Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Gold

Gold A precious metal forum discussion. Diversify your investment portfolio smartly.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 01-05-2012, 02:04 PM
THX THX is offline
Active Plus

THX's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2008
Location: Melaka
Posts: 3,889
Thanks (Received): 40
Likes (Received): 35
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by pertiwi View Post
berhad ke sendirian berhad?
asal sdb kemudian jadi Bhd
http://www.bestino.com

__________________


Aman Palestin FB Official
Humanitarian Care Malaysia Berhad Jom Taja Anak Yatim

Last edited by THX; 01-05-2012 at 02:06 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 01-05-2012, 02:05 PM
dyiaas dyiaas is offline
Regular

dyiaas's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2010
Posts: 252
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by THX View Post
Bestino Golden House Sdn Bhd promot offline pun dah ratus juta, lum lagi dia promot kat CG nih..... company yg modus operandi sebijik macam bestino pun ada ka cg nih, banyakkanlah berdoa ....
bagitau la tuan modus operandi yg mcmana..sblm terjebak ni tuan
__________________
buat la apa saja asalkan Allah redha pada kita..
Reply With Quote
  #13  
Old 01-05-2012, 02:07 PM
THX THX is offline
Active Plus

THX's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2008
Location: Melaka
Posts: 3,889
Thanks (Received): 40
Likes (Received): 35
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dyiaas View Post
bagitau la tuan modus operandi yg mcmana..sblm terjebak ni tuan
tgk page sebelah
__________________


Aman Palestin FB Official
Humanitarian Care Malaysia Berhad Jom Taja Anak Yatim
Reply With Quote
  #14  
Old 01-05-2012, 02:10 PM
BC Gold Selangor BC Gold Selangor is offline
Regular

BC Gold Selangor's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Mar 2012
Posts: 651
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Hati2 la semuo, product macam ni memang target kepada perasaan tamak dan mimpi indah, sehingga kita asyik dan sanggup ambik risiko untuk untuk turut serta, kaji selidik, cermin kemampuan diri dan berdoalah ujtuk petubjuk sebelum buat keputusan.. InsyaAllah, dipermudahkan olehNya..
Reply With Quote
  #15  
Old 01-05-2012, 02:18 PM
mydesk mydesk is offline
Active Plus

mydesk's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2007
Posts: 4,996
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by THX View Post
asal sdb kemudian jadi Bhd
http://www.bestino.com

Kalau dah kantoi macam ni, jangan harap nak dapat balik... kenyang lah puak2 tu...
__________________
Ikutilah Allah dan Rasul dan Ulil Amri di antara kamu...
Reply With Quote
  #16  
Old 01-05-2012, 02:27 PM
prince_darken prince_darken is offline
Active Plus

prince_darken's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Jan 2010
Location: Dimana Ada Peluang Keemasan, Disitulah Adanya Aku
Posts: 2,749
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mak oi surat tu dari taun 2010 smpai skarang x selesai lg??
Reply With Quote
  #17  
Old 01-05-2012, 02:30 PM
SHiNiGaM! SHiNiGaM! is offline
Active Plus

SHiNiGaM!'s Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Sep 2011
Posts: 2,929
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by THX View Post
Bestino Golden House Sdn Bhd promot offline pun dah ratus juta, lum lagi dia promot kat CG nih..... company yg modus operandi sebijik macam bestino pun ada ka cg nih, banyakkanlah berdoa ....
Dah leh agk yg mana 2..kalo dia jnji dpt mas n dpt dividen every month tu mmg akan scam ke?
Reply With Quote
  #18  
Old 01-05-2012, 02:33 PM
THX THX is offline
Active Plus

THX's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2008
Location: Melaka
Posts: 3,889
Thanks (Received): 40
Likes (Received): 35
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mydesk View Post
Kalau dah kantoi macam ni, jangan harap nak dapat balik... kenyang lah puak2 tu...
company camni bijak, dia takkan simpan ratusan juta kat Malaysia, dia dah letak kat tempat lain. lepas jer abis penjara kat Malaysia, diorang dah leh enjoy 10 keturunan...

cuma terserah pada kita jer, kalau dah tau modus operandi company ni tapi masih jugak nak terjun, good luck jer lar
__________________


Aman Palestin FB Official
Humanitarian Care Malaysia Berhad Jom Taja Anak Yatim
Reply With Quote
  #19  
Old 01-05-2012, 02:35 PM
dragger dragger is offline
Super Active

dragger's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 8,546
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mydesk View Post
Kalau dah kantoi macam ni, jangan harap nak dapat balik... kenyang lah puak2 tu...
pinjam kt Along Cina. then p bagi kt tokeh Cina. Senang2 ja puak2 tu dpt duit. Bukak hotel, pusat judi
Reply With Quote
  #20  
Old 01-05-2012, 02:38 PM
THX THX is offline
Active Plus

THX's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2008
Location: Melaka
Posts: 3,889
Thanks (Received): 40
Likes (Received): 35
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by SHiNiGaM! View Post
Dah leh agk yg mana 2..kalo dia jnji dpt mas n dpt dividen every month tu mmg akan scam ke?
tak kot selagi tak scam
tapi dah kena raid dgn BNM baru nak confirm scam....
buat aper yer takkkkk
__________________


Aman Palestin FB Official
Humanitarian Care Malaysia Berhad Jom Taja Anak Yatim
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump