Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 30-04-2012, 08:33 PM
crkb crkb is offline
Regular

crkb's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2006
Location: Malaysia
Posts: 849
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default Toner refill powder for Canon Laserjet Printer

As salam...
Minta tlg rakan2 yang tahu di mana ada jual toner refill powder (bukan katrij) untuk canon laserjet printer (monchrome).Last year ada satu kedai tu ada jual.Tapi awal tahun ni kedai tu dah tak supply benda alah ni.Aku dah cari beberapa buah kedai tapi takde yang jual...jadi nak minta tolong sape2 yg tahu kat mana ada jual.Kalau area Kota Bharu lagi baik...TQ
Reply With Quote
Paid Advertisement
Sponsored Links
Reply

Tags
canon, printer, printer canon, toner, toner printer

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump