Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Gold

Gold A precious metal forum discussion. Diversify your investment portfolio smartly.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 14-03-2012, 05:25 PM
Lantak Lantak is offline
Regular

Lantak's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Location: Bumi Allah
Posts: 493
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 52
Active Level
My Mood:
Default Pelaburan Emas Di Ar-Rahnu Dan Sokongan Dari Triplenine World Gallery Sdn Bhd

Salam Semua Otai2 Gold..newbie tumpang lalu..disini saya pasti ramai yang sudah memahami teknik2 pelaburan emas dengan ar-rahnu jika ada yang masih baru pon dapat sama-sama belajar..cuma disini saya ingin memperkenalkan dengan anda sebuah syarikat berdaftar iaitu Triplenine World Gallery Sdn Bhd milik sepenuhnya bumiputra..anak melayu yang berjaya dan anda boleh memastikan atau membuat kaji selidik latar belakang company ni di SSM dan sebagainya seperti pesanan dari johan raja lawak.ok disini saya ingin kongsikan apa kelebihan jika kita berurusan dengan Triplenine.Saya ambil contoh jika modal anda ada 10gram simpan dulu modal anda..triplenine akan dulukan kepada anda 30gram dengan emas triplenine utk dipajak nanti di ar-rahnu(agrobank)dan jika modal yang sama tadi anda lakukan sendiri 70% yang pertama tadi mungkin anda boleh mengandakannya sekitar 20 hingga 23gram.tapi jika bersama triplenine terus anda akan dapat 30gram untuk dipajakkan di ar-rahnu.disini ada lebihan yang anda dapat dari bantuan triplenine tadi so ROI anda nanti pon lebih..triplenine juga akan memberikan bimbingan kepada anda jika inginkan khidmat nasihat mereka pon boleh membantu.contoh tadi tu ialah 10gram dan jika lebih dari 10gram figure tu rasanya anda boleh calculate sendiri.contoh 20g anda dpt 60gam,100g anda dpt 300g.ok jika ade yang berminat atau pertayaan bolehlah reply disini atau pm saya.terima kasih

Anda juga boleh add di facebook Triplenine Gold World Gallery
atau lawati www.triplenine.com.my

Contoh-contoh Produk Triplenine World Gallery
Attached Thumbnails
Triplenine World Gallery 1.jpg   Triplenine World Gallery 3.jpg   Triplenine product (2).jpg   Triplenine product (1).jpg  
Attached Images
 
__________________
SUPERIOR TRADING
http://bit.ly/2DX2FXs

Last edited by Lantak; 07-04-2012 at 11:16 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 14-03-2012, 09:23 PM
Forex888 Forex888 is offline
Super Active

Forex888's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2008
Posts: 5,198
Thanks (Received): 57
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

mcm best je...
__________________
Position WIN atau LOSS, anda dibayar Pips Rebet sehingga 80% per lot
Broker 13 tahun LiteForex
http://RebetLiteForex.wasap.my
Reply With Quote
  #3  
Old 14-03-2012, 09:36 PM
Lantak Lantak is offline
Regular

Lantak's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Location: Bumi Allah
Posts: 493
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 52
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Forex888 View Post
mcm best je...
mmg best bro...kalah suzuki best
__________________
SUPERIOR TRADING
http://bit.ly/2DX2FXs
Reply With Quote
  #4  
Old 14-03-2012, 09:38 PM
azhan_zamiri azhan_zamiri is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (43)
Join Date: Mar 2009
Posts: 16,035
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Salam,nak tanya,company jual harga berapa segram?skg argo bank dah xbagi 70% cuma 65% shj,untuk mendapatkan 70% wajib buka buku akaun dgn argo bank...saya baru pegi baharu surat tadi
Reply With Quote
  #5  
Old 14-03-2012, 10:27 PM
pundiemas pundiemas is offline
Regular

pundiemas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2007
Posts: 516
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Ada kemungkinankah program ini akan menjadi SCAM. Walaupun konsepnya bersandarkan emas, teknik memanipulasikan emas boleh menjerat diri. Pengalaman mengajar....
Reply With Quote
  #6  
Old 15-03-2012, 04:12 AM
razif1224 razif1224 is offline
Super Active

razif1224's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2006
Location: Kuala Lumpur
Posts: 5,113
Thanks (Received): 38
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Salam,

Adakah ianya patuh syariah?
Reply With Quote
  #7  
Old 15-03-2012, 04:16 AM
markbomoh123 markbomoh123 is offline
Active Member

markbomoh123's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,258
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Lantak View Post
mmg best bro...kalah suzuki best
suzuki best dah tak ada lagi jalanlah bro...

Klu RG sport boleh tengok RGCX kat forum sebelah...
Reply With Quote
  #8  
Old 15-03-2012, 04:27 AM
raz4 raz4 is offline
Active Plus

raz4's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Feb 2008
Posts: 4,224
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

klu wakala hanya pikir salling shj.. ramai dah yg buat mcm nie.. akhir nnti buyer yg terjerat bile tmpoh matang da smpai..
Reply With Quote
  #9  
Old 15-03-2012, 09:09 PM
Lantak Lantak is offline
Regular

Lantak's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Location: Bumi Allah
Posts: 493
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 52
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azhan_zamiri View Post
Salam,nak tanya,company jual harga berapa segram?skg argo bank dah xbagi 70% cuma 65% shj,untuk mendapatkan 70% wajib buka buku akaun dgn argo bank...saya baru pegi baharu surat tadi
W,salam..pasal harga tu bro boleh check di www.triplenine.com.my mengikut harga semasa..ok bagi sesiapa yg x buka acct agrobank mmg mereka akan bg 65% shj.tp jika ada atau anda buka acct agrobank kali kedua dan seterusnya mereka akan beri 70%..harap membantu..
__________________
SUPERIOR TRADING
http://bit.ly/2DX2FXs
Reply With Quote
  #10  
Old 15-03-2012, 09:39 PM
Lantak Lantak is offline
Regular

Lantak's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Location: Bumi Allah
Posts: 493
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 52
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by razif1224 View Post
Salam,

Adakah ianya patuh syariah?
w,salam..insyaallah bro..segalanya mematuhi hukum syariah dan tiada sesiapa yang teraniaya.
__________________
SUPERIOR TRADING
http://bit.ly/2DX2FXs
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump