Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #131  
Old 18-01-2019, 04:42 PM
silasroon silasroon is offline
Active Member

silasroon's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 2,325
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 502
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by AzahirZolkepli View Post
Belanja skit gambar nasi ayam.. Ada 2 versi.. ayam hainan panggang ngn ayam hainan rebus..











gambar yg kat bawah tu sy bakar ayam tak letaj pewarna merah.. kicap yg lumur kat ayam tu pun ada campur madu.. tu yg gelap sikit..

btw.. Kalau ada yg nak beli ebook pun boleh.. whatsapp saya utk sy bg preview..

http://wasap.my/60164446110
Fulamak....ayam yang tergantung tu nampak hensem habis...
__________________
"Terletak di antara dua perbezaan adalah KENIKMATAN"

"Bukan salah orang yang mengajak, tetapi salah diri yang berkehendak"
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #132  
Old 18-01-2019, 06:46 PM
AzahirZolkepli AzahirZolkepli is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 72
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by cre8tive View Post
Tuan..satgi saya wasap nak sembang sembang..
boleh tuan.. dipersilakan
Reply With Quote
  #133  
Old 18-01-2019, 06:48 PM
AzahirZolkepli AzahirZolkepli is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 72
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by silasroon View Post
Fulamak....ayam yang tergantung tu nampak hensem habis...
jual nasi ayam mg ayam tu kena nampak menarik.. baru org tgk terliur..
Reply With Quote
  #134  
Old 18-01-2019, 07:01 PM
MrDisc MrDisc is online now
Regular

MrDisc's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2016
Location: Muar - Johore
Posts: 232
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 6
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Terbaik nie bos! Ayam kilat sabung menyabung punya...

Quote:
Originally Posted by AzahirZolkepli View Post
Belanja skit gambar nasi ayam.. Ada 2 versi.. ayam hainan panggang ngn ayam hainan rebus..











gambar yg kat bawah tu sy bakar ayam tak letaj pewarna merah.. kicap yg lumur kat ayam tu pun ada campur madu.. tu yg gelap sikit..

btw.. Kalau ada yg nak beli ebook pun boleh.. whatsapp saya utk sy bg preview..

http://wasap.my/60164446110
__________________
:: JOM BUAT DUIT ONLINE CARA RANKING GOOGLE DARI RUMAH --> PERNIAGAANINTERNETHQ ::

:: RAHSIA BUAT DUIT ONLINE -->> DISINI ::
Reply With Quote
  #135  
Old 19-01-2019, 12:09 PM
bplanduser bplanduser is online now
Active Member

bplanduser's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2009
Posts: 2,043
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

TT...

Teringin nak belajar la...
Tempoh belejar berapa lama?...
__________________
Daripada suka buruk sangka kepada orang lain...
Lebih baik buruk sangka kepada diriku sendiri...
Reply With Quote
  #136  
Old 19-01-2019, 12:23 PM
skorupt skorupt is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Location: Kg. Paya Keladi, Kepala Batas, Pulau Pinang.
Posts: 707
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 32
Active Level
My Mood:
Default

TT, sedap la ayam yang trgantung atas tu.. Mcm mna TT? Dh beli dapur apollo baru x? Sy nunggu ja ni klu TT nak on kelas tu.. Kreta dah ok belum?
Reply With Quote
  #137  
Old Yesterday, 11:11 AM
AzahirZolkepli AzahirZolkepli is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 72
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bplanduser View Post
TT...

Teringin nak belajar la...
Tempoh belejar berapa lama?...
3-4 jam lebih kurang..
Reply With Quote
  #138  
Old Yesterday, 11:11 AM
AzahirZolkepli AzahirZolkepli is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 72
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by skorupt View Post
TT, sedap la ayam yang trgantung atas tu.. Mcm mna TT? Dh beli dapur apollo baru x? Sy nunggu ja ni klu TT nak on kelas tu.. Kreta dah ok belum?
xde apollo.. kete pun x ok lg.. nnt ada apa2 sy update kt sini..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump