Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Gold

Gold A precious metal forum discussion. Diversify your investment portfolio smartly.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-06-2014, 02:25 AM
lindasabri lindasabri is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 497
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default Siapa Tahu Teknik Jual Jongkong Emas Ke Satu Negara Yg Beli Mahal Sampai 6% Profit

Siapa Tahu Teknik Jual Jongkong Emas Ke Satu Negara Yg Beli Mahal Dari Kita Sampai 6% Profit Sebulan

saya ada dengar perbualan 2 orang melayu ni di restoran,kesimpulan yang dia cakap ialah kita boleh jual jongkong emas mahal di satu negara, tapi dia tak cakap dgn kawan dia tu negara mana

sampai dia cerita dia boleh dapat 6% profit sebulan,dia siap pergi ke negara tu setiap minggu

ada idea tak negara mana,or pernah ada info ke,dari apa sya dgr senang je kerjanya,iaitu bawa jongkong then jual ke kedai,sampai dia buat 1 kg jongkong sekali pergi
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 11-06-2014, 08:44 AM
notepad notepad is offline
Super Active

notepad's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2011
Location: malizia
Posts: 7,435
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 341
Blog Entries: 4
Active Level
Default

berani ke tt bawak 1 kg jongkong emas jalan-jalan ? belum lagi bawa keluar negara ?

Last edited by notepad; 11-06-2014 at 08:49 AM..
Reply With Quote
  #3  
Old 11-06-2014, 12:25 PM
ronaldinhood ronaldinhood is offline
Super Active

ronaldinhood's Avatar
 
Trader Rating: (27)
Join Date: Apr 2006
Posts: 9,354
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Tak pernah dengar lagi...
Reply With Quote
  #4  
Old 11-06-2014, 04:14 PM
lindasabri lindasabri is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 497
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by notepad View Post
berani ke tt bawak 1 kg jongkong emas jalan-jalan ? belum lagi bawa keluar negara ?
tkde masalah,sbb smpai negara tu terus ke kedai dan jual...dan ia bukan negara yg mundur...tapi tu la,negara mana dia tak beritahu kawan dia tu

bagi saya mmg logik,dan simple sbb gold mmg boleh lepas imigresyen,sbb ia bukan cash
Reply With Quote
  #5  
Old 11-06-2014, 04:29 PM
white shadow white shadow is offline
Active Member

white shadow's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2014
Posts: 1,777
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 0
Active Level
Default

hihg risk...bwk jongkong sambil bejalan
__________________
hanya Allah tempat meminta
Reply With Quote
  #6  
Old 11-06-2014, 04:37 PM
eday84 eday84 is offline
CG Top Poster Club

eday84's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Rawang
Posts: 27,698
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 88
Blog Entries: 62
Active Level
My Mood:
Default

Bole lepas ke airport bwk jongkong emas ni
kena ada bill of lading jgk ke
__________________
[ DeXandra | Ora Matte ]
Ordinary people are obsessed with entertainment. The best are obsessed with education.
Reply With Quote
  #7  
Old 11-06-2014, 07:56 PM
gobang gobang is offline
Regular

gobang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Posts: 906
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

xpernah degar lak mcm nih...
Reply With Quote
  #8  
Old 11-06-2014, 07:58 PM
bob76 bob76 is offline
Legendary Member

bob76's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2010
Location: Mainland Asia's Southernmost City
Posts: 16,259
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 55
Active Level
My Mood:
Default

byk ke emas tt nak jual???
Reply With Quote
  #9  
Old 11-06-2014, 08:02 PM
H-S H-S is offline
Active Plus

H-S's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: May 2010
Posts: 4,124
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 43
Active Level
My Mood:
Default

teknik scam duit orang kot..
Reply With Quote
  #10  
Old 11-06-2014, 08:11 PM
gobang gobang is offline
Regular

gobang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Posts: 906
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

silap ari bulan..pergi negara org x balik2 ke malaysia..jgn bahaya kan diri sendiri...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump