Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #181  
Old 15-05-2019, 02:17 PM
satanic satanic is offline
Active Member

satanic's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Oct 2008
Location: kuala lumpur
Posts: 1,502
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default adress

Quote:
Originally Posted by mocca_83 View Post
‼️‼️penting‼️‼️


30/5 adalah tarikh last utk barang sampai sebelum hari raya.
kedai di mana bossku. cod di kedai boleh kan. boleh menerai mana yang berkenan.
wasap adress 0122127292...
__________________
http://www.facebook.com/pages/Deuter...37138449729421

Menjual jersi EPL,UCL,LA LIGA. Call/whatapps 017 454 6199
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #182  
Old 15-05-2019, 02:42 PM
mocca_83 mocca_83 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,145
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by satanic View Post
kedai di mana bossku. cod di kedai boleh kan. boleh menerai mana yang berkenan.
wasap adress 0122127292...

kami di kuala terengganu tuan. luar kawasan tu kami pos ya.

dalam 3 hari, insyaAllah sampai kasut. post jer saya bagi tracking no ke tuan.

promo raya dgn free postage lah utk tuan. boleh saya tahu tuan nak kasut apa?
Reply With Quote
  #183  
Old 15-05-2019, 02:59 PM
psx_dream87 psx_dream87 is offline
Super Active

psx_dream87's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2011
Location: ---- soul society ----
Posts: 6,925
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mocca_83 View Post
kami di kuala terengganu tuan. luar kawasan tu kami pos ya.

dalam 3 hari, insyaAllah sampai kasut. post jer saya bagi tracking no ke tuan.

promo raya dgn free postage lah utk tuan. boleh saya tahu tuan nak kasut apa?
bos

puma ni harga tak leh bawak bincang lagi ke

PUMA RSX HOTWHEELS

Reply With Quote
  #184  
Old 15-05-2019, 03:35 PM
mocca_83 mocca_83 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,145
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by psx_dream87 View Post
bos

puma ni harga tak leh bawak bincang lagi ke

PUMA RSX HOTWHEELS



tuan, wasap saya 017-2980708
. orite...orite bolehlah sikit demi kawan.

tuan punya size apa?

saya nak tunjuk vid unboxing kasut hotwheels ni. serious meleleh cun.

free paper bag, free recepit puma like ori dgn free stokin. FREE pos lagi... banyakkan free

Last edited by mocca_83; 15-05-2019 at 03:38 PM..
Reply With Quote
  #185  
Old 15-05-2019, 04:23 PM
psx_dream87 psx_dream87 is offline
Super Active

psx_dream87's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2011
Location: ---- soul society ----
Posts: 6,925
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mocca_83 View Post
tuan, wasap saya 017-2980708
. orite...orite bolehlah sikit demi kawan.

tuan punya size apa?

saya nak tunjuk vid unboxing kasut hotwheels ni. serious meleleh cun.

free paper bag, free recepit puma like ori dgn free stokin. FREE pos lagi... banyakkan free
ok bos kang wasap

repeat customer ni kalau boleh bincang harga turun jauh cikit bos
Reply With Quote
  #186  
Old 15-05-2019, 04:36 PM
mocca_83 mocca_83 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,145
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by psx_dream87 View Post
ok bos kang wasap

repeat customer ni kalau boleh bincang harga turun jauh cikit bos
boleh...boleh demi repeat customer.. saya dah reply wasap tuan.

terima kasih banyak2 tuan.
Reply With Quote
  #187  
Old 16-05-2019, 11:55 AM
mocca_83 mocca_83 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,145
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Terima kasih kerana membeli dengan saya. Alhamdulillah

Assalamualaikum,

Terima kasih kerana membeli dengan saya . COD pun ada (FREE JE TAU COD DENGAN KAMI - TERENGGANU, 3 LOKASI UTK FREE COD, KUALA TERENGGANU ADD RM5)




Yang jauh kami pos, jangan risau no tracking kami akan bagi, bukan tu saja FREE POSTAGE lagi.






























Vans Checkerboard ni memang laku ramadan ni. Check2 kasut, puas hati proceed nak packing
Reply With Quote
  #188  
Old 16-05-2019, 12:25 PM
bebird bebird is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 5,339
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 122
Active Level
Default

terbaik tt...

ada sesetengah selle kt fb...

resit hongkong.. claim kasut original...


berkenan plak dgn pureboost tu..

bila nak up gambau asics & converse..
Reply With Quote
  #189  
Old 16-05-2019, 12:35 PM
mocca_83 mocca_83 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,145
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Lelong serendah rm50

LELONG HARGA RUGI

SIZE YANG AVAILABLE, SEPERTI YG SAYA TULIS YA. KASUT YG LELONG TAK DAPAT FREE STOKIN TAU, SORRY. TAPI MURAH GILER2 NI






SUPREME ALL WHITE
RM60SM
SAIZ43



FILA SPORT
RM50SM
36




LELONG NANGIS RUGI, COPY ORI 1:1
RM100SM SAJA NI GUYS
39/6UK/25CM



LELONG NANGIS RUGI, COPY ORI 1:1
RM130SM
41/42




LELONG NANGIS RUGI, COPY ORI 1:1
RM130SM
41




LELONG NANGIS RUGI, COPY ORI 1:1
RM130SM
38





RM60SM
36




CUTTING FIT
RM55SM
43/44




RM60SM
44





VANS NAVY
RM55SM
36





RM50SM
36




RM60SM
37




RM55SM
43






RM50SM
36




RM50SM
36




RM50SM
36/37




RM60SM
44



NANTI, KALAU NAK LELONG KASUT LAGI SAYA UPLOAD TAU. nI KASUT2 LELONG BUKAN KASUT PROMO RAMADAN YA.
Reply With Quote
  #190  
Old 16-05-2019, 01:14 PM
mocca_83 mocca_83 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,145
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bebird View Post
terbaik tt...

ada sesetengah selle kt fb...

resit hongkong.. claim kasut original...


berkenan plak dgn pureboost tu..

bila nak up gambau asics & converse..

Semua kasut2 saya hanya Copy Ori dengan Gred saja, tuan. Kedai baru ni, saya ambik banyak gred 5A, tapi ada juga Gred 3A. Info gred saya akan iklan supaya customer tau.

Untuk copy ori yang ada resit, gambar dia macam ni. (maaf saya quality kurang, saya take snapshot je)





Tuan, pure boost tu size dah tak banyak ada.

ADIDAS PURE BOOST (RED)
36/37/39

ADIDAS PURE BOOST (GREY)
36/38/44/45


Nanti, saya up ya tuan. Tapi converse tu hanya gred 3A saja tuan. Saya jual RM55sm.

terima kasih tuan bebird
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
sneakers

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump