Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Virtual Services, Memberships, Items

Virtual Services, Memberships, Items Sell any kind of virtual services and stuff. Please NOTE any pirate/stolen/fraudulent stuff will be removed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 09-03-2011, 05:21 AM
PinguSpy PinguSpy is offline
Super Active

PinguSpy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2007
Location: Recycle Bin
Posts: 8,142
Thanks (Received): 108
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

NEW TESTIMONIALS:
SOURCE: http://www.wangcyber.com/forum/produ...-pinguspy.html

Quote:
Originally Posted by nuwa View Post
Nk bg testimoni sikit

Pukul 11.27 pm 20/02/2011 : Hntr pengesahan buat payment

Pukul 11.29 pm 20/02/2011 : Terima ebook dr PinguSpy

Pukul 11.30 pm 20/02/2011 : Study ebook

Pukul 11.50 pm 20/02/2011 : Buat Fan Pages dan apply teknik yg diajar..

Pukul 12:30 am 21/02/2011 : Tido

Pukul 09:30 am 21/02/2011 : Cek Fan Pages.. AMAZING! dh ada 60 orang LIKE and keep growing!!!

Memang Terbaik! teknik yg dikongsikan mmg awesome! Kpd sesiapa yg masih duk fikir nak grab atau tak better grab segera sebelum kuota 100 copy penuh!
[/CENTER]
Quote:
Originally Posted by chukai View Post
tayah auto create...bukan susah pun create manually. tadi create fan page adalah dalam 30 min, dah ada 11 like tak promote langsung, saya sendiri tak like pun page tu. sekarang tengah increasing.
Quote:
Originally Posted by Kasimo69 View Post
aku ada buat satu fan guna teknik yang diajar...

aku buat semalam.... pagi tadi cek aku dapat 21 like

aku buat, then tinggal... tak invite rakan pun...
Quote:
Originally Posted by fiziebiz View Post
Thanks.. dah download dah.

lepas baca terus buat satu fan pages, tak sampai 5 minit cek balik dah ada 2 like.

mak aih... aku sendiri pun tak percaya punya pantas! memang superb idea dalam ebook ni.
Quote:
Originally Posted by popo View Post
perghh..baru jer dapat tadi...terus buat...da dapat 24 like..formula ni aku bole ckp... rajin sekali >malas (update)>malas (update)>malas (update)> Real Autopilot
Quote:
Originally Posted by hisham88 View Post
Alhamdulillah dah dapat ebook bro. Sangat MANTOP! Idea yang fresh. Simple dan praktikal. Saya dah buat beberapa fanpage lepas baca ebook ni. Buat dan tinggal. Baru 5 minit, dah ada yang like! Sangat berbaloi dapat memiliki ebook ni. Thanks bro pingu.
[/CENTER]
Quote:
Originally Posted by Faiz Shafie View Post
Yeah! Itulah tekniknya

Baru sahaja selesai membaca ebook pingu, ternyata teknik ini tidak pernah dibongkarkan lagi. Search la google, download la ebook di forum2 BH..serius aku cakap..tidak pernah didedahkan lagi..

Bangga dengan ko pingu..ada juga IM Malaysia jumpa teknik macam ni..I LIKE IT! (100000X)

Tapi ada teknik bro pingu tinggal. Cara nak update fan page melalui blog sahaja. Post blog ini automatik akan dipost ke semua fan page yang disetkan.

400 fan page x 1000 ahli (purata) = 400 000 ahli..sekiranya 10% yang baca update di fan page dan klik link aff dari amazon, clickbank etc..etc. Agak2 ada sale x?

Guna la teknik PROVEN ini untuk PROFIT anda

Psstt..boleh kasi trafik lagi kat site amazon aku ni..
Quote:
Originally Posted by Cikgu Sue View Post
Tahniah! PinguSpy.

Orang baru macam cikgu ni buat fan page tak sampai 5 minit dah ada orang klik
Quote:
Originally Posted by KISS View Post
jenuh aku dok tafsir apa benda dr ngan c ngan j/k/m/i haha akhirnya dapat jugak

result so far, memang mantap tak payah promote apa2 memang buat ngan tinggal jer ... like dah ada yang cecah puluh-puluh

benda yang pelik2 pon diorang like hahaha
Quote:
Originally Posted by a3d View Post
Thx bro,
ebook ni mmg sgt2 berguna,
wlpn teknik ni nampak semuanya simple,
dan aku pernah gunekan untuk tujuan lain,
tak sangka dan tak pernah terpikir
untuk fanpage pn bleh tarik like yg byk TANPA promosi.
Quote:
Originally Posted by fuhhh View Post
Semalam 47 Fans.

[dengan bangganya]

Sekarang -


Esok? mari kita lihat



Konklusinya - please tutup jualan ebook ni

Terlupa plk nk bgtau. Buat dan tinggal 100%. Non promotion!

tersangat terbaik terhebatlah terbro!

Quote:
Originally Posted by matieu View Post
pada khamis 8.09pm 03/03/2011 bt 4 fan pages

satu guna teknik 2.1
dua guna teknik 2.2
satu guna teknik sebarangan(takde dalam ebook)

hasilnya? hari ini (1.58am 05/03/2011)



RESULT yg great untuk fan page yg bt tak sampai 3 minit setiap satu!
Yang penting = buat dan tinggal!


p.s. jangan tertipu dengan harganya yg cuma RM40 sbb bg aku ebook mcm ni blh jual
sampai 97usd pun ade org nak beli kalau kat luar international(versi BI).


[update: fan pages yg ade 78 di atas setakat pukul 12.22pm ni dh meningkat ke 97 likes.
aku x bt ape2 pn just login dan tgk result je. nampak gayanya akan terus meningkat sbb
dorang dh start conversation hangat kat fan page tu.]
Quote:
Originally Posted by fuhhh View Post
pergh, pecutan makin meningkat. kalau ikut pecutan pd 4hb Mac 2011 = 8.83 F/H
fanpage ni akan dpt 1000 lagi 27 jam

tapi utk hari ni, likes pecut sampai dua kali ganda = 16.97 F/H
so, sekarang dah cukup 1000 Likes

24jam = 406 Like

hahahahhaha, sorry bro, semakkan thread bro


ps : kalau sekali promot PPC, layan gk nih, hahaha
pss : mau seminggu xon facebook, then cek fanpage. mau tegelak dpn pc sorang2


TARGET seribu likes -


padahal, kejap ja

Quote:
Originally Posted by mohd_adli View Post
Like klik dah cecah 70, tak sampai lagi 24 jam.tinggal beberapa jam lagi sebelum genap 24 jam..kemungkinan cecah 80 atau 90 untuk 24 jam. best result for Malay content..kira bagus sgtla nih..

Last edited by PinguSpy; 09-03-2011 at 05:23 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 09-03-2011, 05:30 AM
silverchair959 silverchair959 is offline
Legendary Member

silverchair959's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Dec 2005
Location: ilhamabadi.my
Posts: 16,438
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 8
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

kalau utk fanpage yg dah sedia ada boleh ke TT ?
Reply With Quote
  #43  
Old 09-03-2011, 06:14 AM
hazwan17 hazwan17 is offline
Super Active

hazwan17's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Nov 2007
Location: Pasir Gudang Bandar Industri Dalam Taman
Posts: 7,469
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by silverchair959 View Post
kalau utk fanpage yg dah sedia ada boleh ke TT ?
nak tanye soalan yang same jugak
Reply With Quote
  #44  
Old 09-03-2011, 10:48 AM
ilhamputra ilhamputra is offline
Active Member

ilhamputra's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Jul 2008
Location: LirikLaguTerkini.com
Posts: 1,605
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ebook terbaik pernah aku beli.strategi menarik untuk tingkatkan fanpage.100 like boleh capai tanpa promosi ape2.hehe
Reply With Quote
  #45  
Old 09-03-2011, 11:00 AM
PinguSpy PinguSpy is offline
Super Active

PinguSpy's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2007
Location: Recycle Bin
Posts: 8,142
Thanks (Received): 108
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by silverchair959 View Post
kalau utk fanpage yg dah sedia ada boleh ke TT ?
untuk fan page baru je bro teknik ni ..
Reply With Quote
  #46  
Old 01-05-2012, 11:36 AM
ihw666 ihw666 is offline
Super Active

ihw666's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Mar 2010
Posts: 6,060
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 2
Blog Entries: 1
Active Level
Default

apa ek fungsi fan page ni...
Reply With Quote
  #47  
Old 04-05-2012, 12:39 PM
kronoz kronoz is offline
Active Member

kronoz's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,966
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sape bump thread pinguspy ni

lama dah tak tengok pingu ni huhu

merajuk jauh dah dia pergi
Reply With Quote
  #48  
Old 12-12-2012, 05:36 PM
cyberbot cyberbot is offline
Regular

cyberbot's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2010
Posts: 456
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

jgn la usik dia bro, nt dia merajuk selama2nya kang
__________________
PASAIPA LA JADI LAGU NI
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump