Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV Shows, Music

Movies, TV Shows, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #541  
Old 10-05-2019, 03:32 PM
psx_dream87 psx_dream87 is offline
Super Active

psx_dream87's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2011
Location: ---- soul society ----
Posts: 6,904
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dan50 View Post
adam warlock bukan nampak dlm plot scene spiderman far from home ke
oo ada ea

tak perasan pulak dalam trailer dia ada..bukan pasal universe lain je ke
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #542  
Old 10-05-2019, 11:58 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 146,375
Active Level
My Mood:
Default

scene funeral stark

Hampir 90% pelakon yang berada dalam babak terakhir ini tidak mengetahui pun yang mereka sedang merakam babak untuk pengebumian Tony Stark.

Ianya memerlukan persediaan yang rapi untuk merakam babak berkenaan kerana kesemua watak penting MCU perlu ada untuk rakaman tersebut. Russo mendedahkan ‘trick’ mereka untuk tidak memberitahu tentang babak sebenar yang sedang dirakam kepada semua pelakon yang hadir.

“Ianya satu hari yang sukar untuk kami. Babak pengebumian ini adalah rahsia terbesar filem ini dan kami tidak mahu ramai mengetahui tentangnya. Dan kami perlu berhati-hati dengan rahsia ini,” kata Anthony.

Jadi apa yang mereka buat adalah mengatakan yang para pelakon perlu hadir untuk babak ‘perkahwinan’ dalam call sheet setiap pelakon. “Tiada siapa yang menyebut perihal pengebumian. Hanya perkahwinan,” kata Anthony lagi.

Joe pula menambah ianya perlu dilakukan kerana jika ramai yang tahu bahawa Iron Man akan mati dalam filem Endgame, maka lebih tinggi risiko pengakhiran Endgame ini akan tertiris ke dunia luar. Mereka juga tidak mahu para pelakon ‘terlepas cakap’ tentang rahsia berkenaan di mana-mana sidang media yang akan berlangsung.

Begitulah betapa rapinya kerja Russo Brothers. Mereka mahu setiap penonton MCU enjoy menonton filem Endgame tanpa mengetahui jalan ceritanya yang sebenar untuk pengalaman menonton yang lebih hebat.

Sebelum penonton kena trick dengan Russo Brothers, para pelakon sudah kena ‘game’ terlebih dahulu. The Infinity Saga akan diakhiri dengan filem Spider-Man: Far From Home 2 Julai 2019 nanti.

Reply With Quote
  #543  
Old 11-05-2019, 12:29 AM
Niyang Niyang is offline
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 39,662
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 725
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
scene funeral stark

Hampir 90% pelakon yang berada dalam babak terakhir ini tidak mengetahui pun yang mereka sedang merakam babak untuk pengebumian Tony Stark.

Ianya memerlukan persediaan yang rapi untuk merakam babak berkenaan kerana kesemua watak penting MCU perlu ada untuk rakaman tersebut. Russo mendedahkan ‘trick’ mereka untuk tidak memberitahu tentang babak sebenar yang sedang dirakam kepada semua pelakon yang hadir.

“Ianya satu hari yang sukar untuk kami. Babak pengebumian ini adalah rahsia terbesar filem ini dan kami tidak mahu ramai mengetahui tentangnya. Dan kami perlu berhati-hati dengan rahsia ini,” kata Anthony.

Jadi apa yang mereka buat adalah mengatakan yang para pelakon perlu hadir untuk babak ‘perkahwinan’ dalam call sheet setiap pelakon. “Tiada siapa yang menyebut perihal pengebumian. Hanya perkahwinan,” kata Anthony lagi.

Joe pula menambah ianya perlu dilakukan kerana jika ramai yang tahu bahawa Iron Man akan mati dalam filem Endgame, maka lebih tinggi risiko pengakhiran Endgame ini akan tertiris ke dunia luar. Mereka juga tidak mahu para pelakon ‘terlepas cakap’ tentang rahsia berkenaan di mana-mana sidang media yang akan berlangsung.

Begitulah betapa rapinya kerja Russo Brothers. Mereka mahu setiap penonton MCU enjoy menonton filem Endgame tanpa mengetahui jalan ceritanya yang sebenar untuk pengalaman menonton yang lebih hebat.

Sebelum penonton kena trick dengan Russo Brothers, para pelakon sudah kena ‘game’ terlebih dahulu. The Infinity Saga akan diakhiri dengan filem Spider-Man: Far From Home 2 Julai 2019 nanti.

https://www.youtube.com/watch?v=dwjLg1lLPGk

nak tau gak... antara spidey far from home dgn end game ... shooting mane yg selesai dl? sbb spiderman dah masuk fasa baru... trailer dier pun spoiler utk end game...
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #544  
Old 15-05-2019, 09:46 PM
GamezStar GamezStar is offline
CG Top Poster Club

GamezStar's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2008
Posts: 26,604
Thanks (Received): 196
Likes (Received): 336
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
scene funeral stark

Hampir 90% pelakon yang berada dalam babak terakhir ini tidak mengetahui pun yang mereka sedang merakam babak untuk pengebumian Tony Stark.

Ianya memerlukan persediaan yang rapi untuk merakam babak berkenaan kerana kesemua watak penting MCU perlu ada untuk rakaman tersebut. Russo mendedahkan ‘trick’ mereka untuk tidak memberitahu tentang babak sebenar yang sedang dirakam kepada semua pelakon yang hadir.

“Ianya satu hari yang sukar untuk kami. Babak pengebumian ini adalah rahsia terbesar filem ini dan kami tidak mahu ramai mengetahui tentangnya. Dan kami perlu berhati-hati dengan rahsia ini,” kata Anthony.

Jadi apa yang mereka buat adalah mengatakan yang para pelakon perlu hadir untuk babak ‘perkahwinan’ dalam call sheet setiap pelakon. “Tiada siapa yang menyebut perihal pengebumian. Hanya perkahwinan,” kata Anthony lagi.

Joe pula menambah ianya perlu dilakukan kerana jika ramai yang tahu bahawa Iron Man akan mati dalam filem Endgame, maka lebih tinggi risiko pengakhiran Endgame ini akan tertiris ke dunia luar. Mereka juga tidak mahu para pelakon ‘terlepas cakap’ tentang rahsia berkenaan di mana-mana sidang media yang akan berlangsung.

Begitulah betapa rapinya kerja Russo Brothers. Mereka mahu setiap penonton MCU enjoy menonton filem Endgame tanpa mengetahui jalan ceritanya yang sebenar untuk pengalaman menonton yang lebih hebat.

Sebelum penonton kena trick dengan Russo Brothers, para pelakon sudah kena ‘game’ terlebih dahulu. The Infinity Saga akan diakhiri dengan filem Spider-Man: Far From Home 2 Julai 2019 nanti.

https://www.youtube.com/watch?v=dwjLg1lLPGk
fak la perangai.. klu dirating ending aku kasi 0/10 ... holywood memang suke matikan watak yg menarik2 ni ... pastu reboot jadi film sampah..

klu ending x matikan watak aku rase lagi ramai org nak tgk byk kali.. aku hilang mood betul matikan watak ni sama mcm film logan... bangang tol matikan watak wolverine pastu lastman standing.. pastu duk keluar cerita pasal jane plak... aduh smapah tol

Last edited by GamezStar; 15-05-2019 at 09:48 PM..
Reply With Quote
  #545  
Old 16-05-2019, 08:49 AM
izaf505 izaf505 is offline
Active Member

izaf505's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2011
Location: Ipoh & Alor Gajah
Posts: 1,804
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 27
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

masa scene pengebumian Stark,ade seorg budak lelaki diblkg Sam,Barnes & Wanda..siapa dia ye?
Reply With Quote
  #546  
Old 16-05-2019, 09:04 AM
teapear teapear is offline
Active Member

teapear's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,477
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 43
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by GamezStar View Post
fak la perangai.. klu dirating ending aku kasi 0/10 ... holywood memang suke matikan watak yg menarik2 ni ... pastu reboot jadi film sampah..

klu ending x matikan watak aku rase lagi ramai org nak tgk byk kali.. aku hilang mood betul matikan watak ni sama mcm film logan... bangang tol matikan watak wolverine pastu lastman standing.. pastu duk keluar cerita pasal jane plak... aduh smapah tol
terpaksa matikan watak... sebab pelakon dia Robert Downey Jr tak nak berlakon lagi..
Reply With Quote
  #547  
Old 16-05-2019, 09:34 AM
alas.meja alas.meja is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 376
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 65
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by izaf505 View Post
masa scene pengebumian Stark,ade seorg budak lelaki diblkg Sam,Barnes & Wanda..siapa dia ye?
bdk kecik yg tlg tony mase iron man 3..
Reply With Quote
  #548  
Old 16-05-2019, 09:39 AM
alas.meja alas.meja is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 376
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 65
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Niyang View Post
nak tau gak... antara spidey far from home dgn end game ... shooting mane yg selesai dl? sbb spiderman dah masuk fasa baru... trailer dier pun spoiler utk end game...
spoiler far from home 1st version kuar sblm endgame di tayangkan..
tp x tnjk yg timeline far from home tu berlaku bile, sama ade sblm infinity war atau slps endgame..
klo korang perasan, kat dua2 trailer far from home (1st version & latest version), scene mase peter reject call dr fury, 1st version die pakai suit lame, tp yg 2nd version die da pakai suit baru..

klo 1st version trailer die da pakai suit baru, jd org boleh agak peter hidup balik mase endgame sbb suit baru tu dapat mse infinity war..
marvel sgt teliti utk elakkan endgame.
Reply With Quote
  #549  
Old 16-05-2019, 10:10 AM
CyberMachine CyberMachine is offline
CG Top Poster Club

CyberMachine's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Oct 2009
Posts: 21,374
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 164
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
scene funeral stark

Hampir 90% pelakon yang berada dalam babak terakhir ini tidak mengetahui pun yang mereka sedang merakam babak untuk pengebumian Tony Stark.

Ianya memerlukan persediaan yang rapi untuk merakam babak berkenaan kerana kesemua watak penting MCU perlu ada untuk rakaman tersebut. Russo mendedahkan ‘trick’ mereka untuk tidak memberitahu tentang babak sebenar yang sedang dirakam kepada semua pelakon yang hadir.

“Ianya satu hari yang sukar untuk kami. Babak pengebumian ini adalah rahsia terbesar filem ini dan kami tidak mahu ramai mengetahui tentangnya. Dan kami perlu berhati-hati dengan rahsia ini,” kata Anthony.

Jadi apa yang mereka buat adalah mengatakan yang para pelakon perlu hadir untuk babak ‘perkahwinan’ dalam call sheet setiap pelakon. “Tiada siapa yang menyebut perihal pengebumian. Hanya perkahwinan,” kata Anthony lagi.

Joe pula menambah ianya perlu dilakukan kerana jika ramai yang tahu bahawa Iron Man akan mati dalam filem Endgame, maka lebih tinggi risiko pengakhiran Endgame ini akan tertiris ke dunia luar. Mereka juga tidak mahu para pelakon ‘terlepas cakap’ tentang rahsia berkenaan di mana-mana sidang media yang akan berlangsung.

Begitulah betapa rapinya kerja Russo Brothers. Mereka mahu setiap penonton MCU enjoy menonton filem Endgame tanpa mengetahui jalan ceritanya yang sebenar untuk pengalaman menonton yang lebih hebat.

Sebelum penonton kena trick dengan Russo Brothers, para pelakon sudah kena ‘game’ terlebih dahulu. The Infinity Saga akan diakhiri dengan filem Spider-Man: Far From Home 2 Julai 2019 nanti.

https://www.youtube.com/watch?v=dwjLg1lLPGk

ni yang peter parker tersenyum kan

yang lain muka biasa je
Reply With Quote
  #550  
Old 17-05-2019, 09:23 AM
izaf505 izaf505 is offline
Active Member

izaf505's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2011
Location: Ipoh & Alor Gajah
Posts: 1,804
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 27
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by alas.meja View Post
bdk kecik yg tlg tony mase iron man 3..
Owh..yg bg jam tgn tu kan.patut mcm biasa tgk
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump