Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 22-04-2016, 10:06 AM
Deenz Work Deenz Work is offline
Active Plus

Deenz Work's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2013
Location: Puchong
Posts: 2,563
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 15
Active Level
My Mood:
Default

Wah.. thread dah kena merge rupanya, nasib baik jumpa.. ada sesiapa boleh rekomen mana2 hosting company yg ada support audio/video streaming?
__________________
JOM TEMPAH KABINET DAPUR IKUT BAJET ANDA!
PINTU BI-FOLD SERENDAH RM430, SIAP PASANG!
Encik Deen
016 244 5287
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #62  
Old 23-04-2016, 08:23 PM
myroadtax.com myroadtax.com is offline
CG Top Poster Club

myroadtax.com's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2014
Posts: 25,754
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 297
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Deenz Work View Post
Wah.. thread dah kena merge rupanya, nasib baik jumpa.. ada sesiapa boleh rekomen mana2 hosting company yg ada support audio/video streaming?
Kenapa tak guna youtube sahaja?
Reply With Quote
  #63  
Old 24-04-2016, 01:25 AM
Deenz Work Deenz Work is offline
Active Plus

Deenz Work's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2013
Location: Puchong
Posts: 2,563
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 15
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by myroadtax.com View Post
Kenapa tak guna youtube sahaja?
Sebab ia adalah forum, dan forum ini ada stream mp3 kat atas.. jadi tak sesuai letak youtube..

p.s jawapan dari kawan saya..
__________________
JOM TEMPAH KABINET DAPUR IKUT BAJET ANDA!
PINTU BI-FOLD SERENDAH RM430, SIAP PASANG!
Encik Deen
016 244 5287
Reply With Quote
  #64  
Old 24-04-2016, 06:49 PM
myroadtax.com myroadtax.com is offline
CG Top Poster Club

myroadtax.com's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2014
Posts: 25,754
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 297
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Deenz Work View Post
Sebab ia adalah forum, dan forum ini ada stream mp3 kat atas.. jadi tak sesuai letak youtube..

p.s jawapan dari kawan saya..
Setahu saya mana2 pakej webhosting memang tidak benarkan file multimedia.

Kalau nak host juga kena ambil server hosting dan juga pakej pipeline yang betul2 unlimited.

Kalau tak teruk hujung bulan kena bill dengan hoster.

Selain itu isu utama adalah kerana lesen hakcipta.
Reply With Quote
  #65  
Old 04-07-2016, 06:32 PM
tedrichie tedrichie is offline
Newbie

tedrichie's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 36
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Betul tu. Sekarang ni saya pakai internet webhosting je. Tapi baru bli second blog untuk personal. Service memang tiptop time buka puasa pon reply:

Blog Saya:
Cara Menjaga Bayi Baru Lahir
Direktori Videokahwin
Reply With Quote
  #66  
Old 24-08-2016, 01:01 AM
jiwaman jiwaman is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2016
Posts: 41
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
Default

brent oxly dah jual hostgator ,
matt heaton dah jual bluehost ,

pada satu company ni endurance group

dulu hosting ni bagus tp dah org lain ambik alih kurang sikit
Reply With Quote
  #67  
Old 01-11-2016, 10:20 PM
jenifertaler jenifertaler is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 6
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

I like ttp://www.serverfreak.com/index.php its better for service
__________________
[URL="https://www.cheapvccs.com/index.php?route=product/product&product_id=195"]Cheap Web Hosting Service Starting plan $1.99/m[/URL]
Reply With Quote
  #68  
Old 08-03-2017, 12:53 AM
soum500 soum500 is offline
Newbie

soum500's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2017
Posts: 6
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

salam
I use none of these web hosting, but thanks for your list. I'm going to jump a search always for new host for my niche blog.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump