Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Virtual Services, Memberships, Items

Virtual Services, Memberships, Items Sell any kind of virtual services and stuff. Please NOTE any pirate/stolen/fraudulent stuff will be removed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 30-03-2012, 03:41 AM
azlanhussain azlanhussain is offline
CG Top Poster Club

azlanhussain's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Sep 2008
Location: KLCC, MY
Posts: 20,706
Thanks (Received): 672
Likes (Received): 3
Blog Entries: 2
Active Level
Default ◗◗ SeductiveX V4 ◗◗


Ali ada website memancing. Ramai pembacanya datang dari search engine. Malangnya income AdSense tak banyak. Tetapi sekarang bila pasang godaan SX di site, income beliau mula melonjak naik.

Lee menjual SIM card murah-murah. Beliau ada buat sales page nya sendiri. Tapi dah berbulan-bulan sales ciput saja. Promote gila-gila, peluhnya banyak, incomenya tarak. Tetapi sekarang bila mula buat review gempak tentang produk beliau di blog, promote blog dan pasang godaan SX, ramai gila peminat FB nya, dan jualan SIM card beliau mula meletup-letup.

Vicky sangat kreatif melukis. Beliau mula kongsikan kreativiti beliau di fanpage FB, tapi malangnya susah betul nak buat orang singgah dan minat akan hasil usaha beliau. Tetapi sekarang sejak beliau promote fanpage beliau melalui godaan SX yang beliau tumpangkan di blog kawan beliau yang sangat popular, mencanak-canak orang masuk, dan meminati beliau. Tak lama selepas itu, beliau sudah jadi begitu popular.

Rahayu suka menulis. Beliau lontarkan semua idea tulisan beliau di blog. Minat penulisannya disukai teman-temannya terutama sekali tulisan-tulisan tentang fantasi seramnya. Walau pun ramai yang suka, dan banyak cara telah beliau gunakan untuk mempromosi blognya, tapi tak pernah beliau merasa kunjungan seramai lebih 1000 orang sehari. Tetapi sekarang sejak beliau letak godaan SX di blog nya, kehadiran pelawat telah datang dengan mendadak sekali melebihi apa yang beliau impikan terutama sekali dari pelawat-pelawat Stumbleupon.

Siva seorang pilot, dan suka berblog berkenaan perjalanan hidupnya menggunakan blogspot. Di masa lapang, beliau suka menghabiskan masa merayau-rayau di Internet, membaca cerita-cerita di pelbagai blog. Beliau lebih gemar membaca cerita-cerita yang ada banyak FB Likesnya atau google+ nya atau Stumbleupon likesnya. So beliau mula terfikir, alangkah baiknya kalau penulisan-penulisan di blog beliau sendiri mempunyai peminat sedemikian rupa. Sure ramai orang yang lebih confiden nak baca. Tetapi sekarang beliau tak berangan-angan lagi. Hampir semua post-post blog beliau yang menarik, sudah ada ramai yang likesnya sendiri. Dari report Google Analytic pun menunjukkan jumlah pembaca yg stay lebih lama jugak sudah semakin meningkat.

Wong buat website jual ikan peliharaan. So nak kasi ramai orang datang beliau cuba teknik promote website melalui FB. So beliau guna satu servis yang provide exchange/tukaran FB likes. Beliau beranggapan semua yang menyertai servis FB likes exchange seperti itu sudah tentu akan meningkatkan likes untuk website beliau. Dan dengan itu sudah tentu akan dapat mendatangkan lebih banyak pengunjung ke website beliau. Malangnya ia hanya indah khabar dari rupa. Jumlah likesnya memang la banyak, tapi yang datang ke site dari FB boleh kata langsung tak ada. Tetapi sekarang sejak beliau buat fanpage untuk website beliau dan selalu update dengan info berkenaan pelbagai tips, panduan, pantang-larang dan bermacam-macam lagi berkenaan ikan peliharaannya, dan kemudian beliau promote website beliau menggunakan godaan SX, pengunjung dari FB sudah semakin ramai.

Itu merupakan sebahagian dari senario bagaimana SeductiveX boleh diapplikasikan.. sekarang cuba lihat apa pula kata sebahagian dari pengguna-pengguna SeductiveX sejak lebih 3 tahun yang lalu...

dan banyak lagi di:
http://bit.ly/wangcyber, http://bit.ly/carigold
http://bit.ly/testicg, http://bit.ly/testiwc



Apa itu SeductiveX?

SeductiveX ialah satu sistem yang dikendalikan oleh server kami yang mana pengguna hanya perlu setting mengikut apa yang dimahukan dan kemudiannya meletakkan satu script khas di website. Dengan script ini ia akan menggoda pengunjung website tersebut untuk click apa sahaja yang dimahukan seperti yang disetkan awal tadi. Setakat ini SeductiveX boleh digunakan untuk klik iklan (PPC/PTC/Affiliate/CPA dll), Facebook likes, Google+1, Stumbleupon stumble dan Twitter follow.


Berikut adalah serba ringkas bagaimana SeductiveX digunapakai:

Anda boleh pilih untuk menggunakan SeductiveX dalam bentuk:



Last edited by azlanhussain; 19-11-2012 at 12:00 PM.. Reason: upgrade version
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 30-03-2012, 03:44 AM
azlanhussain azlanhussain is offline
CG Top Poster Club

azlanhussain's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Sep 2008
Location: KLCC, MY
Posts: 20,706
Thanks (Received): 672
Likes (Received): 3
Blog Entries: 2
Active Level
Default

-reserve for Q&A-
Reply With Quote
  #3  
Old 30-03-2012, 04:02 PM
ahlilfikir ahlilfikir is offline
Regular

ahlilfikir's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 586
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Active Level
Default

akhirnya TT lancarkan jugak
Reply With Quote
  #4  
Old 30-03-2012, 07:54 PM
fortex kl fortex kl is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 384
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Produk TT x prnh mengecewakan.
Dah dkt 1 tahun pakai memang tiptop
Smakin berkualiti setiap masa
Reply With Quote
  #5  
Old 30-03-2012, 08:10 PM
AlfredJabu AlfredJabu is offline
Junior

AlfredJabu's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 86
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

bro azlan, untuk linkedin tak de ke?
Reply With Quote
  #6  
Old 30-03-2012, 08:26 PM
babyrina babyrina is offline
Regular

babyrina's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2011
Posts: 102
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

v3 ni baby guna utk fanpage fb blh x tt
Reply With Quote
  #7  
Old 30-03-2012, 08:42 PM
KelambuBiru KelambuBiru is offline
Regular

KelambuBiru's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2011
Posts: 115
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

apa maksud goda tu abg azlan.
dia menggoda macam mna.. nak jgk tau
Reply With Quote
  #8  
Old 30-03-2012, 08:46 PM
erishah erishah is offline
Active Plus

erishah's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,890
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

nasib bek dh beli..slmt..
Reply With Quote
  #9  
Old 30-03-2012, 08:54 PM
fortex kl fortex kl is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 384
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default



power gila sorang2..
Reply With Quote
  #10  
Old 30-03-2012, 09:07 PM
akuno1 akuno1 is offline
Regular

akuno1's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2009
Location: infront of pc
Posts: 397
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

mantap ni..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump