Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #421  
Old 26-01-2019, 05:53 PM
macellsprvive macellsprvive is offline
Active Member

macellsprvive's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,378
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 237
Active Level
My Mood:
Default

Taman aku infra pun xde.
Padahal tengah bandar.
Taman sebelah dah ada,
rumah kedai depan taman ni dah ada,
Taman nin entah bila nak masuk.

Ada sape2 tahu cara nak mohon TM pasang fiber?

P/s : dah check dalam web, taman ni belum support.
__________________
Invest only the amount you can lose.

Mac2019 = Loan motor habis. insurans cover hampir RM2k sbb accident adehh.
Nov2019 = Loan kereta habis.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #422  
Old 26-01-2019, 06:11 PM
imabiz imabiz is offline
Active Member

imabiz's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2009
Posts: 2,185
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 7
Active Level
Default

Mcm mana nak claim rebat dua bulan problem tak dapat guna streamyx.. bila nak claim customer servis pusing cakap problem wayar internal.. padahal kontraktor dan techncian tukar wayar luar yang problem siap bagitau lagi mmg wayar mereka yang problem. tapi bila nak claim rebat pusing pulak taknak bagi rebat. Pedajal la tm ni.. kalau ade pilihan lain dah lama saya tukar provider lain..
__________________
Reply With Quote
  #423  
Old 26-01-2019, 07:11 PM
epozer epozer is offline
Legendary Member

epozer's Avatar
 
Trader Rating: (33)
Join Date: Aug 2010
Posts: 14,247
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 332
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by imabiz View Post
Mcm mana nak claim rebat dua bulan problem tak dapat guna streamyx.. bila nak claim customer servis pusing cakap problem wayar internal.. padahal kontraktor dan techncian tukar wayar luar yang problem siap bagitau lagi mmg wayar mereka yang problem. tapi bila nak claim rebat pusing pulak taknak bagi rebat. Pedajal la tm ni.. kalau ade pilihan lain dah lama saya tukar provider lain..
email skmm kejap je dapat rebet
Reply With Quote
Likes imabiz liked this post
  #424  
Old 27-01-2019, 10:24 AM
Whitefall Whitefall is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2016
Location: Kuala Lumpur
Posts: 45
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by imabiz View Post
Mcm mana nak claim rebat dua bulan problem tak dapat guna streamyx.. bila nak claim customer servis pusing cakap problem wayar internal.. padahal kontraktor dan techncian tukar wayar luar yang problem siap bagitau lagi mmg wayar mereka yang problem. tapi bila nak claim rebat pusing pulak taknak bagi rebat. Pedajal la tm ni.. kalau ade pilihan lain dah lama saya tukar provider lain..
Report ngan MCMC.
Reply With Quote
Likes imabiz liked this post
  #425  
Old 27-01-2019, 01:01 PM
pangkreng pangkreng is offline
Active Plus

pangkreng's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2012
Location: Masai
Posts: 2,787
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by imabiz View Post
Mcm mana nak claim rebat dua bulan problem tak dapat guna streamyx.. bila nak claim customer servis pusing cakap problem wayar internal.. padahal kontraktor dan techncian tukar wayar luar yang problem siap bagitau lagi mmg wayar mereka yang problem. tapi bila nak claim rebat pusing pulak taknak bagi rebat. Pedajal la tm ni.. kalau ade pilihan lain dah lama saya tukar provider lain..
saya baru terminate stimix...tenang fikiran
Reply With Quote
Likes imabiz liked this post
  #426  
Old 28-01-2019, 08:27 AM
copy left copy left is offline
CG Top Poster Club

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: PERANG BESAR,
Posts: 25,982
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 208
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pangkreng View Post
saya baru terminate stimix...tenang fikiran
sy pernah terminate stimix jgk.....
sebulan lepas tu summit unifi lite pulak....
leceh la pulak xde internet kat rumahh
__________________
[
Reply With Quote
  #427  
Old 14-02-2019, 09:53 AM
liverpool liverpool is offline
Super Active

liverpool's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Mar 2009
Location: Negeri d bawah bayu...............................
Posts: 9,616
Thanks (Received): 205
Likes (Received): 30
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post
paling untung siapa yg dpt 100mbps rm88 atau rm99
aku dapat yg nie la..sampai bulan 8/2020
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump