Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV Shows, Music

Movies, TV Shows, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #331  
Old 15-05-2019, 08:18 PM
lithium08 lithium08 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Posts: 611
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 48
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by lau_kau View Post
Kan danny ckp dia nk bwk ketakutan tu dia bakar hbs.....tp memang xpatut pun...aku pun pendapat mcm ang gk arya yg akan bunuh danny
Rasa x kot sbb spoiler mostly semua ckp jon yg bunuh dany..ada satu spoiler bg detail semua betul so mmg jon akan bunuh dany.

Aku hrp dany x mati happy ending kt esso hahahah..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #332  
Old 15-05-2019, 08:37 PM
imatheonlyone imatheonlyone is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (20)
Join Date: Mar 2009
Posts: 11,521
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 171
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by lithium08 View Post
Rasa x kot sbb spoiler mostly semua ckp jon yg bunuh dany..ada satu spoiler bg detail semua betul so mmg jon akan bunuh dany.

Aku hrp dany x mati happy ending kt esso hahahah..
X kisah la sape yg bunuh.. Dany bkn favourite aku pun.. Favourite aku aku rasa semua da mati kot.. Lepas The hound, jaimie, mati dah xde da aku rasa favourite aku haha
Reply With Quote
  #333  
Old 15-05-2019, 10:52 PM
lithium08 lithium08 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Posts: 611
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 48
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by imatheonlyone View Post
X kisah la sape yg bunuh.. Dany bkn favourite aku pun.. Favourite aku aku rasa semua da mati kot.. Lepas The hound, jaimie, mati dah xde da aku rasa favourite aku haha
Tp yg pasti musim final ni ntah apa2..x tau nk ckp apa mcm mana kecewa skit hrp ep last x mengecewakan.
Reply With Quote
  #334  
Old 16-05-2019, 05:10 AM
imatheonlyone imatheonlyone is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (20)
Join Date: Mar 2009
Posts: 11,521
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 171
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by lithium08 View Post
Tp yg pasti musim final ni ntah apa2..x tau nk ckp apa mcm mana kecewa skit hrp ep last x mengecewakan.
Last two season ni mmg nmpak rushing la... And nmpak berbeza Sgt dgn 3 season yg pertama
Reply With Quote
  #335  
Old 16-05-2019, 02:17 PM
kombeng7 kombeng7 is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2015
Posts: 50
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Nak cepat habiskan kot. Tu cerita dia build up tak slow macam season awal2 dulu
Reply With Quote
  #336  
Old Yesterday, 10:30 AM
WnB WnB is offline
Super Active

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Dec 2007
Posts: 8,056
Thanks (Received): 44
Likes (Received): 18
Active Level
Default

erm... mcm tu je endingnya..... bran king of six kingdom
Reply With Quote
  #337  
Old Yesterday, 12:33 PM
kai2020 kai2020 is offline
Active Plus

kai2020's Avatar
 
Trader Rating: (56)
Join Date: May 2006
Posts: 3,712
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 294
Active Level
Default

Ingtkn white walker dtg balik huhu
Reply With Quote
  #338  
Old Yesterday, 01:22 PM
lithium08 lithium08 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Posts: 611
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 48
Active Level
Default

Hmmm tgu jer la novel punya version..tp nk tgu tak sudah sudah sampai skrg. Patut diorg ikut kesudahan novel tp novel bertahun tahun x siap so nk tgu mcm mana kena buat jln cerita sendiri la n actor pun makin lama makin tua ntah2 arya bsr jd mak org pun novel x siap lg.

Mmg patut la season ni paling teruk ngn writer pun ntah apa2..tau nk tamatkan segera.
Reply With Quote
  #339  
Old Yesterday, 10:38 PM
sajul sajul is offline
Super Active

sajul's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2007
Location: ganu
Posts: 5,388
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

ending hampeh, reveal pasal nama sebenarnya jon snow mcm xde fgsi ja, last2 org lain gak jadi king

terbaca satu komen ni

Quote:
bran becoming king is like when you don't
contribute to the group project but still got an A
Reply With Quote
  #340  
Old Today, 01:41 AM
TengkuHaadi TengkuHaadi is offline
Active Plus

TengkuHaadi's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2008
Posts: 4,203
Thanks (Received): 276
Likes (Received): 143
Active Level
Default

Baru je download episode Ending tapi belum tengok lagi. So, dah reveal ke belum sapekah Azor Ahai yang diramal oleh Red Priestess (walaupun dia percaya Stannis Baratheon adalah Azor Ahai, tapi ramalan meleset)...jelmaan semula putera penyelamat Lagenda Asshai? Jon Snow? Bran Stark? Arya Stark? Arya Stark dah beberapa kali tegaskan "I'm not a lady!"
__________________
Quote:
“Do not believe in something simply because you have heard it, Nima. Like this cup you are full of OPINIONS and SPECULATIONS. To see the light of wisdom, you must first, empty your cup.” - Our mind is contaminated with falsehoods and mistaken views. No new knowledge and wisdom will go in if we do not remove these wrong views and thoughts.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump