Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Gold

Gold A precious metal forum discussion. Diversify your investment portfolio smartly.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-10-2013, 11:13 AM
arif_tarabas arif_tarabas is offline
Regular

arif_tarabas's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2009
Posts: 332
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default nak buka kedai emas, nak cari pembekal murah kat mana

Kawan aku nak buka kedai emas, tapi tak tau mana nak cari supplier emas yang kedai emas biasa ambil? Mohon pencerahan
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 04-10-2013, 07:46 AM
arif_tarabas arif_tarabas is offline
Regular

arif_tarabas's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2009
Posts: 332
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Sesiapa tau?
Reply With Quote
  #3  
Old 04-10-2013, 10:27 AM
Xilence Swordswind Xilence Swordswind is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 91
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Saya tahu dimana cuma saya khuathir mereka tidak akan layan. Boleh saya tahu berapa budget rakan anda untuk memulakan perniagaan emasnya?

Lupa plak nak bagi link
www.mks.ch/mobile/myr

Borong dalam berkilo2, kalau less biasanya dia tak layan.

Last edited by Xilence Swordswind; 04-10-2013 at 03:16 PM..
Reply With Quote
  #4  
Old 05-10-2013, 11:11 PM
din din is offline
Active Plus

din's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2008
Posts: 4,014
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

pm ambe kalau nk borong..in syaa allah...ambe tolong jadikan fantasike realiti .... jangkaan kilo yang nak order? cod dimana ? pattern apa?
__________________
...."Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, ".
Reply With Quote
  #5  
Old 05-10-2013, 11:18 PM
the twelve the twelve is offline
Active Plus

the twelve's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Jan 2008
Posts: 3,064
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by din View Post
pm ambe kalau nk borong..in syaa allah...ambe tolong jadikan fantasike realiti .... jangkaan kilo yang nak order? cod dimana ? pattern apa?
Otai besar ni....
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 05-10-2013, 11:24 PM
Kyat Hunter Kyat Hunter is offline
Active Plus

Kyat Hunter's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2012
Posts: 4,359
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Boleh pm sy detail. Sy agen kilang n boleh order direct kilang. Mutu boleh bincang. Tq

Last edited by Kyat Hunter; 05-10-2013 at 11:28 PM..
Reply With Quote
  #7  
Old 05-10-2013, 11:38 PM
only1 only1 is offline
Super Active

 
Trader Rating: (34)
Join Date: Feb 2008
Posts: 9,133
Thanks (Received): 68
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Nak beli cincin belah rotan blh PM ambo
Reply With Quote
  #8  
Old 10-10-2013, 01:54 PM
easto easto is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2013
Posts: 13
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Salam...

Jadi ahli Power Gold, sebaiknya daftar stokis harga lebih murah, keahlian seumur hidup dengan syarikat pengeluar barang kemas yang menjadi pembekal barang kemas di kedai-kedai di Malaysia..

Dah jadi ahli atau stokis boleh beli barang kemas dari syarikat dengan harga rendah untuk jual semula, beli sepasang-sepasang pun boleh, kalau beli kilo-kilo lagilah murah...

Hubungi saya kalau nak jadi ahli atau stokis...
powergold.biz
0193175864
Reply With Quote
  #9  
Old 10-10-2013, 01:59 PM
mukabuku mukabuku is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2012
Posts: 846
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by din View Post
pm ambe kalau nk borong..in syaa allah...ambe tolong jadikan fantasike realiti .... jangkaan kilo yang nak order? cod dimana ? pattern apa?
Boss tau tak kat mana yg boleh jual emas susut nilai 15%..
Sori tt tumpang lalu..hehe
Reply With Quote
  #10  
Old 06-12-2013, 07:21 AM
azura80 azura80 is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 36
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

pm saya...saya ada caranya...kalau serius boleh dapat bonus bulanan lagi ...keuntungan jualan pun ada...
__________________
[SIZE="3"][COLOR="DarkRed"]
ym id ros_merah80
DAPATKAN INCOME PASIF ANDA DENGAN EMAS DELAY...[/COLOR][/SIZE]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump