Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Electrics, Electronics, DIY

Electrics, Electronics, DIY Discussions of engineering equipments, home improvements and different DIY project with hints and tips on solutions for any problem.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 26-04-2011, 04:50 PM
abgnik abgnik is offline
Regular

abgnik's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 126
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

try la g tgk kat homedec ujung mggu ni..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 26-04-2011, 04:50 PM
biomedik biomedik is online now
Active Plus

biomedik's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Sep 2006
Posts: 4,540
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 253
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by naj2921 View Post
brand apo bro??
tak perasan lak brand apa. kt cf wangsa maju...rm1199.
__________________
Saya pengamal teknik rawatan Reiki berasaskan Tenaga Alam dan Kuasa Minda mampu merawat dari jarak jauh utk segala penyakit & masaalah. Rawatan saya PERCUMA! Kalau minat nak belajar Reiki, hanya dengan upah RM500 dan dengan izin Allah, dalam sehari saja anda sudah mampu utk merawat,melindungi dan mengawal diri sendiri dan orang lain.
Reply With Quote
  #13  
Old 26-04-2011, 04:53 PM
nazwa69.net nazwa69.net is offline
Super Active

nazwa69.net's Avatar
 
Trader Rating: (37)
Join Date: Feb 2007
Posts: 5,729
Thanks (Received): 61
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

wah tokey... pakai air cond dinding terus la.. portable ni cepat rosak.. ikut pengalaman pakcik den le.. setahun 2 kali tukau.. jenama ok jugak.. entah ler..
Reply With Quote
  #14  
Old 26-04-2011, 04:54 PM
biomedik biomedik is online now
Active Plus

biomedik's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Sep 2006
Posts: 4,540
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 253
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by LipanBara View Post
aku pun ade tengok kat carrrefour...brand mec kan?

portable aircond mesti ade exhaust pipe

link

http://forum.***********/topic/1824332

kat *** tu tukar l o w y a t . n e t
tak perasan brand apa. tapi aircon tu dia ada display dan demo kasi on. ...sejuk cam aircon biasa dan tak ada exhaust pipe. kt kotak tu dia kata air tu di recycle balik.
__________________
Saya pengamal teknik rawatan Reiki berasaskan Tenaga Alam dan Kuasa Minda mampu merawat dari jarak jauh utk segala penyakit & masaalah. Rawatan saya PERCUMA! Kalau minat nak belajar Reiki, hanya dengan upah RM500 dan dengan izin Allah, dalam sehari saja anda sudah mampu utk merawat,melindungi dan mengawal diri sendiri dan orang lain.
Reply With Quote
  #15  
Old 27-04-2011, 08:46 AM
naj2921 naj2921 is offline
Active Plus

naj2921's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2008
Location: Ampang>>SalakTinggi>>Ampangan
Posts: 4,530
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nazwa69.net View Post
wah tokey... pakai air cond dinding terus la.. portable ni cepat rosak.. ikut pengalaman pakcik den le.. setahun 2 kali tukau.. jenama ok jugak.. entah ler..
bukan apo bro.. sajo nk try.. paling kurang buleh bawak jalan2..balik kampung ke..

cepat rosak ke??sbb ape ek?dia punye kompressor ke?
__________________
....ORANG YANG BIJAK ADALAH ORANG YANG MEMBERI MANFAAT PADA ORANG DI SEKELILINGNYA....
Reply With Quote
  #16  
Old 22-07-2012, 11:23 PM
putera555 putera555 is offline
Active Member

putera555's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,290
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nazwa69.net View Post
wah tokey... pakai air cond dinding terus la.. portable ni cepat rosak.. ikut pengalaman pakcik den le.. setahun 2 kali tukau.. jenama ok jugak.. entah ler..
alamak baru cadang nak blie ac nie ...
Reply With Quote
  #17  
Old 07-01-2014, 11:51 PM
Rizza Rizza is offline
Active Plus

Rizza's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 2,561
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
Default Portable Aircond

Salam,

Mintak tolong discuss berkenaan portable aircond.

Sekarang dah banyak model untuk portable aircond. Ape bagusnye portable aircond ni? Poratable aircond ni lebih bgs dari wall aircond?

Kelebihan?
Kekurangan?

Bagi siape2 yang dah pakai blh la membantu kami yang planning nak pakai.
Reply With Quote
  #18  
Old 07-01-2014, 11:55 PM
tokputih tokputih is offline
CG Top Poster Club

tokputih's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 27,023
Thanks (Received): 520
Likes (Received): 245
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

Kelebihan senang kehulu kehilir..

Keburukan..

Host untuk hot air payah nak channelkan kat tempat yang sesuai...
Air dia kena selalu buang kalau terlupa alamat banjirlah rumah..
Nampak mcm mudah nak bwk tapi beratnya umang aih..
Reger agak mahal.. Blh beli dua bijik aircond..
Reply With Quote
  #19  
Old 07-01-2014, 11:58 PM
mr_compiler mr_compiler is offline
Active Member

mr_compiler's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2005
Location: tengah-tengah
Posts: 2,085
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 20
Active Level
Default

Cuba tarok gambar tt nk tgk rupa benda ni...
Reply With Quote
  #20  
Old 08-01-2014, 12:00 AM
alpine_star alpine_star is offline
Legendary Member

alpine_star's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2010
Posts: 13,859
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 108
Active Level
My Mood:
Default

Bunyi bising giler..mesti xbley tido klu pasang....
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
portable aircond malaysia

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump