Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Banking, Payment Processors

Banking, Payment Processors Discuss about all locals & overseas bank, internet banking and all types of payment processors available on the internet.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



 
 
Thread Tools
  #11  
Old 11-05-2010, 08:14 PM
aes aes is offline
Super Active

aes's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2008
Location: CG
Posts: 9,557
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

knp mesti bukak current akaun kat CIMB ?

byk lagi bank yg tak pyh introducer

ambank, al-rajhi
Paid Advertisement
  #12  
Old 11-05-2010, 08:29 PM
BroAct BroAct is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,083
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 15
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

sori sbb menyampuk....

nape perlu bkk current acc?

kalo bkk acc biasa tp gne nama syarikat ade beza tak?
  #13  
Old 13-05-2010, 01:46 AM
ismail_haniyeh ismail_haniyeh is offline
Active Member

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2009
Location: Pahang
Posts: 1,593
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by BroAct View Post
sori sbb menyampuk....

nape perlu bkk current acc?

kalo bkk acc biasa tp gne nama syarikat ade beza tak?
haish, boleh ke bukak akaun atas nama company guna saving account/ setahu sy tak boleh... kalau salah ebtulkan erk
  #14  
Old 13-05-2010, 01:51 AM
Sukz Isma Sukz Isma is offline
Regular

Sukz Isma's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 374
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by shuhairie_mohammad View Post
haish, boleh ke bukak akaun atas nama company guna saving account/ setahu sy tak boleh... kalau salah ebtulkan erk
memang x boleh pun kalau nak buka under company
  #15  
Old 13-05-2010, 11:17 AM
Dev Dev is offline
Regular

Dev's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 224
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

biasa kalau company dia mesti nak current account. Kalau TT tak dapat introducer, buka account kat am bank je lah, kan x payah introducer, senang...
  #16  
Old 13-05-2010, 11:26 AM
BroAct BroAct is offline
Active Member

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,083
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 15
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Sukz Isma View Post
memang x boleh pun kalau nak buka under company
tak bleh eh? aritu saje2 tye kt Maybank...igt nak bkk utk syarikat...
die kate penuhkan borang, bawak sijil SSM, minimum deposit 2k...
bkn saving la yek?
  #17  
Old 13-05-2010, 11:58 AM
zairie zairie is offline
Active Member

zairie's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2008
Location: Level 10 Menara Celcom Jalan Semarak
Posts: 1,757
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

cakap je kt dorg takde kenal sesapa nak jd pengenal..nnti manager bank tu jd pengenal ko..pastu p la blanja dia milo ais..
  #18  
Old 24-05-2010, 12:28 PM
oimates oimates is offline
Active Plus

oimates's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: May 2009
Posts: 2,933
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 3
Active Level
Default

wife aku baru bukak cuurent acc kat cimb b.b.bangi bln 12 2009..acc cimb islamic..xde kene introducer..company enterprise je..klu sdn bhd aku x tau..tp klu cimb conventional mmg kene intorucer..leceh skit..

tp klu TT xde introducer, sebenarnya leh try cari branch yg staff dia leh jd introducer..sebab yg aku pernah tanya, memang biasa yg xde intorducer, ada pegawai bank situ yg leh tolong jd introducer..janji dia ada current acc..x kesah la personal atau kompeni..
Sponsored Links
 

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

AMP
Forum Jump