Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 31-03-2010, 09:26 AM
golden_user2006 golden_user2006 is offline
Active Plus

golden_user2006's Avatar
 
Trader Rating: (28)
Join Date: Feb 2007
Location: 30km radius KLIA
Posts: 3,327
Thanks (Received): 174
Likes (Received): 1
Active Level
Default Buku-buku/cd agama dan motivasi - sapa buleh supply/tahu kat mana nak ambil

salam,

mana2 supplier/agen/sapa2 saja yg terlibat dalam company buku/majalah/agen pengedar .....saya perlukan jenis2 buku agama & motivasi

baru cuba2 nak mula niaga bisness ni....mungkin ambik sikit2 dulu utk test market....

yg tahu kat mana nak dapatkan buku2, mohon bantuan......
sila2

tk

Last edited by golden_user2006; 31-03-2010 at 06:05 PM.. Reason: tambah
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 31-03-2010, 10:09 AM
kembar3 kembar3 is offline
Regular

kembar3's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 421
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ko leh amik kat telaga biru or al-hidayah
ko google jer tak pun masa bookfair hari tu leh pilih publisher mana n discuss diskaun yg diberikan. selalunya local boom bagi diskaun 40% dari harga jual.
Reply With Quote
  #3  
Old 31-03-2010, 01:58 PM
sawamura sawamura is offline
Legendary Member

sawamura's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: Trading EJ Sampai Kaye..!!
Posts: 12,480
Thanks (Received): 927
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

tuan.. tips untuk tuan..
tuan pergi aje kat mana2 kedai buku.. Jalan TAR banyak kedai buku2 agama..
amek beberapa buku tuh.. selak muka surat pertama.
kat situ kan ada detail publisher laa.. author laa..
amek no tepon direct tepon diorang.
amek direct dari publisher slalu nyer murah lagi.
kalo rasa nak kembangkan lagi perniagaan, suruh orang buat buku and tuan publish atas nama company sendiri.. lagi masyuk.
sekadar memberi pandangan
Reply With Quote
  #4  
Old 31-03-2010, 05:28 PM
golden_user2006 golden_user2006 is offline
Active Plus

golden_user2006's Avatar
 
Trader Rating: (28)
Join Date: Feb 2007
Location: 30km radius KLIA
Posts: 3,327
Thanks (Received): 174
Likes (Received): 1
Active Level
Default

tk atas komen/pandangan bro2 sklian.......nak ni baguz kat forum ni...byk idea dpt

mmg masa kat pameran hari tu ado mcm2, tp diorang sibuk dok mjual...tak layan utk penjual2 mcm ni...katanya kena discuss lain hari.....
Reply With Quote
  #5  
Old 02-04-2010, 10:58 AM
azrine azrine is offline
Legendary Member

azrine's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Location: hanya kepada ALLAH SWT.. aku serahkan segalanya
Posts: 14,534
Thanks (Received): 541
Likes (Received): 24
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by golden_user2006 View Post
salam,

mana2 supplier/agen/sapa2 saja yg terlibat dalam company buku/majalah/agen pengedar .....saya perlukan jenis2 buku agama & motivasi

baru cuba2 nak mula niaga bisness ni....mungkin ambik sikit2 dulu utk test market....

yg tahu kat mana nak dapatkan buku2, mohon bantuan......
sila2

tk
salam bro..

hang bule call ngan adik aku..dia ngan Pustaka Salam..

nama dia Khairul..nomo dia 017-3946284..

kata kat dia..abang dia Tajul yg mintak tolong..

hang bule story ngan dia..


wassalam


__________________
Quote:
Reply With Quote
  #6  
Old 02-04-2010, 03:36 PM
golden_user2006 golden_user2006 is offline
Active Plus

golden_user2006's Avatar
 
Trader Rating: (28)
Join Date: Feb 2007
Location: 30km radius KLIA
Posts: 3,327
Thanks (Received): 174
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by azrine View Post


salam bro..

hang bule call ngan adik aku..dia ngan Pustaka Salam..

nama dia Khairul..nomo dia 017-3946284..

kata kat dia..abang dia Tajul yg mintak tolong..

hang bule story ngan dia..


wassalam


tk bro, dah call dio (bincang2)

sape2 yg dpt/tahu lg sila2 maklum.......
Reply With Quote
  #7  
Old 05-04-2010, 11:45 AM
golden_user2006 golden_user2006 is offline
Active Plus

golden_user2006's Avatar
 
Trader Rating: (28)
Join Date: Feb 2007
Location: 30km radius KLIA
Posts: 3,327
Thanks (Received): 174
Likes (Received): 1
Active Level
Default

salam,

sila2 pengedar/yg tahu kat mana nak dptkan buku2/cd ni....
mohon maklum
tk
Reply With Quote
  #8  
Old 06-04-2010, 04:27 PM
kelara kelara is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 880
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by golden_user2006 View Post
salam,

sila2 pengedar/yg tahu kat mana nak dptkan buku2/cd ni....
mohon maklum
tk

salam bro..

boleh bg bro punyer contact no atau personal e-mail tak? sy ada kenal sorang supplier nanti sy bleh suruh dia contact bro..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
buku, buku agama, buku motivasi, cd ceramah agama, cd motivasi, compact disc, pembekal, supplier

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump