Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Gold

Gold A precious metal forum discussion. Diversify your investment portfolio smartly.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 21-10-2013, 10:31 PM
ahzmy ahzmy is offline
Regular

ahzmy's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2011
Posts: 349
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Harga Special RT Chanel RM136/g

SOLD OUT

LELAKI INI BERKONGSI CARA DAPATKAN HOTEL LAST MINIT DENGAN HARGA MURAH
Pagi ini saya terbaca tulisan ini di website Oh Media.
Dan saya mencubanya dan rasa berbaloi!
Selepas download tempoh hari, saya baru guna hari ini.
Memang murah!
Saya dapat harga hotel Tune Hotels di KB dgn harga hanya RM62, sedang harga paling murah di Trivago pun RM100 lebih.
Utk penggunaan seterusnya, saya boleh dpt free!
Jadi saya kongsikan kembali utk panduan rakan-rakan FB saya
---
Berikut tulisan penuh dari website tersebut:-
Ketika bercuti, aspek penginapan antara perkara pertama yang difikirkan. Kini, Online Travel Agency (OTA) atau Hotel Booking Online (HBO) seperti Booking.com dan Agoda selalu jadi pilihan untuk membuat tempahan hotel.
Hakikatnya, bukan dua OTA itu sahaja yang anda boleh guna. Seorang pelayar Facebook, Mohd Atif yang gemar melancong berkongsi rahsia bagaimana dia kerap mendapat bilik penginapan hotel pada kadar yang murah. Bilik percuma untuk hotel 5 bintang pun ada. Jom kita baca perkongsian daripada beliau.
Apps 'Hotel Quickly' Jadikan Percutian Anda Jimat Dan Mudah
Sejak mengembara ke beberapa tempat selama beberapa tahun yang lalu, saya dikenalkan dengan satu aplikasi bernama 'Hotel Quickly' oleh seorang teman rapat. Dari situlah
permulaan saya sebagai 'hotel reviewer.'
Banyak penginapan saya book melalui aplikasi tersebut dan harga yang saya dapat amat memeranjatkan. Bayangkan, saya cuma membayar RM5 untuk menginap di hotel 4 bintang di Kuala lumpur. Saya juga pernah dapat harga RM30 untuk hotel 4 bintang dan RM80 untuk hotel bertaraf 5 bintang. Saya ada bukti menunjukkan foto-foto hotel yang saya dapat pada harga tersebut.
Bagi saya, berapa bintang tak kisah yang penting harga murah, hotel bersih dan selesa. Bagaimana nak dapatkan harga-harga hotel di Asia macam tu? Anda ikut langkah-langkah di bawah:
1. Muat turun aplikasi HOTEL QUICKLY pada telefon bimbit anda samada melalui Apple Store atau Google Play Store. Boleh juga klik link http://bit.ly/2bFaeQj
2. Daftar akaun secara percuma guna akaun Facebook anda.
3. Selepas berjaya daftar, klik ikon 'TIGA LINE BERINGKAT' pada sebelah kiri atas skrin telefon anda.
4. Pergi ke KREDIT dan klik REDEEM VOUCHER.
5. Masukkan kod promosi "AHAILME" dan klik REDEEM VOUCHER (hanya boleh ditebus dalam masa 24 jam selepas anda download aplikasi Hotel Quickly. Jadi, cepat-cepat redeem code ini walaupun anda belum set date untuk stay di hotel yang anda pilih selepas download. Jika tidak, rugi voucher RM40.
6. Selepas klik, anda akan dapat kredit percuma bernilai RM40.
7. Dari situ, anda akan dapat lihat harga-harga hotel selepas ditolak dengan diskaun voucher RM40.
8. Pastikan langkah-langkah di atas anda ikuti dengan betul untuk dapat voucher credit.
Walaupun anda tak tetapkan tarikh perjalanan lagi, nilai RM40 boleh terus redeem kerana nanti bila anda benar-benar nak book bilik, anda boleh pilih berapa banyak nak tolak daripada nilai RM40 tadi.
Camana nak dapat harga bilik super murah, bukan setakat voucher RM40?
Untuk dapat seperti saya pernah dapat satu bilik hotel 4
bintang pada RM5 itu, kena buat kerja sikit. Tapi mudah sahaja iaitu dengan sistem point collection.
Share KOD PROMOSI yang Hotel Quickly beri kepada anda itu kepada rakan-rakan, ahli keluarga atau saudara-mara anda apabila mereka menginap di hotel serata Asia (termasuk Australia). Apabila anda share kredit RM40 yang anda dapat pada awalnya tadi kepada seorang rakan contohnya, anda akan dapat pulangan RM5 apabila mereka tekan butang REDEEM dan RM40 jika mereka terus tempah hotel dengan kredit anda.
Jadi, bayangkan anda plan nak duduk hotel pada harga RM150. Sementara DUA kawan anda dah tempah hotel guna Promo Code anda. Maknanya, anda akan dapat kredit RM80 (RM40 X2). So, hotel yang anda nak stay tadi harganya sudah jadi (150-80) bersamaan RM70 sahaja.
Lebih daripada separuh harga diskaun yang anda dapat daripada apa yang orang lain bayar. Itu kalau hotel harga 150. Kalau harga 100, anda cuma bayar RM20 sahaja untuk satu malam!
Peringatan!
Perlu diingatkan, aplikasi ini untuk anda yang suka book hotel pada saat akhir. Itu fasal boleh dapat harga yang 'menggila murah' seperti itu. Pasti ada yang tanya, kalau hotel di luar negara macam mana? Takkan nak tunggu 7 hari sebelum tiba baru nak buat tempahan saat akhir? Buatnya habis bilik?
Mengikut cara Mohamad Atif, ada jalan yang mudah. Buat back up plan dengan tempah bilik yang sama di Agoda atau Booking.com dengan memilih syarat "Tempahan Boleh Dibatalkan Sebelum Ketibaan Tanpa Sebarang Caj." jadi, apabila anda berjaya dapat harga murah dengan Hotel Quickly pada saat akhir, anda boleh batalkan tempahan di dua laman yang dinyatakan sebelumnya dan kekal dengan Hotel Quickly.
Mudah kan?
Kredit: Afyan dan Mohamad Atif
Attached Thumbnails
rt channel.jpg   chanel3.jpg   chanel2.jpg   chanel 1.jpg  

Last edited by ahzmy; 02-09-2016 at 04:14 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 21-10-2013, 10:36 PM
N70 N70 is offline
Active Member

N70's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2011
Location: Quill 9
Posts: 1,053
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

loc mana nie tt.. cod bole?
__________________
Quote:
Originally Posted by zek85me View Post
TT kena check dulu dia pnya PxxN..tkut kot dah kena korek..klau dia xbg tu maknanya sah kna korek dah...klau dia bgi tu maknanya dia dah ketagih kena korek la tu...aku penah merasa berada di tempat lelaki tu dan aku xbohong,mmg aku dah korek dlam msa 2 hari kenal..lpas 3bulan dia blik ngn pakwe lma dia...Depa kawin tau 3thn lepas...TT fikirla sndiri sapa yg rugi
Reply With Quote
  #3  
Old 21-10-2013, 10:43 PM
ahzmy ahzmy is offline
Regular

ahzmy's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2011
Posts: 349
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

saya di kemaman terengganu...nak cod boleh jer
Reply With Quote
  #4  
Old 07-11-2013, 04:49 PM
ahzmy ahzmy is offline
Regular

ahzmy's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2011
Posts: 349
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Up masih ada ni
Reply With Quote
  #5  
Old 11-11-2013, 11:51 AM
ahzmy ahzmy is offline
Regular

ahzmy's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2011
Posts: 349
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

up harga baru
Reply With Quote
  #6  
Old 02-09-2016, 04:15 PM
ahzmy ahzmy is offline
Regular

ahzmy's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2011
Posts: 349
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Sold out dah abis
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump