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Investor Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



View Poll Results: Berapa Banyak Rugi Stakat Ni
Below MYR 1000 195 16.36%
MYR 1001 - MYR 5000 254 21.31%
MYR 5001 - MYR 10 000 158 13.26%
MYR 10 001 - MYR 50 000 259 21.73%
MYR 50 001 - MYR 100 000 95 7.97%
MYR 100 001 - MYR 500 000 55 4.61%
MYR 500 001 - MYR 999 999 19 1.59%
MYR 1 MIL - 5 MIL 24 2.01%
MORE THAN MYR 5 MILL 43 3.61%
X PENAH RUGI... 90 7.55%
Voters: 1192. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #771  
Old 30-07-2017, 08:01 AM
adymfi adymfi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 318
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Sehingga ke hari ni saya cuma rugi rm4200.00 tpi saya takkan halalkan duit saya dunia dan akhirat.

Mati mereput lah yang tipu duit saya tu.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #772  
Old 30-07-2017, 08:45 AM
forumercg forumercg is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2017
Posts: 805
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 65
Blog Entries: 1
Active Level
Default

rm4200 boleh buat mcm2.

beli laptop lepas
beli motor lepas
buat korban raya aji pon lepas..

banyak tuuu..
__________________
RUANGAN UNTUK DISEWA.
1USD/SEBULAN
BAYAR GUNA PERFECT MONEY.
SIMPLE
Reply With Quote
  #773  
Old 30-07-2017, 08:48 AM
forumercg forumercg is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2017
Posts: 805
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 65
Blog Entries: 1
Active Level
Default

jujurnya, saya dah rugi dekat ratusan ribu ringgit dalam forex...huuurrmmm...
__________________
RUANGAN UNTUK DISEWA.
1USD/SEBULAN
BAYAR GUNA PERFECT MONEY.
SIMPLE
Reply With Quote
  #774  
Old 30-07-2017, 08:50 AM
farid2000 farid2000 is offline
Newbie

farid2000's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2017
Posts: 22
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Dah Serik

Saya dah serik dah cari duit guna Forex ataupun saham.Banyak rugi daripada untung dan banyak sangat buang masa.Sekrang saya buat tangible bussiness dan sambung belajar saja.Education is the BEST INVESTMENT!
__________________
BERITA BAIK! Pinjaman Peribadi AEON Credit Services.RM2,000 sehingga RM100,000 .Mudah Lulus!
SWASTA,GOVERNMENT,BERNIAGA semua boleh!
>> www.wasap.my/601120790107
Reply With Quote
  #775  
Old 30-07-2017, 11:57 AM
pudins70 pudins70 is offline
Super Active

pudins70's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 5,830
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 177
Active Level
Default

Kerugian saya termasuk skim emas, mlm dan macam macam lagi dah menjangkau 6 angka.
Tapi saya tak kisah sangat sebab dah boleh cover balik.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump