Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 01-05-2014, 08:56 PM
zulutravel zulutravel is offline
Active Member

zulutravel's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2012
Location: TESTING 123
Posts: 1,149
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

jangan langgan exabytes.... sekarang dah 7 hari server down...

sangat mengarut, konon kompeni besar tapi servis macam ayam

customer support macam hampeh
__________________
DAPATKAN PAKEJ PERCUTIAN TERMURAH UNTUK DALAM DAN LUAR NEGARA DI

WWW.LIBUR.MY
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 05-05-2014, 11:38 AM
hasremi hasremi is offline
Active Member

hasremi's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,418
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Saya sekarang ni pakai http://www.iviperhost.com/my/ memang TERBAIK. sebab?? Murah jugak la.. tapi servis ok.. dia punya support memang A++ . 5 MINIT dah settle problem.



Reply With Quote
  #13  
Old 10-05-2014, 03:58 PM
hanyahaikal hanyahaikal is offline
Junior

 
Trader Rating: (-1)
Join Date: Feb 2014
Posts: 77
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Alhamdulillah, setakat ni sy guna mercumaya.net. tak pernah ada masalah server down. beli business plan, dan semua web yang sy host semua ok. itu untuk dlm negara kita la.

exabytes mmg byk masalah. support diorang amatlah teruk.

kalau ada duit lebih, nak secure, boleh guna hostgator, untuk domain, namecheap atau godaddy mmg terbaik.
Reply With Quote
  #14  
Old 10-05-2014, 04:19 PM
c h o o z c h o o z is offline
Newbie

c h o o z's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 39
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

www.netkl.com

webhosting nie ok. dari tahun 2008 guna dengan netkl ni.

support memang TERBAIKKKKK!!!!
Reply With Quote
  #15  
Old 10-05-2014, 04:31 PM
citymall citymall is offline
Active Plus

citymall's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2013
Location: Dungun Terengganu
Posts: 4,228
Thanks (Received): 331
Likes (Received): 138
Active Level
My Mood:
Default

Kalau korang beli internet web hosting memang berbaloi.
Kawan suka layanan dia orang sangat mesra silih berganti.
Reply With Quote
  #16  
Old 10-05-2014, 06:55 PM
hasremi hasremi is offline
Active Member

hasremi's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,418
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zulutravel View Post
jangan langgan exabytes.... sekarang dah 7 hari server down...

sangat mengarut, konon kompeni besar tapi servis macam ayam

customer support macam hampeh
sampai sekarang down??
Reply With Quote
  #17  
Old 11-05-2014, 02:32 PM
zulutravel zulutravel is offline
Active Member

zulutravel's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2012
Location: TESTING 123
Posts: 1,149
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by hasremi View Post
sampai sekarang down??
dekat 10 hari jugak la server down..

kalau bisnes korang bergantung kepada website, aku sarankan jangan langgan exabytes
__________________
DAPATKAN PAKEJ PERCUTIAN TERMURAH UNTUK DALAM DAN LUAR NEGARA DI

WWW.LIBUR.MY
Reply With Quote
  #18  
Old 12-05-2014, 09:00 AM
hasremi hasremi is offline
Active Member

hasremi's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,418
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zulutravel View Post
dekat 10 hari jugak la server down..

kalau bisnes korang bergantung kepada website, aku sarankan jangan langgan exabytes
gila la.. tu yg kat siggy tu website tuan la ye?? patut xleh bukak..
Reply With Quote
  #19  
Old 25-10-2014, 02:04 PM
jakzaizzat jakzaizzat is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2013
Posts: 14
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Better pakai klserver.net

Support terbaik. Kalau ada pape masalah contact jer
Reply With Quote
  #20  
Old 26-10-2014, 02:27 PM
gheart gheart is offline
Regular

gheart's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2014
Posts: 121
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by myroadtax.com View Post
Tak kisah thread lama pun tapi info berguna. Terima kasih semua.

Saya tengah window shopping hosting dalam negara ni. Sekarang guna Bluehost dan Hostgator sahaja.
Hostgator ni ok x tuan?? Boleh trgkan ape kelebihan dia x??
Sbb nk running website yg ramai visitor n berat, sy nk hosting yg laju, sedap n secure. Huhuhu
__________________
[/SIGPIC]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump